Érthetetlen... :)

Hihetetlen, hogy egy játék mennyire képes függővé tenni egy embert. De aztán ez csak nézőpont kérdése, mert ők meg rólam mondják, hogy nem értik, hogy tudok nélküle élni... Hát nagyon jól, nem hiányzik az életemből havi -3000 forint... A képek a legjobbak, úgy tapossák egymást, mint amikor megnyílt az első *l*ctro w*rld:)

http://www.sg.hu/cikkek/49770/

Hozzászólások

Én a saját tapasztalataimat tudom csak elmondani. Igazából az ember belefeledkezik a játékba, mert csak kattintgat, szintet lép, nincs "akkora" agytorna mint mondjuk egy FPS-nél. Jó, persze később lehetnek nagyobb harcok, de azért valljuk be hogy 10-es szinttel még nem sok eséllyel indulunk :)
Mondjuk én "kilábaltam", valószínűleg azért mert nem eredetivel játszottam, és a tört szerverek minősége megkérdőjelezhető (érthető okokból).
______
[É.N.]

majd valami fan idejön megkeres és agyonver egy széklábbal, de nekem akkor is az a véleményem a WoW-ról hogy tök unalom. Küldtme egy hétig, annyi volt a lényeg hogy kinyirtam pár kék szart kaptam XP-t szintet léptem arrébbemntem 20 métert és lila szarokat gyilkoltam. Lehet questeket is csinalni, akkor meg van adva milyen színű szarból hányat hogyan kell legyakni.

Az FPSnél legalább van játékélmény ha multiba játszom a haverokkal.