Kávézás

 ( FébertI | 2010. február 28., vasárnap - 23:07 )

Csütörtökön lesz egy találkozóm.
Érdekes, hogy régen éreztem így hogy kicsit tartok tőle. Azaz csak tartottam tőle, mert megnyugtattam magam hogy nálam nincs tét. Legalábbis nem akkora mint a többieknél.

Gondolkodtam azon hogy vajon mi is zavar.
Talán az, hogy nem az én irodámban lesz a megbeszélés hanem én megyek az adott céghez.
Kicsit furcsa ez nekem, bár a múltkori találkozó is jóra sikeredett. Bár ő nem a tulajodonos volt hanem a leendő termelésvezető.

Giuseppe írt pár emailt... egyszer csak elhallgatott. Gondoltam biztos dolgozik majd csak jelentkezik.
No aztán jött is az email egyszer csak hogy megérkezett városunkba hozott egy vadi új Lavazza kávéfőzőt. Mi lenne ha együtt tesztelnénk le.
Jót mosolyogtam ezen a meghíváson, de hát oké. Miért ne? Imádom az olasz kávét, lavazza-nak meg nagyon jó reklámjai vannak. Még Giulio mutatta meg nekem you tubon.

Másnapra beszéltük meg a kávézás idejét. Reggel még fodrászhoz is elmentem mert hát az első benyomás... gondoltam. ..fontos …
Azért jött hogy felvegye a cég leendő dolgozói közül azokat akik majd a „sori” munkán a főnökök lesznek és mennek ki Olaszországba betanulni. Éreztem a levelén hogy kicsit izgul ez miatt.
Azon törtem a fejem hogy nem lehet egyszerű egy más országban dolgozókat felvenni úgy hogy csak tolmácson keresztül megy a kommunikáció. Biztattam hogy menni fog... Mit is írhattam volna?

Kávézásunk szenzációs volt.. folytak a könnyeink olyan jókat nevettünk. Velem egyidős afrikai felesége van és 3 csodaszép néger gyerekük. A legkisebb kislány annyi idős mint az én lányom.
Rég nevettem annyit mint azon a napon :)))

A tulajdonost fotón láttam csak, és kicsit komolynak tűnik. Bár egy útlevélbe mégsem kerülhet egy facebook-os fotó ;)
No kiderül.
Már megrendeltem az olasz magyar közgazdasági szótárt. Remélem holnap megérkezik.
Nyelvi fejlődés szempontjából szuper lenne ez a cég nekem. Már az utolsó leveleket olaszul váltottam a kinti pénzügyessel. Élvezem.
Remélem jól sikerül a héten a találkozó. :)