Google Chrome es a WIn7

Nocsak-nocsak, fejlodik a Chrome. Most mar tamogatja a Win7-es Deskbart, a megnyitott tabok kozott lehet navigalni, es be lehet zarni, tamogatja a jumplisteket. Verzio, amit hasznalok: 5.0.356.2, sokat fejlodnek, nalam mar reg kiszoritotta a tobbi bongeszot, elsodleges bongeszo nalam, nagyon tetszik, foleg igy, hogy kezd besimulni az oprendszerbe.
Hajra-hajra bongeszoverseny!

Hozzászólások

Jaja, én is szeressem és látszik, hogy fejlődik (Linux alatt is...). De mi az a "Win7-es Deskbar"? :D

Win7 x64 -re meg nem akar feltelepülni. Utánanézni meg nem fogok, essen bele a mennykő. A többi ~100 alkalmazásnak sikerül, neki miért nem?

********************
"Aki nem backupol az tehetsegtelen :-)"
"...ha nem tévedek!" (Sam Hawkins)
http://holo-media.hu

Nálam is tökéletesen megy a Chrome, én 32Bites Windows 7-et használok, bár a Firefox valahogy jobban tetszik.. Azt szoktam meg.. Lévén, hogy a legtöbb Linux disztribúcióban is a Firefox az alapértelmezett böngésző.. De azért hajrá Chrome :-)

Én igazából keresem a megfelelő jelöltet a Firefox leváltására. Egyedül a sok speciális addon miatt használom még mindig. (pl. greasemoney scripttek neptunhoz, reloadevery, keepsession, satöbbi).

********************
"Aki nem backupol az tehetsegtelen :-)"
"...ha nem tévedek!" (Sam Hawkins)
http://holo-media.hu

Opera alatt utálom ezt, hogy a tálcán is lehet választani tabokat. Rákattintanék az ikonra, hogy váltson Operára, erre kidobja az 50+ tabomat, hogy válasszak...

A nightly-kban már kb 1 hete benne van ez a feature, de engem baromira zavar. (aero-t nem használok)
Viszont a jumplist jó dolog.

Igazából a "megnyitott tabok választása a superbar-ról" dolog, mert eddig úgy volt, hogy rákattintottam, és a chrome lett rögtön az aktuális ablak, így meg ugye választhatok, hogy melyik füle legyen aktuális, és nem rögtön a chrome ablaka jön fel a legutóbb otthagyott állapotában. Jó, igazából részletkérdés nyilván. :)