Van e valakinek CCNA anyaga?

Hali mindenki,

Ha valakinek van fölösleges CCNA anyaga /könyv, pdf stb../, megoszhatná velem :) Ha megvan az X db tankönyv akkor akár meg is venném. Angol vagy magyar verzió érdekel :)

Előre is köszönet!

Hozzászólások

Az online tananyag 1.-2. szemesztere jó ?

Ó hát köszönöm mindenkinek a sokmindent :)
Ami meg a vizsgás kérdést illeti elvileg vannak a sulik és vannak a vizsgahelyek pl http://www.iqjb.hu

Az ára meg elvileg egységesen 150$ asszem :)

- www.horvtoys.ini.hu -

Én úgy tudom nincs terjesztett (cd, floppy stb..) tananyag, csak online cucc van amit viszont ügyesen le lehet tükrözni.

Üdv,
Engem is érdekelne az anyag, ha esetleg valaki megosztaná velem, megköszönném.

Mik

Nekem megvan a CCNA, de a magyar csak online van és aloginomat nem szívesen adnám meg, viszont angolul vannak CCNA,CCNP és CCSP cuccaim. Meg még sok más Cisco-s cucc. el-sl.net vagy tőlem, de én inkább cd-n adnám oda, nincs kedvem ennyit feltöltögetni.

Sziasztok!

Nem akarok kötekedni, de jogsértés ezeknek a pdf-eknek a másolása. Mindenképpen érdemes eredeti CiscoPress anyagokból tanulni - www.ciscopress.com. Ha regisztrálsz kapsz 30% kedvezményt. 2-3 nap alatt itt a csomag. CCNA 1 hónap alatt megvan, CCNP egy kicsit húzósabb, de pár hónap alatt azt is le lehet nyomni - minden csak hozzáállás kérdése. A CCIE komoly, labor nélkül esélytelen, illetve a vizsga is 1 milla körül van elmélettel, gyakorlattal, szállással, kiutazással...

Üdv

Szerintetek hol érek ezzel valamit? Mármint, hogy megvan nekem a CCNA (Na jó, még a 4. szemeszter záróvizsgái hátravannak) és akkor ezzel el lehetne helyekedni esetleg? Vagy a CCNA önmagában nem ér még semmit?