Letölthető a Magyar SQL-Ledger szabad ügyviteli szoftver legújabb verziója

Címkék

A kiadás legfőbb érdekessége, hogy teljesen kompatibilis a korábban letölthető illetve prémium verziókkal, tehát bármelyikre telepíthető. A friss fejlesztések a következőek:

  • Felhasználóhoz rendelhető raktár: csak a kijelölt raktárban végezhet műveleteket, csak a kijelölt raktárból kérhet le listákat
  • Számlák, rendelések, ajánlatok kitöltésénél kurzor mindig a következő tételre ugrik
  • Választási opció: Számlakészítéssel egyidejűleg mozog(hat) a raktárkészlet
  • Export számlasablon (Html /LaTeX)
  • Szállítólevél nyomtatása a vevőszámlából
  • Telepíthető bármelyik korábban letöltött verzióra

Letölthető: http://www.investor.hu

Hozzászólások

Egy kisvállalkozáshoz pont ezt a rendszert szeretnénk használni. Tud valaki valamit mondani arról, hogy mennyire jó ez a rendszer, esetleg egy kis ajánlást írni?

Mi is pont ebben a cipőben járunk, de még nem láttuk működés közben.

_______________________________________
Cipzárospaplan, villanygitár, hülyezene!

Egy ugyfelem hasznalja évek ota, bár nem a Kabai-félét, hanem az eredetit. Csináltam neki kylix-ban egy kiegészito alkalmazást, amivel a hiányzo funkciokat potolja. Konyvvizsgálo cége van, tobb ugyfelének az adatait konyveli. Neki bevált.

Az egyik ismerősöm is ezt használja miután a Lafisoft teljes használhatatlanságát megunva áttért az SqlLedger-re. Nagy megelégedéssel használja.

A cég honlapján találhattok esettanulmányokat élő demóval!
http://www.investor.hu/examples.html

--
maszili

Egy könyvelő cégnél fél éve teszteljük egy gépen, a DOS-os könyvelőprogramjainkkal párhuzsamosan! Több feladatot is kipróbáltunk már, meg vagyunk elégedve, most akarunk élesben áttérni. A több klienses, hálózatos használtában még nincs tapasztalatunk.

Használtuk már WinXp-n és UHU Linuxon is. Eddig komoly problémáink csak a telepítéssel voltak, elég nehezen sikerült életet lehelnünk belé. A csomagból való telepítés UHU-hoz még nem megoldott, de lehet, hogy a 2.0-ás bagoly megjelenésére elkészül ez a változat is.

10 gépünk van, főleg könyveléssel foglalkozunk. Több ügyfelünk is van. Van ahol az egyszeres könyvelés elég, de van ahol kettős könyvitel kell. Volt szükség már számlázásra, banki modulra, és bérszámfejtésre is. Ehhez kerestünk alternatívát, és az SQL-Ledger volt eddig az ami mefelelt.

Ezeket most főleg öreg DOS-os progikkal csináljuk, de minden feladathoz más és más van, amik természetesen nem tudnak egymással kommunikálni. Szerveres közös adatbázis és a webes felületű kezelés csak álom. Költségek miatt Linuxra váltunk, és nem akarunk dosemu-t.

Valaki használta már raktár kezelésre és termelés irányításra? Nekem ugyan is egy több telephelyes termelő céghez kellene valami (téhát értelem szerűen kezelnie kell a rész, félkész és nyers anyagokat is költséghelyekkel együtt). Esetleg mint alternatíva szóba jöhetne ez is, csak nem tudom mennyire lenne alkalmas a feladatra.

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn.