Az én véleményem!

Címkék

Csövi! A KDE az egyik legjobb grafikus felület a linux -on. Sokan azt tartják róla, hogy
csicsás de ez nem igaz. Remekül lehet hasznalni XChat -re, és szörfözni a neten [ netscape :))) ]
Nekem egy dolog nem tetszik benne. Az, hogy elég nehezen lehet a betűtípust beállítani, hogy jó legyen! A legújabb KDE 2.2 -ot nem próbáltam, de fölöslegesnek tartom. Lehet van egy-két dolog ami új es jó benne, de akkoris minek? Majd a jövőben olyan 1 év múlva, már azért érdemes lesz a legújabbat beszerezni... és az megállja a helyét utánna egy időre.

Hozzászólások

Hat azert az nem teljesen igaz hogy a KDE a vindozrol attero juzereknek jon be, en pl. a GNOME-rol tertem at amikor egy Helix frissites ugy osszekocolta a rendszeremet hogy 1 napig bogarasztam utana lefele. A GNOME valami rohadt bugos lett az utobbi idoben. Vagy csak nekem tunt ugy? Mindenesetre egy halom egymasra dependelo csomag volt benne amiket csak "kezimunkaval" tudtam leszedni (fileok egyenkent leszed, aztan dpkg adatbazis atcerkeszt), a desktop-valto applet egy rakat ablakkezelo alatt segfaultolt, stb. A KDE viszont teljesen osszefuggo rendszer, nekem ez teccik benne. Meg FreeBSD-n is azt nyomatom (mar persze desktopon). Icewm meg wmaker tovabbra is rulez, csak GNOME-mal ne akarjuk osszepakolni ;))

Borús őszi estén a kde 2.0 megjelenésének táján éppen elakartam benne indítani egy valamilyen proggi-t, erre bejőtt egy lefagyás hibaelháritó varázsló, és magyarul elmagyarázta nekem, hogy milyen az amikor egy program lefagy.

Nos, helix gnome-nal nincs szebb, es jobb. Dehát ez olyan dolog, hogy mindenkinek megvan a saját véleménye, és mindenki azt használ amit tud. Akinél nem fut el a kde, vagy a gnome nyilván nem fogják azt használni.

Ilyen kérédsekben nemis kéne vitatkozni...

ott van a debian, kde magyar benne, már csk könyv kell, ha ugyan nincs még