Free Games & Programs Torrent rendszer

Fórumok

Nos elindítottam a Lin-Games Hungarian Site
http://lingames.devall.hu
oldalamon egy kizárólagosan csak ingyenes játékok és programok rendszert!
Jelenlegi letöltések:

Glest 1.2.1
NoGravity 2.00
Racer 0.5.0
Racer 0.5.2beta
Tremulous 1.1.0
Wasow 0.072a
Warzone 2100 0.2.2
Wine 0.9.12 forrás
Winetools 0.9

A letöltésekhez Bittorrent kliens szükséges, és persze regisztráció az oldalra.
Te is tölthetsz fel torrentet ha megfelel a követelményeknek!
Ingyenes!
Van szabad forrása jelen a neten a készítő honlapján!

Hozzászólások

mostantól nem kell regizni a torrentek letöltéséhez az oldalra!

Háát... Manapság sok az ingyenélő, szerintem a zárt körű trackereké a jövő... Akkor (ugye a kitiltástól félve) a jó magyar ember is feltölt legalább 0.5-ig, ami még mindig több a semminél (ami alapesetben történik). Néhány lelkes 24/8+ seeder nem elég.

(a legjobb taktika: zárt körű tracker+superseedet nekik, aztán sz?pjanak csak ha valami szemét letöltötte a felét és elhúzott... Ilyenekből lesz a jó kis lincsparti a közösségi találkozon :] )

Háát, én szoktam torrenten szedni sok mindent. Nem figyelemmikor szaggatom meg, de változó. Nekem a szerverem (aminek természetesen ez csak az egyik funkciója) fut a Bittorrent 4.*-es kliense, elnidítom, aztán ha eszembe jut ránézek. Van amikor >100%-os feltöltöttségnél lövöm le, van hogy 40-50%-nál. Mivel én relative népszerű dolgokat vadászok, így ha valaki hozzám is csatlakozott, nagy kár nem éri, mert azokata torrenteket, amik nem mennnek minimum 10k-val kiröppentem a /dev/null-ba :)

Támogatom a free dolgok megosztását is, hiszen eredetileg valami ilyesmire találták ki a torrent rendszert. Néha gyorsabb mint az ftp.

Glest tökjó, Racer 0.5.0 nem indul nekem, a többit meg még nem próbáltam. Wine-nek meg kijöhetne az 1.0-s verziója, egyre jobb. Sajnos Steam/HL/HL2 még mindig nem megy vele, csak Cedega-val. (opt. esetben:P)

Autós játékok közül ajánlanám a TORCS-ot, ugyan kicsit csúnyácska még, de elég sokat tud, ha jól fejlesztik, akkor sokra viheti.

Bár ez abszolút offtopic, próbáld meg a crossover officet. amikor legutóbb jártam az oldalukon, volt letölthető forráskód. Asszem az nem demo. SimCity 4 akadásmentes vele, FPS-eket nem tudom, nem próbáltam.
Soxerencsét.

Hron György
:type:

[Update] Bekerülhetne a fenti az oldalra a torrentezett dolgok közé. Nekem Gentoo Linuxal nagyon pöpec.

Várom a véleményeket a torrent rendszerről!

Sztem 1szerűbb lenne a torrentnél egy kisebb-nagyobb HTTP vagy FTP szervert szerezni és arról hostolni a fájlokat. Szép és jó a torrent, de nem ilyen 7köznapi használatra. Szerintem.