Elavult: backend.php és backend_ext.php

 ( trey | 2006. március 10., péntek - 11:50 )

A webszerver logjai szerint rengetegen használják még a megosztott tartalom eléréséhez a régi, PHPNuke-os RSS feed-eket. Ezek a backend.php és a backend_ext.php. Jelenleg ezek a források már nem élnek, hanem egyszerűen át vannak irányítva a rss.xml forrásra.

A régebbi források még a hónap végéig (2006. március 31.) elérhetők lesznek. Addig kérek minden megosztott tartalmaz használót, hogy frissítse kliensét az új forrásra.

Köszönöm!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Jut eszembe, mi lett az "Az open source körökben nagy "népszerűségnek" örvendő BSA propaganda-hadjárata újra a régi!" cikkel? :) Nekem van ilyen cimem feed alapjan de a HUP szerint (mar) nincs. Letiltatta a BSA? :)

Kiderült, hogy volt már.

--
trey @ gépház

Nehezen birja a szerver azt a plusz ket rewrite rule-t?

Nehéz átírni egy sort?

--
trey @ gépház

A migráció mindig nehéz :-)

Egy javaslat.

Csinálj kézzel egy ilyen xml-t amibe csak annyi a hír ,hogy változtassa meg az illető a linket.

A Linux.hu-n nemrég került átállításra -- most meg randa az utf-8 miatt...

Az valószínűleg a PHPNuke gyengesége, hogy nem képes UTF-8-at "értelmezni". Egyébként kb. két sorral meg lehet oldani a "hibát". Úgy hallottam, hogy a széles körben preferált kódolás az UTF-8.

--
trey @ gépház

Ha valaki megdobna azzal a ket sorral, vagy rairanyitana vmi rtfm-re annak nagyon orulnek. Jelenleg nalam ki van kapcsolva a hup modul, pedig nagyon szerettem.

iconv segitsegevel konnyu. iconv("utf-8", "iso-8859-2", $str) vagy amit akarsz, http://php.net/manual/en/function.iconv.php

en kosz!
aprilis elsejen, meg azt hittem volna, hogy vicceltek...
aztan megsem... :)