Mandriva Linux Powerpack 2006 DVD a torrenten

Fórumok

Mandriva-Linux-Powerpack-2006-DVD a torrenten

Hozzászólások

Sziasztok!

A pár napja megjelent, jelenleg csak Mandriva Clubtagok számára elérhető, Mandriva-Linux-Powerpack-2006-DVD-t egy clubtag megosztotta a torrenten.

Kellemes töltögetést!

Klikk az alábbi linkre:

Mandriva-Linux-Powerpack-2006-DVD.i586

Lincseljetek meg érte, de mint hardcore mandrake/mandrivás azt mondom, hogy szerintem nem kellene ilyen linkeket megosztani. Az egész clubtagságnak többek közt az a lényege, hogy a fejlesztést támogassa. Ha senki nem lesz clubtag, mert úgyis le lehet tölteni az egészet, akkor ki fogja támogatni a projektet? Jó, hogy akkor is meg fogja osztani valaki, ha nem rakjuk fel ide a linket, de legalább ne támogassuk ezt a dolgot, mert azzal magunknak teszünk keresztbe hosszútávon. Persze, ez az egész csak az én szerény véleményem, szabadon lehet nem-egyetérteni vele... :?

Én a 7-es verziónál abbahagytam a foglalkozást az akkor még mandrake disztribúcióval. De ezt a torrentlinket szerintem sem kellene terjeszteni. ha kkíváncsi vagy a powerpack editionra, legyél tag és ezzel anyagilag támogatod a fejlesztést, ami ugye a te hasznod is. ha meg nincs pénzed, akkor ....:( Ebből most azért ne robbanntsunk ki egy flame -ot plíz.

Laci

attól függ, mit enged meg a cucc licensze. Ha szabadon lemásolhatod, akkor teljesen oké a torrent. Na nem, akkor tulképp ez is warezolás.

[quote:7af9c391ac="borzsakb"]attól függ, mit enged meg a cucc licensze. Ha szabadon lemásolhatod, akkor teljesen oké a torrent. Na nem, akkor tulképp ez is warezolás.

Lehetővé teszi... Különben néhány hét (hónap) múlva egyébként is elérhetővé teszik...

Szerintem nem teszi lehetővé, mint ahogy a cedegát is mindenki használhatja, de csomagokat nem tehet közzé. Ha mást nem, akkor a bejegyzett neveket és logókat (ami persze a clubtagoknak járó image-ekben benne van), védi a törvény.
Szerintem görénység meglopni egy linuxot fejlsztő céget. Ez nem csak a Mandriva elleni inzultáció, hanem azon projektek ellen is, amelyeket a Mandriva nagyban támogat a bevételeiből (apahe, kde...). Ez számomra teljesen érthetetlen, és a szabad szoftveres közösségtől idegen magatartás, nem csak maga a megosztás, hanem leginkább a letöltés.