[MEGOLDVA] firefox bug?

Fórumok

Üdv!

Legfrissebb Arch-om van, a Shiretoko 3.5.2 valahogy nem szuperál. Már indításkor beragad a processz, de ha véletlenül nem is, bezárás után biztosan. (A két magból az egyiket lefoglalja teljesen) Nem tudom mi hozhatja elő nekem ezt a bugot, az error console nem dob ki semmit. (Nincs fenn semmilyen kiegészítőm, a safe mode is produkálja a hibát.) Próbáltam google-ben utánajárni hogy esetleg nincs-e valamilyen debug mode, vagy a firefox nem logol-e valahová. (var/log-ban nincs semmi.) Ha legalább errorom lenne, talán tudnék valamit operálni a google segítségével.

Nincs esetleg valamilyen tippetek, hogy oldhatnám meg a problémát?

(Repóból tettem fel és az újratelepítés sem segített. Három napja próbálkozom.)

Hozzászólások

ez mindig is volt, időnként kicsit elmúlik, aztán egy újabb verzióval visszajön, ezt valahogy képtelen kinőni
nekem win7(x64,b7600) alatt csinálja

hm... köszi... :( Addig midorit használok. Az AUR tanulmányozására még nem volt időm, addig opera is kilőve.

32 vagy 64 bites oprendszer? Mert:
- 32 bites op, legújabb ff összehányja magát flash plugin miatt (fedoran)
- 64 bites op, beta 64 bites flash plugin megy rendesen.(fedoran)
Flash plugint próbáltad már törölni a ff pluginek közül? (szerintem anélkül menni fog )

Edit: ne repobol tedd fel hanem forrásból.

64 bites rendszer, a flash remekül működik minden böngészőmben. Próbáltam pluginok nélkül is a ff3-t, nem azok rohasztják le.

No nekiállok megtanulni az AUR használatát. A mozilla oldaláról leszedett firefox nem indul, konzolba belehúzom a fájlt, akkor is azt mondja, ilyen fájl nem létezik. :D érdekes...

Én openSUSE 11.1 KDE 4.3.1 alatt találkoztam ezzel a hibával. A gtk-qt-engine-1.1 fent van? Ma reggel ugrott be, hogy az is okozhatta. "Sajnos" kipróbálni már nem tudom (Slackware 12.2). Arch/Gentoo/Kubuntu fórumokon is azt írják néhányan, hogy az engine nélkül megszűnt a probléma KDE 4.3.x alatt. Egy próbát megér.

Itt is csak annyit tudok hozzafuzni, hogy a terminalbol inditas a baratod lehet a kimenetek miatt ;) Sokan panaszkodtak BBS-n az elmult 1-2 honapban erre a shiretoko-ra, talan erdemes ott is szetnezni.

Amugy off-topic, de ha mar szoba hoztad a midori-t, akkor az tenyleg nem rossz minimalisabb celokra.

http://djszapi.homelinux.net