MP3 lejátszó nem szeresse a Pingvint :-(

 ( NTS | 2007. június 7., csütörtök - 12:28 )

Tiszteletem a kedves Közösségnek!

Kaptam fateromtól egy mp3 lejátszót. Sima rendes standard 1 GB-os MP3, olyan mint a többi tömegáru. A márka: ControlLine. A problémám a következő: otthoni Kubuntu-s gépemről ha rátöltök zenét, rárakja rendesen le is játsza, viszont ha a lejátszó fájlböngészőjében nézem teljesen össze vannak keveredve a fájlok. A mappák megvannak, viszont a számok (gondosan el vannak nevezve pl: 01 Attack.mp3 02 Dreaming.mp3...stb) teljesen összevissza vannak az adott mappán belül. Ezzel szemben, ha ugyanazt a lemezt (és bármi mást...) a barátnőm WinXP-s gépéről pakolom át, teljesen rendben van, viszont otthon sajnos Kubunturól ez történik. Érdekelne, hogy van-e erre valami megoldás, tapasztalat ilyesmi. Vigyem vissza (van rá 1 évem) vagy csináljak esetleg ha megjelenik egy firmware-frissítést? (Ebben az esetben elveszik a garancia???)

Előre is köszi:

Tom Biggy

UI: Doksiban semmi tipp, viszont az hogy hogy kell firmware-t frissíten az benne van...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

fileok rendezése név szerint és jó lesz :)

Hehe... most, hogy meglattam a szamcimeket egybol beugrott milyen regen is szolt utoljara SOAD a boltban... hiany potolva :-))

Udv:
Feri

jajah :D System az egyik kedvencem :) De ezt a problémát tényleg meg kéne valahogy oldani. A lejátszón nincs sajnos ilyesmi opció, hogy mi szerint rendezze a dolgokat :( Ezért meg még nem fogok WinXP-t telepteni :( Mi lehet a probléma?