Valami jó munka kéne...

Basszus, napi 4 órát utazom, alacsony bérért. Állandóan álmos vagyok, mert persze nem tudok lefeküdni a tyúkokkal, de hajnalban meg kellni kell. Szerintem meg kéne ezt változtatni valahogy. Semmi ötletem, álmos vagyok, frusztrált meg minden...

Hozzászólások

Mit dolgozol? Honnan, hova jársz? Adjál fel álláskeresési hirdetést. Vagy ezt a post-ot annak kell venni?

fáradt nem attól lesz az ember, hanem a rossz táplálkozástól, kevés testmozgástól, cigizéstől, vitaminhiánytól... IMHO!
5 óra alvás elég kell hogy legyen úgy, hogy hétvégén bepótolod.

amióta nem cigizek, 7-kor kidob az ágy (2-3-kor alszom). a táplálkozást már rég rendbe raktam. :)

ettől függetlenül nem jó sokat utazni kevés pénzért, csak annyit mondok, hogy attól még nem feltétlenül kell állandóan álmosnak lenni.

Tenyleg durvan ralehet szokni. En is sajna. Talan egyszer letudok szokni en is :). Mindig is csodaltam azokat akik leszoktak rola.
En bevallom oszinten, hogy a reggeli felkeles, wc-zes nem megy cigi nelkul. Ha nem szivok cigit iszonyat modon ingadozik a vernyomasom is - vagy a cukrom. Mindenesetre nagyon szarul vagyok nelkule.
Faterom is nagy nehezen szokott le, de o is azt mondta, hogy azota iszonyat jol erzi magat, szoval tenyleg erdemes. No meg havi 15e ft se banna a dolgot, az meg mehetne gepfejlesztesbe, meg sorre :)).

Alkohol? Én általában minden este megiszom egy doboz sört, ha a körülmények engedik éppen. Utána nagyon jól alszom és valahogy a kelés is könnyebb. Én kifejezetten előnyösnek tartom, bár ez csak egy kis apróság, mégis jobb, ha nem vagyok kialvatlan, mert jól aludtam miatta.
A cigitől meg mondjuk irtózom, ha megcsapja az orrom a szaga, az már rögtön ellenszenvet vált ki belőlem, nem tudom miért. De hát nem is bagózom. :)
Viszont az alkoholt nem értem. Jól tudok aludni tőle. Napi egy doboz sör este milyen negatív hatással lehet? Vesekövem az nem lesz tőle. :) De tüdőrákom sem.

Csak úgy mondom, hogy kimondtad a varázsszót. Napi egy doboz serital.
Amúgy valóban igaz, hogy a dohány és az alkohol sokkal károsabb mint egyes drogok, csak az európai kultúra része az alkohol.
Az alkohol illetve a dohány a pszichedelikus drogok közé tartozik csak addiktiv függőséget okoznak mint például az ópiát származékok, ellentétben más pszihedelikus szerekkel. Például: varázsgomba, lizergsav-dietilamid és a thc is kizárólag pszichikai függőséget okoznak. Azért az lizergsav picit más tészta de NEM okoz fizikai függőséget.
Ennyit a gyorstalpalóról. Saját vélemény: valóban tiltani kell a drogokat mert az emberek hihetetlenül hülyék. Senki nem halna bele ha ezeket(itt nem lizergsavra gondoltam) a könnyebb drogokat fogyasztaná és tudná kezelni a helyzetet. De az emberek sem a határt sem a józan észt nem ismerik. Azaz: ugyanúgy meglehet halni ha valaki iszik mint a kefekötő és attól is, hogy agyon LSD-zte az agyát és pszichésen megbomlott az agya (itt térek vissza zdesigner által leírtakhoz).

@@
"You can hide a semi truck in 300 lines of C."
Debian Lenny 2.6.25-2-amd64

Mico: Reszben igazad van, am ha minden nap szellemileg teljesen lefarasztjak, es a munkahelyi problemakkal fekszik-kel, akkor bizony frusztralt es faradt lesz, tapasztalat (nem cigizek, mozgok, amennyit tudok, rendesen etkezem).

nc: Ami nagyon-nagyon fontos, hogy kepes legy a munkahelyi problemakat a munkahelyen hagyni. Egyszeruen, mielott kimesz az ajton, lerakod oket a kuszobre, majd reggel, ha beersz, felveszed oket, ennyi. Attol nem lesz jobb, hogy otthon is azokon agyalsz, mint a melohelyen, cserebe a maganeleted durvan megsinyli tobbfelol is.
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Nem dohányzok!

De ez szerintem amúgy nem igaz, az alvásigény változó embertől és életkortól függően. Igaz, hogy csökkent ez nálam, valószínűleg a zaklatott életmód is szerepet játszik benne. Az alvásnak vannak ciklusai, ha ezek rosszul állnak be, akkor rosszul érzed magad.

Én este tudok dolgozni, de hajnalban kell kezdenem. Függetlenül attól, most álmos vagyok-e, a teljesítményem elég rossz ilyenkor. Délután, munkaidő vége fele viszony csúcson lennék...

en 4 evig 2 muszakban, 2 eve 3 muszakban ingazom napi ~3.5 orat haztol hazig. nehez volt hozzaszokni, de most megnehezebb lenne visszaszokni ;-)

udv Zoli