Nyári programozói munka... Érdemes egyáltalán keresnem?

Fórumok

Sziasztok!

Elsőéves programtervező matematikus hallgató vagyok. Van egy számítástechnikai programozói OKJ-s papírkám. Élesben még sosem fejlesztettem. Az OKJ-s vizsgára Delphiben (+OpenGL) készítettem egy matematikai prezentációs-oktató programot. C#-ban egy kétszemélyes sakk játékot, most szabadidőmben egy egyszerű CMS-en dolgozom...

A vizsgaidőszak után szívesen dolgoznék szakmai munkakörben a gyakorlat miatt de...
És itt jön a de... Ilyen "gyenge" előélettel van egyáltalán esély találni valamit? Nekem van egy olyan érzésem, hogy nem sok... Ráadásul mivel egyetem mellett nem tudom, hogy hogy érnék rá (naponta utazgatok nem keveset...), persze, ha megoldható lenne, szívesen csinálnám tovább is...

Hozzászólások

Munkát nem tudok ajánlani...Régebben én is kerestem nyári munkát, de általában olyan nincs. Mindig valami projectbe kell beszállni, az meg ritkán kezdődik, vagy ér véget nyáron.

Viszont ha van kedved játékprogramozással szórakozni nyáron, akkor csatlakozhatsz hozzánk. Persze nincs fizu.

Tamás

Igen, erre számítottam, de végülis,ha suli mellett beleférne az sem lenne gond...

A játékprogramozás meg... Hát, ha nem lesz melóm (még nem adtam fel, nézegetem a lehetőségeket), akkor inkább a CMS-emet kellene fejlesztgetni... De azért köszi! :-)
--------------------
Powered by Ubuntu 5.10

Jól hangzik! Engem leginkább a tervezés része érdekelne (főleg a típusok, holmit célszerű használni). De az a baj, hogy ha beszállnék, a saját projektemmel nem jutnék sehova, (igaziból most a szabályrendszert dolgozgatjuk még csak ki) ami egy űrhajó szimulátor lesz. Ha is mered a Frontier: Elite 2 -t, akkor lehet sejtésed arról, hogy én mit értek ezalatt. az lenne a minimum. OpenGL-es grafikát szeretnénk, de SDL-en keresztül. A probléma, hogy még sem neekm, sem a havernak, aki segítene, nincs semmi 3D programozás tapasztalatunk... Mondjuk szereztünk 1 halom HOWTO-t, és vizsgaidőszak után nekiállnánk. (A másikprobléma pedig, hogy csak C-ül tudunk, manapság meg minden OOP, ezért még nem találtunk egy egyszerű C GL howtot.)

Ja, az is nehezíti a dolgunk, hogy nem vagyunk, és nem is leszünk )legalábbis még pár évig biztos) programozók.

De előttünk az élet ;)

Lehet, hogy nem hiszed el, de vagy 2 órája játszottam vele dosbox-ban.
Nem is a harmadik résszel, hanem az általad említettel.

Engem is érdekel, ha gondolod beszállok.
Én viszont tudok C/C++-ul. SDL-t is ismerem, viszont az OpenGL-t azt nem.
(ELTE Progmat 3-adéves)

Tamás

ha kibirod addig :) akkor eloturkalom a jegyzeteimet amik openGL programozassal foglalkoznak es C nyelven! ALAP egyetemi xarsag (vagyis mindennek utanna kell nezned de kiindulasnak jo! )

ha megvan akkor irom az oldal címet ahonnan lehuzhatod.

sietek ;) felteve ha erdekel! :)

Amúgy meg úgy látom elég ingerszegény a téma. Mondjuk jóra nem számítottam, inkább leugatásra hogy mit akarok ezekkel az előzményekkel... De hát még ez sem jött be...
--------------------
Powered by Ubuntu 5.10

Lehet, hogy tudok segíteni.
Keress meg privát üzenetben, adj egy telefonszámot.

Szerintem, ha van kedved, menj el középiskolába rendszergazdának.
Én is azt csináltam.
Ott lesz teendő bőven, még fejleszteni való is akár.
Kapsz egy minimális fizut is, órabérre, vagy részmunkaidőre.
Másik: gyakornokokat alacsony bérezéssel, vagy anélkül sztm szívesen fogadnak a cégek. Valószínűleg még "formázható" vagy, és az jól jöhet nekik, hogy akár később ott is maradj, ha mindkettőtönek tetszik.

Hi!

Szerintem azon az egyetemen, ahol tanulsz (bar nem irtad, hogy ez pontosa melyik) barmelyik tanszeken tudnal talalni valami munkat magadnak, akar penzeset is, es akar idoszakosat is.

By(t)e
TBS::Antiemes

Szia!

Én is progmatos vagyok bár én a Nyíregyházi Fősulin.Nagyon érdekelnek a net működése linux és persze a programozás.Nem tudom van-e kedvetek foglalkozni egy kezdővel ha igen(megköszönném:D) akkor jelezzetek itt tudom hogy ez nem érdemleges hozzászólás a dologhoz csak látom sok prog-os ember egyhelyen gondoltam írok ide remélem nem baj.Segítségre ilyenekre gndoltam leírások kisebb dolgok megalkotása ha van valakinek kedve akkor kopeten keresztül beszélhetünk címem stm007@freemail.hu előre is kösszi válaszotak vgay ilyesmi
üdv:Ádám