Bajnok a Bayern

Bajnok a Bayern Oliver Khant meg menesztették. Orbán meg rúgott egy öngólt.

Hozzászólások

A Bundesligában 18 csapat játszik, és bármi történik mindig a Bayern nyeri. :)

Szerkesztve: 2023. 05. 28., v – 09:53

Tegnap volt dolgom Wolfsburg mellett, csodálkoztam a hihetetlen mennyiségű zsaru láttán, a 39-es autópálya minden wolfsburgi lehajtójánál állt 3-4 rendőr kisbusz, a környék minden nagyobb városából (Braunschweig, Hannover, Salzgitter, Lüneburg) ide voltak vezényelve. El sem tudom képzelni hogy nézhetett ki benn a városban meg hogy mekkora összegbe és üzemanyagba kerül ennyi rendőrt minden hétvégén a helyszínre kirendelni.

Emiatt nem nézek én már régóta focit. Országtól függetlenül, ez a sport lett minden frusztrált náci idióta kedvenc szórakozása. Semmilyen más sporteseményen nem látni akkora rendőri mozgósítást mint egy focimeccsen. Volt egy hannoveri kollégám, mondta a fia érdeklődik a futball iránt, de nem tudja kivinni a stadionra a huligánok miatt.

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.

"Országtól függetlenül, ez a sport lett minden frusztrált náci idióta kedvenc szórakozása." - ha nem nézed régóta, akkor ezt a megállapítást miből tudtad levonni?

"Volt egy hannoveri kollégám, mondta a fia érdeklődik a futball iránt, de nem tudja kivinni a stadionra a huligánok miatt." - én kb. '96 óta járok meccsekre (egy klub, több sportág, itthon és külföldön is), voltam már pár olyan helyen is, ami rázósabbnak számít elméletben, pl. Belgrád vagy Szarajevó. Gyakorlatilag nulla meccsnapi problémám volt. Aki nem ezeket a dolgokat keresi a mérkőzésekben, az 99.9%-ban nem is fogja megtalálni.

ez a sport lett minden frusztrált náci idióta kedvenc szórakozása.

Hogy jönnek ide a nácik? Frusztrált idióták -is- járnak meccsre. Itthon amióta komolyabb ellenőrzés & biztonsági ellenőrzés van, azóta meglepő módon a verekdni járók általában a stadionon kívül maradnak. Lehet, hogy vannak köztük nácik, de honnan veszed azt, hogy kizárólag azok?

Meg "Hasszánt" is kirúgják, mert egy nagy rakás fekáliát hoztak össze (már persze az ott megszokott mércéhez képest).

Dárdai a Hertát nem mentette meg.

Szerkesztve: 2023. 06. 08., cs – 19:12

Fentebb páran kirtizálták a kijelentéseimet. Akkor tessék, itt egy újabb dolog, amire csak focidrukkerek képesek:

https://telex.hu/belfold/2023/06/08/erzsebetvaros-terezvaros-keruletek-…

Tehát mégegyszer: a foci minden frusztrátl, gyökér, senkiházi sportja. Ezen nincs mit szépíteni. Focidrukkerek, tanuljatok meg viselkedni, elsőként talán vegyetek példát a japánoktól, akik maguk után összegyűjtik a szemetet!

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.