Álláskeresés, de milyen webhelyen, hol?

 ( b | 2010. november 16., kedd - 19:21 )

Szóval mostanában megint elkezdtem gondolkodni a munkahelyváltás lehetőségén. Részben vagy egészében elfele akarok mozogni a Microsoftos platformtól. Egyenlőre itt Mo-i hely érdekelne, nagyon ellenállhatatlan ajánlat esetén talán külföld.

A nagy kérdésem az lenne, hogy tudtok-e valami webhelyet ahol normálisan cégek hirdetnek állást és akár az utcáról is felveszik az embert. Vagy legalábbis szabadon lehet böngészni a lehetőségek között, elkötelezettség nélkül.

Profession.hu, meg monster.hu, jobline.hu mind mind ugyanazok az állások vannak 3 féle különböző személyzetis cégen keresztül meghirdetve. Ez nem nyerő. Nem tudok mit kezdeni vele.

Szóval C/C++ progizás (minél inkább Unixos környezetben) nagyon sok év tapasztalattal. Ofc az álom egy Red Hat vagy Oracle szponzorált kerneldev pozíció lenne, de hát tudom hogy hova születtem. :D

Szóval a kérdésem, hogy vannak-e egyáltalán ilyen webhelyek vagy már csak ez a középemberes titkolózásos web lerakatok vannak.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Blumsoftek szoktak hasonlo poziciokat hirdetni...

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"

mimox-nál elég sok jó hely szokott lenni.

Itt van is valami:

http://www.mimox.com/szoftverfejleszto_anglia (bár ez java, de mind1 :) )

Mi éppen kernelfejlesztőt keresünk. Red Hat vagy Oracle nem szponzorok sajnos. PM-ben tudok bővebb infót adni, ha érdekel a dolog.
-
J

Milyen rendszereken dolgoztal idaig? Ha adnal par peldat, szerintem tobbet tudnank segiteni.

----------------------
while (!sleep) sheep++;

Szia,

Mi is keresünk C++-ban jártas fejlesztőt Linux platformra, 1-2 napon belül fent lesz itt a HUP-on és a honlapunkon is. Addig is egy CV-t esetleg tudsz küldeni a honlapon megadott címre.

Üdv,
Gergely