IT Állást keresek Pesten (~ Pályakezdő)

Fórumok

Üdv mindenkinek!

Friss diplomás, de mégsem 0-kilóméteres, linuxbarát fiatal állást keres Pesten.
OKJ középfukú szotverüzemeltető + szervező informatikus diploma (műszaki manager) + másfél év tapasztalat NT/2000 -es nagyfelhasználós bolondokházában. Startkártyával rendelkezem.
Angol nyelvből közép-társalgási szint, nem kifejezetten programozói tálentum.
Szakdolgozatomat Win-Linux migrációrol írtam, álmom lenne a valóságban is ezzel foglalkozni.
Önéletrajzért írj: /törölve, akiron/
Tel: /törölve, akiron/

Hozzászólások

Tok jo, hogy ilyen ebedjegy & konyvtarszakosok akarnak ilyen teruleten dolgozni. Faiskola. Keressel valami ismerost, hatha bejuttat valahova - mas eselyed sajnos nem nagyon van.

háttértudás .. hmm lássuk:

NT/2000 adminisztátor szint, SQL alapok, Debian alapok, hálózat közép szint,
Programozás - Deplhi 1,5 év a főiskolán
Linux fél év a főiskolán (fakultative :D)
kb 5-6 éve foglalkozom kisebb cégek informatikai támogatásával (beszerzések, hibaelhárítás, alkatr.csere, hálózat kiép., vírus és spyware írtás /win kell nekik, ezvan/) -- ez nincs az önéletrajzomban, mert ... nemtudommért, mostantól beleírom :) ..talán azért mert effektive nem dolgozom ezeknél a cégeknél, csak akkor hivnak ha para van.

itthon megy egy debian "server" (fileserver, stb.) és különbözö debian,ubuntu és xp-s kliensek.

Én meg maradhattam volna "autószerelő". :-D Lehet, hogy jobb lett volna mindenkinek :-))

Mondjuk az más kérdés, hogy amikor mi tanultunk, akkor még számítógép sem igen volt az országban. Amikor középiskola utolsó osztályába jártam, akkor kapott a suli egy darab számítógépet, de korbáccsal hajtottak el minden érdeklődőt a közeléből. :-)

--
trey @ gépház

nálunk általában az volt a felállás, hogy mi (én) tanitottuk a technika ill. tesiszakról hirtelen /sikeresen?/ átképzett tanárokat számtech órán. kicsit égett is a fejük, mikor pl az egyiknek megtaláltam a pucérlányos képgyüjteményét a gépén, persze akkor az egész osztály körémgyült, a tanár meg: "ööö.. víírus, ez valami víírus".

Kedves Akiron, ne haragudj, hogy belerondítok a topicodba, de nekem volna egy hasonló kérdésem és nem akartam miatta új topicot nyitni. Szóval nyári munkát keresek, ellenben elég vacak órabéreket kínálnak mégvacakabb munkákért. Tapasztalatom van egyszerűbb kisvállalati/otthoni Wireless és Wired hálózatok építésében. Linuxok és Windowsok terén van némi tapsztalatom, valamint elsajátítottam a Delphi alapjait. A számítógépek biztonsága érdekel ezeket tanulmányozom már egy ideje. Nyelvvizsgám nincs de körülbellül középfoknál tartok angolból. Középszintű Informatika értettségim is lesz a nyárra. (Még nincs, de addigra leteszem.)

Most, hogy ezt így leírtam belátom elég kicsi a valószínűsége, hogy valakinek kellenék de azért megkérdezem. :)

Ui.: Az otthoni és kisvállalati hálózatokon kívül egy iskola hálózatát is elkészítettem, ezt tettem egy Debian Linuxal és Windowsos XP kliensekkel. (Lényegében Samba, Apache, Proftpd, Iptables -t kellett használnom.)

nem haragszom, sőt köszi, így eszembe jutott pár dolog, amit beírtam a felt olvasható válaszomba.

Ami Téged illet, szerintem nem lesz gond az elhelyezkedéseddel, amint látom jól haladsz. Azt tudom ajánlani, amit én csináltam: keresni kell (akár ismerősön keresztül) kis-pici cégeket akik esetenként hívnak, hisz nincs akkora géppark hogy folyton kellenél.
Ilyen helyeken ált. banálisak a problémák és nagyon hálásak érte, ha megoldod. Tapasztalatnak remek. Mivel ezek a cégek ált. zsebből fizetnek a pénz sem olyan rossz, főleg egy ilyen fiatalúrnak :).
Ha jó vagy a cég beajánl másik cégnek, ill. ha terjeszkedik akkor megtart Téged és később akár lehet egy remek állandó állásod.

mit jelent az, h linuxbarát?
a nőm akkor linuxbarátnő, mert tudja kezelni, sőt telos segitséggel már oldott meg problémákat... ?
Ne haragudj, de csatlakoznék azokhoz, akik azt tanácsolják, hogy tartsd távol magad a rendszergazda állástól még. Sajnos egy negativ tapasztalat után, az egész szakma rossz hírét fogod kelteni. Rosszabb esetben (pl rosszul megcsinált szerver -> megtörés -> pfejjdeszaralinux) oprendszerek választásánál is okozhatsz gondokat. Nem azért mondom, hogy elkeserítselek, de sajnos főiskolai oktatás = 0. A közelmultban 3olyan ember is jelentkezett nálam munkára, akik diplomásokként a sima command prompt ot sem ismerték... linux/unix tudás meg kritikán alul...
Sorry..

Ne haragudj, de csatlakoznék azokhoz, akik azt tanácsolják, hogy tartsd távol magad a rendszergazda állástól még. Sajnos egy negativ tapasztalat után, az egész szakma rossz hírét fogod kelteni.

Hu de nem birom az ilyen dumat. A szakma rossz hiret kelteni. Napersze. Persze a topicindito magasra dobta a labdat, nem csoda, hogy egyesek lecsapjak, ettol fuggetlenul egyaltalan nem ertek egyet csabyka hozzaszolasaval. Ha valakit erdekel a tema, jarjon utana, es tanuljon, menni fog.

(pl rosszul megcsinált szerver -> megtörés -> pfejjdeszaralinux)

8-10 éves hálózati és linux tapasztalattal rendelkező rendszergazdák keresnek meg folyamatosan, hogy feltörték a szervereiket... A 'security in mind' gondolkodásmód nem feltétlenül az évek számával nő, de értem, hogy mire akartál célozni.

Probalj meg az ismeroseid kozott szetnezni.

Fogd fel úgy Akiron, hogy itt mindenki csak azért gyepál, mert ezzel is elősegítik programozóvá válásodat. Aztán úgy százhúsz év tanulás és munka után te is olvasol egy topicot, amiben B kategóriás számítógépvezetői jogosítvánnyal és kávéfőzési szakvizsgával rendszergazdai állást keresnek és már most gondolkodj el rajta hogy mit fogsz válaszolni.
Egyébként hajrá, ne csüggedj.

Ha ez vigasztal, nekem is kinyílt ama bizonyos bicska a zsebemben.
Többek közt tán azért is, mert lassan 25. éve hogy számítógépekkel dolgozok és bizony a meglévő tudásomat szívesen lecserélném akár egy mai kezdőére is.
Épp ma állapítottam meg, hogy mocskosul elment mellettem a világ az utolsó 5-6 évben...

--------------
Fel! Támadunk!

Ha karriert akarsz építeni, akkor javaslom, hogy eleinte ismert és elismert céghez menj el dolgozni. Jóformán akkor is, ha csak takarítónak vesznek fel minimálbérért. Pár év múlva nagyon jól mutatni az önéletrajzodban 1-2 nagy cég neve!

Jópár embert ismerek aki így csinálta, 1-2 év múltán váltott és ma már nagyon jól keres!

Így sok szakmai kapcsolatra tehetsz szert. Sok olyan emberrel ismerkedhetsz össze akiknek az ismeretsége egy egész életen át jól jöhet. Az önéletrajzodban pedig nem kell magyarázkodnod, hogy akkor tulajdonképp hol is gályáztál eddig.

Regisztrálj fejvadászoknál és soha ne trükközz a pszicho teszteken! Ismerek néhány arcot, aki nagyon azt hiszi, hogy ért a pszichológiához és mindenfélét beixel aztán nem veszik fel sehová...
Pl.: Egy csajszi azt magyarázta nekem teszt írás utáni estén, hogy volt egy olyan eldöntendő kérdés, hogy "Szereti-e a gyerekeket?". De Ő "átlátott a csapdán", mert _szerinte_ burkolt megfogalmazása ez annak, hogy "Akar-e gyereket szülni" és ezért ő beírta, hogy NEM.
Eléggé lelombozta amikor elmagyaráztam neki, hogy ezeket a teszteket nem egyenként, hanem kérdéscsoportonként ponztszámokat összegezve elemzik ki. És a "Szereti-e a gyerekeket?" kérdés, az emberekhez való viszonyulás kérdéskörhöz tartozhatott. Ui. aki még a gyerekeket se szereti, az hogy fogja szeretni a kollegáit? :)

"Regisztrálj fejvadászoknál"

megtettem már egy ideje, velük az a baj hogy csak multicégeknek közvetitenek ahol winfos van NT/2000 elavult kökorszaki módszerekkel, linux mutiba sem. Az állások nagyrészt vagy SAP-ról vagy VB programozásról szólnak ill. lehet menni budafok-budaörs környékére 7/24 -ezni supportba.

ezek a nagy cégek az általam elnevezett "informatikai szalagmunkát"(TM) kínálnak egy kis asztal mellett, miközben a wc ülökével szemben felirat szól "vigyázz a csúszós utakon a kocsiddal, ne állj le idegenekkel beszélgetni és zárd be az ajtódat, ha elmész otthonról".

én azért keresek kisebb (ha lehet magyar) cégeket, mert :
kis cégnél nagyobb rálátásod van egy projektre, sokkal több tapasztalatot lehet ezáltal szerezni, nem kell egy kis hülyeségre specializálódni és talán nem néznek teljesen hülyének a "safety first" szlogenekkel.

megtörtént eset, mikor egy multicégnél a tréning egy része a SZÉK HASZNÁLATÁRÓL szólt !!! ... namármost arrogancia ide, nagyképüség oda, én nem azért diplomáztam le hogy kioktassanak hogyan kell a karral állítani a szék magasságát az irodában.

bahhh....
diplomas luzzzer vagy !
utalj ki, de ez akkor is igy van.
nekem volt lehetosegem sbs-t b!sztatni, stb es tudod, miert?
mert a nagykepu buzzerek azt mondtak, hogy "kicsi az asztal" menemkapok pda-t?, es egyeb fancy cuccot....
emmegaparaszt odamentem, es gyenge penzert megcsinaltam. Wohoo! nem jutok vele messzire? de tapasztalatot szereztem.
oszt vattafak, most ***** helyen autocadbol jol elvagyok.

Éhes ember könnyen feladja ám az elveit...

A mi cégünkhöz, pl mindenkit helpdesknek veszünk fel (most is mennek meghallgatások). Akiről kiderül, hogy rá lehet bizni komolyabb dolgokat is, az kaphat komolyabb rendszergazdai feladatokat is, de elötte meg kell ismernie a céget, és be kell bizonyítania mit ér és hogy tud csapatban dolgozni...

Nekem például egy ideig sajnos (rengeteg meló, igaz megfizetik) minden rendszerhez volt "közöm", de mára sikerült magamról a Windowst leadnom, a Linuxokat meg épp most adom át másoknak. Ezentúl az AS/400-akat fogom csak pátyolgatni.

Ahogy kivettem az írásaidból ez az alulról dolgozom fel magam, nem a te elveiddel összeegyeztethető dolog sajnos, így sok helyről eleve kilötted magad...

Szerintem te csinálj egy saját céget, ott nem kell az elveidet feladnod. De bárhol is kötsz ki végül, mindenhol keményen meg kell dolgoznod azért hogy elismerjenek. Ha ez megtörtént, akkor fogsz majd elkezdeni pénzt is keresni. (akár saját cégedben, akár egy másik cégnél dolgozva)

-Mr-

"Ahogy kivettem az írásaidból ez az alulról dolgozom fel magam, nem a te elveiddel összeegyeztethető dolog"

Kijelentem, ez téves megállapítás.
Ahol nem néznek favágó-hülyegyereknek ott igenis tudok keményen dolgozni. Tudom mi a meló, 15 évesen lépcsöházat pucoltam, abbol lett elsö PC-m.

Ha így gondolod, az jó. Viszont azt is lásd be, hogy nincs rád írva kivülről, hogy mit tudsz. Ha valahova bedolgozod magad, akkor utánna ugrálhatsz, de addig nem. Szép és jó dolgokat lehet beleírni az önéletrajzba, de sajnos a tapasztalat az, hogy kell a 3 hónap próbaidő ahoz, hogy kiderüljön érdemes-e megtartani valakit.
Volt már olyan "dolgozó" itt, aki nagyon jól eladta magát, örültünk, hogy milyen fasza embert sikerült szerezni, de mikor munkába állt, megpróbálta megreformálni a rendszerünket, miért windows klienst használunk miért nem állunk át Linuxra, Mindenkinél mindent jobban tudott..., stb... Mind ezt úgy, hogy még semmit sem tett le az asztalra. Ezután gondolhatod hogy rövid úton repült a gyerek...
Aztán van itt olyan ember is, aki mikor idejött első ránézésre olyan "bütyköltem otthon a gépemet és értek hozzá" tipusnak nézett ki, de a 3 hónap próbaidő alatt kiderült, hogy lelkiismeretes, rendes gyerek. Rá például mostmár bármit rá merek bízni, tudom hogy jól fogja venni az akadályt. Neki lehet nem volt olyan előképzettsége mint a másik gyereknek, de ha nem értett valamit akkor kérdezett, és nagyon gyorsan tanult. A példában mind a kettő ember helpdesknek jött, aki marad annak a számításai nagyon bejöttek, aki mert elvei voltak és ezeket hangoztatta is, az meg nem nálunk keresi meg a kenyai nyaralásra valót...

-Mr-

Valami miatt csak felvetted. Nem hiszem, hogy előre megérezted, hogy ez a srác, bizony nagyon jó és ügyes lesz.
Meghát persze azt sem gondolom, hogy boldog-boldogtalan mehet hozzátok dolgozni :D
Jó kis cég lehet az, valódi EMBERI kapcsolatokkal; csakhát a felvételi metódusotokat nem értem...(legalábbis nem derült ki számomra)

____
Semmi sem biztos. Még az sem biztos, hogy semmi sem biztos.

Mint korábban említettem, hozzánk csak Helpdesknek veszünk fel embert!
Ehez elég ha tud telepíteni egy Windows-t, Office-t és tudja kezelni ezeknek a súgóját, valamit tud kommunikálni telefonon keresztül, a maradék infó itt megkapja... (ez gondolom nem túl sok elvárás) Ha aztán az adott egyénben látunk fantáziát jöhet a specializálódás (tanfolyamok, könyvek, kisebbe projektekben részvétel, stb...)

-Mr-

Csak a hozzászólásokból úgy tűnt először, mintha infós cégnél lennél. Talán abból vontam le -ezek szerint helytelen- következtetést, hogy 'mindenkit helpdesknek' vesztek fel. Na, mindegy helyrekerültek a dolgok :D
Tényleg, mennyien vagytok informatikusok?

__
Semmi sem biztos. Még az sem biztos, hogy semmi sem biztos.

Ja! Írjak valami tanácsot is. :)

Ha jól értem még nem igazán dolgoztál csapatban. Szóval ha van valahol olyan ismerösöd egy nagyobb cégnél, aki be tud oda vinni, akkor azt szerintem vállald el, mégha az elképzeléseidtől kicsit távol is áll a munka. Egyrészt az elképzelések változhatnak, másrészt kipróbálhatod magad egy nagyobb csapatban, milyen is az. Sokat lehet tanulni másoktól (ne feltétlenül szakmai dolgokra gondolj) és eldöntheted, hogy valóban ez a fajta munkavégzés mennyire fekszik neked. Mert lehet hogy neked inkább a magánvállalkozosdi fekszik, nem a minden nap 8-tól 5-ig munkaidő idegeskedő fönökökkel, határidőkkel, stb...

-Mr-

Azért nem rugdaljuk ki a régieket csak úgy, hogy gyakran keljen felvenni új embert :) Mondjuk épp a múlt héten vettünk fel 1 embert, de bővítés és nem üresedés miatt. (Ez a hely amúgy most nem volt meghirdetve sehol, mert mi is inkább azok közt nézünk elöször körbe, akiket az itt dolgozók ajánlanak)
Amúgy mihez értesz, mert ugyan nálunk nincs most hely, de lehet a rendszerszervezőknél lesz. Esetleg utánna kérdezek náluk.

-Mr-

Esetleg én is megpróbálkoznék a cégednél. Tökéletesen megelégednék a Helpdesk munkával, aztán bízom benne, hogy többre is érdemesnek találtok majd :). Nem válogatok, mert muszály munkát találnom ha Budapestre költöztem, különben jöhetek haza :(.
E-mail címem: budacsikattila@citromail.hu
Nem szeretném azért az életemet leírni itt a fórumban, de ha megkeresel e-mailban, vagy megadod az e-mail címed, szívesen válaszolok minden kérdésre. Annyit "elárulok" :), hogy azoknak a feltételeknek amit mondtál úgyérzem megfelelek.

hát dióhélyban leírom.
IV. éves matematika számítástechnika szakos vagyok pillanatnyilag.
linuxot használok már második éve. próbálgatom server funkcióit de gép hián nem nagyon tudom tesztelni beállításaimat.
programozási nyelvek: pascal, java, delphi (alapszinten ismerem őket, javat tanulom magamtól tovább)
windows server funkcióit nem ismerem. nem nagyon mozogtam olyan körökben ahol használták volna.
nyelvtdás: orosz felsőfok.

nekem is megfelelne a helpdesk munka. nem vagyok válógatós.

Minden cégnél vannak hülyeségek és minden cégnél kell olyan munkát végezni ami nem életed nagy álma.
Sokan nem szeretik a pályakezdőket. Én sem lelkesedem értük túlságosan. Pontosan az attitűdjeik miatt.
Sok iskola és igen még a nagy-nagy BME (saját tapasztalat) is egyfajta 5 éves intenzív csoport terápia. Ahol elhitetik az emberekkel, hogy milyen király császár lehetsz diplomával a zsebedben. És a hallgatók ezt el is hiszik, mert el akarják hinni. És ezt a tudatot csak megerősíti bennük, hogy mennyi nehézséget jelent egy diploma megszerzése.

Aztán kikerülve minden más.
Van egy unokatesóm aki villanyszerelő. Több 10 milliót keres évente! Neki van a legnegyobb dzsipje a környéken.
Sok ismerősömet meg a kamu diplomájával a zsebében a szülei tartanak el... És el nem menne melózni akárhova, mert "én nem azért diplomáztam le hogy ..." .
Szóval ezért preferálom a cégnél inkább az olyan jelöltek felvételét, akik valami szivatós cégtól menekülnek át hozzánk, mert Ők nem morognak ha olyan feladatot adnak nekik amt fantáziátlannak tartanak.

Ha állásinterjúra mész egy járjon csak a fejedben. Hogy mit akar a főnök: A _saját_ sikerét.
Ha úgy látja, hogy ehhez Te járulsz a legjobban hozzá, akkor fel fog venni. S mindegy, hogy hány doplomád van és jártál-e már a Marson. Viszont, ha lerí rólad az "aki hülye haljon meg, mert van diplomám" mentalitás, akkor hiába végeztél az MIT-n és a Sorbonne-on, sehova se fognak, felvenni.

Az a kérdés, hogy az álmaidat akarod megvalósítani, vagy pénzt keresni?
Sokszor a kettő nem esik egybe.
Lehet saját céget gründolni, ahol megmutathatod, hogy milyen jó vagy; mind üzletileg, mind szakmailag.

Van egy spanom. Az USA-ban fejezte be a diplomát. Elvett egy ronda nőt, megkapta az állampolgárságot(már elvált). Egyetem után alacsonynak számító fizuért az IBM-nek gürizett nagygépes környezetben. Aztán dolgozott a yahoo-nál jóval több léért. Jelenleg az ms keresőnél kavar. S szerintem egyáltalán nem érdekli a win->lin migráció; de tudom, hogy milliókat keres; dollárban

Ha akarod megfogadod, ha akarod nem. Olyan nagy céghez menj dolgozni, ahol tömeges munkafelvétel van (ilyenkor minden hülyét felvesznek, saját taptasztalat). Aztán ha kihúzol ott pár évet, a HR-esek soha többé nem merik majd megkérdőjelezni a hozzáértésedet, mert te évekig dolgoztál a nagy ......-nek, akkor biztos jó lehetsz.
Válogathatsz a fejvadászok és a cégek ajánlataiban. Ismerek ilyen arcokat itthon is.

Egy ismerősöm (lány) pár évig szívott 7/24-ben egy idióta, de nagy és _ismert_ cégnél. Aztán tavaj tavasszal elege lett. A nyáron/ősszel 3-szor változtatott állást a fizuja meg 250-ről 600-ra emelkedett szépen csendesen. Főiskolai diplomával. Ehhez kellett az is, hogy anyanyelvi szinten beszéli a franciát és felsőfokon az angolt.

Sziasztok!

Úgylátom nem sok jövőt jósoltok a témaindítónak. Akkor én mit szóljak?!
Május végén végzek rendszerinformatikusként, (ez egy 2 éves emelt szintű OKJ képzés) valamit ingyen elvégezhettem az iskola keretein belül a Cisco CCNA tanfolyamot. Hátha pont az utóbbi segít az elhelyezkedésben.
A számítástechnikával csak azóta foglalkozom amióta ebbe a suliba mentem, de nagyon megszerettem szerencsére, különben nemtudom mit kezdenék :)
Jobban a Linux fekszik nekem is és nem értek egyet azokkal akik támadják, mert olyan nehéz. Szerintem mindannyian tudjuk itt, hogy kik mondanak ilyet. Ízlések és pofonok.
A lényeg az, hogy ÉN hogy találok munkát?? :) Kapásból azzal kezdem, hogy Budapestre költözöm és csak ott keresek melót. Lesz ami lesz ...

A világért sem szeretnék vitatkozni nálam tapasztaltabakkal, de azzal nem értek egyet, hogy

"arra befizetek, hogy OKJ-s végzettséggel Cisco ezközök birizgálásához fognak felvenni"

Bár én ezt nem is mondtam, esetleg reménykedem benne, DE a szerény véleményem szerint a Cisco-nak azért vannak ilyen tanfolyamai amelyeken különböző képesítéseket lehet megszerezni, mert Ők azt a tudást várják el. Nem hinném, hogy ha megvan a CCNA-m és még a CCNP is mondjuk mellé akkor azért nem kellenék, mert csak egy OKJ-s rendszergazda vagyok. Akkor mi értelme a Cisco tanfolyamainak. Szerintem ezt butaság volt mondani, de cáfolj meg ha rosszul mondom.
Nem azért olyan drága a Cisco tanfolyam mert önmagában nem ér semmit sztm.

Valamikor pár hónapja egy debreceni cég keresett akár költöztetést is vállalva Cisco-s gurukat, ez az egyik. a másik, hogy érdemes a Cisco partnerekhez a hr-nek motivációs levelet meg CV-t küldeni (magyar és angol nyelven). A hr-esek ugyanis ilyen szempontból lusta emberek :) (na jó, takarékos...) szeretnek a fiókban lévő önéletrajzok közül válogatni első körben, és nem fejvadászokhoz, illetve a hirdetésfeladáshoz folyamodni.
Ami fontos: Linux-os szemellenzőt tessen levetni, mert nem csak abból áll a világ, és fontos, hogy tudj kommunikálni más területekkel is. (Én pl. megyek a sec. speci wendózos előadására, mert érdekel, bár AIX/Linux/Solaris/HPUX/Oracle/SAP az a terület, ahol elsősorban mozognom kell.

"szervező informatikus diploma" ez micsoda pontosabban? Ez is egy OKJ-s végzettség?

Hali!

Szerintem lenne még egy dolog amit érdemes lenne megfontolni.
Ha van időd, kezdj el németül vagy franciául tanulni... :-)
Ez nem vicc. Nagyon sok német ill. francia cég van magyarországon, akiknél az angol az alapnyelv, de ha beszéled a saját nyelvüket akkor sokkal jobb helyről indulsz. (A franciák főleg elolvadnak a saját nyelvük hallatán, de a németek is sokkal emberibbek így...)

Engem pl. a mostani helyemre elég kevés angol nyelvtudással vettek fel (8 hónapja tanulok), de persze beszámították a felsőfokú németemet...
Szóval a megalapozott informatikai tuds mellett ez is fontos lehet.

Meg az, hogy fel tudj mutatni egy pár igazoltan szivatós állást, amit hosszabb ideig végeztél. Poén, de nekem a diákkori telefonos számlareklamációs munkámat is értékelték, mert látták, hogy tudok csapatban dolgozni rossz körülmények között is. Ez mutat egyfajta kitartást, ami most kifizetődik. :-D

Üdv.: Tamaas

Hihetetlen!

Hónapok óta fent vannak az anyagaim a legtöbb (8-10) fejvadász-munkaközvetítő oldalon és semmi, erre mióta elkezdtem ezt a topicot, már másnap 2 telefonhívás és azóta is naponta-kétnaponta keresnek állás ügyben.

:| -> :D

hup rulez!

Csak, hogy teljes legyen a kép, megírom, hogy sikerült elhelyezkednem (gondolom nagyon aggódtatok :P) és nagyon örülök az új pozíciómnak.
Egy kis magyar informatikai vállalkozásnál kínáltak remek lehetőséget és remélem sikerül megfelelnem az elvárásaiknak.
A cég innen, a hup.hu -ról talált meg, és nem ők voltak az egyetlenek, innen töb megkeresésem volt egy hét alatt, mint a fejvadászégektől összesen egy hónap alatt.
Köszönet a hupnak és köszönet a közösségnek.

Nemannyira ertelmetlen az...
En ugyan rendszergazda volnek, megis legalabb kethetente beesik olyan keres a T. userektol, ami inkabb ECDL. Pl. tobbezersoros Excel-tabla, valahol a kozepen elmaszott a kiszamolas (3 oszlop=1oszlop*2 oszlop-szeru szamolas) es nem tudja, hogy rakja helyre. Ilyenkor fel perc alatt. Vagy pl. ECDL-en tanultam meg a kepernyokep es ablakmentest windows alatt :) ami megint nagyon kellett egy dokinak. PowerPoint nem lejatszhato, ha kimasolja CD-re: akkor ezt igy kell....

Szoval, megvan annak a letjogosultsaga.... (Megha nem is ez lenne a munkakori kotelessegem :)