ASUS PC Probe II normál felhasználóként

Hello!

Van egy Windowsos gép, ASUS alaplappal. A hozzáadott alaplap-monitorozó és a CPU ventillátor sebességét a terhelés függvényéne szabályzó program (ASUS PC Probe II) csak rendszergazdaként fut.

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom megoldani azt, hogy normál userként belépve is működjön?

Próbáltam ütemezett feladatként beállítani, hogy a felhasználó bejelentkezésekor indítsa el rendszergazdai jogokkal, de nem működött.

Esetleg közületek használja valaki ezt a programot normál user accounttal? Rá lehet valahogy venni, hogy szolgáltatásként fusson? Nem baj, ha nem megy a GUI-s része, de legalább a fordulatszám-szabályozás működjön, mert ha nincs fent, állandóan teljes sebességen megy a CPU hűtő, és baromi hangos.

Petya

Hozzászólások

Üdv! norm usernak ehhez nincs joga, ellenben a biosban lehet állítani a ventilátor fordulatszámát mint csendes optimális teljesítmény. ha csendesre veszed akkor megpróbálja mindig a lehető legcsendesebben/leglassabban járatni. ha egy bizonyos % terhelés után rögtön maxon pörög vagy melegszik a rendszer nézd meg a hővezető pasztát. nálam ez segített, mivel a boltban ahol összeszerelték nem tettek pasztát a proci és a hűtő közé