[MEGOLDVA] Teljes uresseg php-s oldal helyett

Adott egy szerver amin neha tesztelni szoktam oldalakat mielott elesben menne.
Kb 2-3 honapja hasznaltam ennek a gepnek a webszerveret, es mivel frissitenem az egyik oldalt ezen a gepen kiserleteznek. (Maga az oldal egy SMFforum + Tinyportal)
Ma szepen atmasoltam az eles szerverrol az oldalt, mindent szepen beallitottam hogy a tesztszerveren is mukodjon, es nagy meglepetesre egy nagy ures feherseg fogadott.
Apache logot megneztem: semmi hibauzenet, php.iniben beallitottam: error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE es display_errors = On, de ez is hatastalan volt, tovabbra is csak a teljesen ures oldal jon be.

Mindket szervernel minden ugyanaz: Debian testing, Apache 1.3.34 + php4, mysql 5.0.45.

Help pls!

(ha mar azt sikerul kieroltetni belole, hogy valami hibauzit nyogjon ki maris orulnek)

Hozzászólások

Jogosultságok rendben vannak? (Nálam elő szokott fordulni, hogy elfelejtem beállítani a teszt szerveren, ilyenkor van a "teljesen semmi" effektus.)
--
Coding for fun. ;)

a php mem limit hibába mi is belefutottunk a jómúltkorában:)
viszont tegnap egy egészen más hibát sikerült produkálnunk, ami szintén azt eredményezte, hogy a szerverről futó összes weboldal helyén egy nagy fehér semmi volt. nevezetesen az volt ez a hiba, hogy teljesen megtelt a /temp partíció és egy megkezdett backupot nem tudott tovább írni. miután kiürítettük a /temp-et, minden rendben ment tovább:)
::sumo.conf::

error_reporting(E_ALL); ini_set("display_errors","1");

És nézd meg:

Lefut-e mondjuk phpinfó, vagy más php-kód,
virtuál-hoszt ugyanaz-e,
register_globals (ha használ a kód autoglobals tömböket)...

memory_limit = 20M

Ez oldotta meg a problemat.