AUDIO_TS player

elég nagy ritkaság a dvd audio, de kíváncsiságból szereztem egyet. igazából nem is pure dvd audio, mert a VIDEO_TS könyvtárban is vannak klippek, az albumhoz kapcsolódóan. így egy dvd audio/video hybridről van szó.
a dvd audio részhez kellene valamilyen használható lejátszó linuxra. http://dvd-audio.sourceforge.net/ nem jött be, mert dvd audio toolsból csak windows verzió van, és az nem működik wineal. a dvdauthor konvertálni tudna wavba, de nekem olyan normális lejátszó kellene ami közvetlenül tud lejátszani dvd audiot. jó egy parancssoros is. mivel lehet gnu/linuxon dvd audiot lejátszani?

Hozzászólások

ilyet nem tudok. viszont az ffmpeg-be van a levelezolistan (ffmpeg-devel-en) egy MLP-TrueHD patch, azzal lehet, hogy le tudna jatszani az ffmpeg dvd-audiot. Sajnos csak a levlista archivumban talalhato meg ez a patch, mert meg nem kerult be a hivatalos forrasba (es nem is tudni mikor fog/be fog-e egyaltalan).

- Use the Source Luke ! -

ennek a levelnek az aljan van a link az attachmentre:
http://lists.mplayerhq.hu/pipermail/ffmpeg-devel/2008-January/040234.ht…

na most en ezt nem probaltam, es azt sem tudom mit kell mondani az ffmpeg-nek (ffplay-nek), hogy felismerje a file-t mint MLP tomoritett zene.

ha esetleg sikerulne, szolj mert erdekel (ha nem sikerul az kevesbe erdekel ;) )

- Use the Source Luke ! -