Vórdrájving for dámmíz

Miota megvan az oscsotany G3-as iBookom, orulok, ha terjednek olyan, korabban nemikepp irigyseggel vegyes kivancsisaggal szemlelt modern technologiak, mint a wifi.

Tegnap este peldaul Szegeden, a varosszelen anyosjelolteknel talaltam egy open hotspotot. Valamelyik szomszed beujiott vmi SMC cuccot, persze tok default konfiggal. :) Igy most lehet az agybol is IRC-elni, nem vagyok a konyhaasztalhoz szogelve, mert csak odaig er el a kabel. Bamulatos! :)

"Lopni, megyunk lopni, wifit lopni..."

Hozzászólások

Érdekes dolog ez. Az esetek nagy százalékában az smc routerek maradnak nyitva. Itthon anya is egy smc-ről lopta a netet, csak gyenge volt a jele. Meg régebben írta valaki a blogba, hogy nyitott hotspotról netet lopni jogszabályt sért-e? És ő is smc-ről lopott. :)

Érdekes, mert anyóséknál én is egy SMC routert találtam a szomszédban, mindenféle titkosítás nélkül. :) Már az is nagy szó, hogy egyáltalán valaki ilyet használ, nem számítottam rá.

Ja és a default smcadmin jelszót se cserélték le. :)

--
Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.