Efika Open Client átadás

A - sajnos - szokásos késéseken, csúszásokon és egyeztetési problémákon átvergődve a hétvégén elugrott hozzám Kalóz és átadtam neki az Efika Open Clientet.

A gép:

Mi:

Lehet örülni, lesz OpenWRT Efikára. A jeles eseményről a Genesi főnökök is megemlékeznek blogjukban. És egyébként igen, több mint ég a pofám, hogy a pár embernek, aki még érintve van az ügyben, még mindig nem írtam e-mailt, meg ilyesmi. A levélre-válaszolási képességeim mindíg is kritikán aluliak voltak, de azért ennyire nem lesz könnyű megszabadulni tőlem... :)

Hozzászólások

agp riser 5v-s pci slotban?
vagy az akkor nem is pci, mi? :)

De PCI. 3,3v-os PCI. Igy lehet egyszeruen AGP-ve alakitani. Probaltam benne PCI-s Radeont, USB es ATA kartyat, ment. Persze olyan kell, ami az 5v-ot es a 3.3v-ot is tudja, de azert ezek nem beszerezhetetlen misztikumok. Tudniillik a 64bites PCI-X slotok a nagyobb szerverekben altalaban 3,3v-osak, ezert oda olyan kartya illik, ha csak 32 bites modban hasznalod, ami megy 3,3-al is. Peldaul. Es ez mar eleg piac, hogy eleg sok kartyat megcsinaljanak ilyenre. De teny h. minden szembejovo csoffadmany nem megy benne.

-=- Mire a programozó: "Na és szerintetek ki csinálta a káoszt?" -=-

Sok sikert!

--
Those who do not understand Unix are condemned to reinvent it, poorly. (based on true story)