napi agyelhagyás / 20110216: okmányiroda Kósafalván

Mennem kell az okmányirodába, helyfoglalási rendszert piszkálom. Hogy az én ügyem nincs benne, arra fél óra alatt rájövök, további fél óra alatt rájövök arra is, hogy mit foglaljak helyette. A papíralapú ügyintézés helpjéből kipuskázom.

Foglalok időpontot, kér nevet, telefont, email címet, de minek? Nem írok email címet. Klikkelek a foglalásra, feldob ablakot, hogy a foglalásom adatait az email címemre elküldték.

Hát arra el, amit be sem írtam... Mi a bánatért is ellenőrizné az user inputot... Egy régi rigmus jutott eszembe: rendőr lett az Endre, esze mint a penge....

Update: amiért odamentem, azt pikkpakk elintézte az illetékes, úgyhogy maga az iroda továbbra is jól működik.

Hozzászólások

Kiváncsi vagyok, hogy a programozó-zseniket honnan szerzik ilyenekhez...

BP, XXI.-kerben egyreszt a megadott idopontkor nev alapjan szolitanak, masreszt az e-mailben csak annyi van hogy mikorra foglaltad. Semmi foglalasi kodot, meg ilyesmit nem kell tudni.

Kósa első számú ellenzékét hallhatták, köszönjük Emese. egyébként ha ekkora problémáid vannak amitől elhagyod az agyad, komolyan irigyellek. azt csak halkan jegyzem meg, máshol még ilyen tökéletlen rendszer sincs.

--
Vége a dalnak, háború lesz...

figyelj. igazából az it világában dolgozol: tudod nagyon jól mi hogyan megy, és láttál már ezer ^ 16 nagyobb elbszást. a felvetésed így kb olyan, mintha egy sebész-orvos (aki már látott vért, halottat, műhibát és egyebeket) blogot írna arról, hogy a szomszéd kórházban valakinek az éppencsak megvágott ujját nem teljesen szakszerűen kötötték be és ezért az agyát eldobja. ez a legfőbb "bajom", bár lelked rajta: ebben a formában erőltetett a felvetés, talán sima észrevételnek elment volna.

--
Vége a dalnak, háború lesz...

látod én is egyet értenék veled, ha nem kósafalvázással kezdenél és nem az ilyen kis szarságtól dobnád el az agyad. képzeld el így pl:

"bakker debreceni okmányirodában az elekronikus előjegyzési rendszer nem is figyeli, hogy írsz-e mailcímet vagy sem, mindenképp azt mondja elküldte a foglalási adataidat. azért erre figyelhettek volna, mert kissé azért gázos, hogy ilyen szpást látok ilyen kaliberű helyen."

úgy, ahogy írtad végtére csak egy bulvároldalon dobtál egy kölyökrókát a vadászok közé, miközben te magad is a vadászokkal vagy, de ahogy írtam te tudod. én nem koptatom tovább a billentyűt. jó éjt.

--
Vége a dalnak, háború lesz...