Ukrajna: Ivivi biolaboratóriumban katonai biológiai kísérletek folytak

Fórumok

Egy román portál cikk:

https://informatialibera.ro/hu/az-orosz-tamadas-megindultaval-az-usa-uk…

Index cikk:

"Az orosz védelmi minisztérium hétfőn újabb részleteket ismertetett a korábban Igor Konasenkov katonai szóvivő által hangoztatott állítással kapcsolatban, miszerint Ukrajnában amerikai finanszírozással katonai biológiai kísérletek folytak. Igor Kirillov, az orosz fegyveres erők sugárzás-, vegy- és biológiai védelmi csapatainak parancsnoka közölte: egy több mint harminc biológiai laboratóriumból álló ukrajnai hálózat a nemzetközi jog megsértésével, szintetikus biológiai módszereket alkalmazva, egyebek között mikrobák patogén tulajdonságainak felerősítésén dolgozott.

A tábornok azt állította, hogy a lvivi biolaboratóriumban pestis, lépfene és brucellózis kórokozóival, a harkivi és poltavai laboratóriumokban pedig diftéria, szalmonellózis és vérhas kórokozóival dolgoztak. Az orosz hadsereg birtokába jutott dokumentumokra hivatkozva arról beszélt, hogy az ukrán egészségügyi minisztérium február 24-én, az orosz invázió kezdetének napján elrendelte a laboratóriumokban lévő biológiai anyagok haladéktalan megsemmisítését és a biológiai programok sürgős leállítását.

Kirillov a laboratóriumok munkáját összefüggésbe hozta azzal, hogy a kanyaró előfordulása százszorosára nőtt Ukrajnában, és hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) arra figyelmeztetett, magas a kockázata a gyermekbénulás kitörésének az országban. Szavai szerint Ukrajna több ezer, elsősorban „szláv etnikumú” beteg szérummintáját küldte el az amerikai hadsereg Walter Reed Katonai Kutatóintézetébe a Covid–19 elleni gyógyszerek tesztelése ürügyén – számolt be az MTI."

 

vélemény IGAZ/HAMIS ?

Hozzászólások

"IGAZ/HAMIS"

Azt nehéz megmondani, de aki ezt bemondásra elhiszi az orosz tagnak, az viszont hülye.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Szupi, immár csak meg kell mondanod mennyi százalék ide vagy oda. Ha mégis megmondod, majd valaki puszira elhiszi, az megint csak hülye. 

Nézd, ha a mezőn röptében megfejed az öreg Riskát, nagy valószínűséggel 3+ zsírtartalmú tejet ad. Ez valóban több 50%-nál, mint az 1.5 esélye. De ez itt politika, gazdasági érdekharc, nagypályán. De nem is Üvegtigris, ahol a meteor 50% eséllyel esik a fejedre, mert vagy igen, vagy nem. 

Engem az lepne meg, ha valaki nem utazna kísérletekben. Kis helyen; kis pénzből; sunyiban; hátszéllel “hadakozhatnak” vagy “védekezhetnek”, rejtve a műholdaktól. Máshol van rejtve a kockázat. Nálam ez amit mondanak UA esetben még több is, mint 50%. Könnyebb is lenne mást hazudni, mint biológiai fegyverek.. vagy egyszerűen máshogy hazudni. 

Ui Szaddamnak is 50%-a volt? Vagy nem? Vagy kevesebb? Vagy nem? Vagy igen? Spec. fegyverek miatt kellett halnia USA érdekek mentén, dehát mégsem volt tömegpusztító fegyvere annak a nyomorultnak. BTW ugyanaz a titkosszolgálat jelentette le akkor az adatokat (hazug módon, de 50%-al), aki most UA-RUS meccsen is asszisztál. Kell még valami? Nem kell hánynod? 

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Mert azt mondtad, hogy nem 50-50. Akkor most mennyi az annyi? ‘A feltevés áll ‘B ellen, amiről annyit tudunk, mint a.. nem is tudom miről. Semmit nem tudunk, én legalábbis Debrecenből semmit. Ha te ott voltál a csapatokkal akkor sry. Szóval én nem voltam ott. Sansz lehet ide is - és oda is, amelyek közott előítéletekből indulva próbálsz cáfolni valamit. * Ez veszélyes! *

Vortex Rikers NC114-85EKLS

“Aki ezt bemondásra elhiszi az orosz tagnak” 

Végül is jaja, te rosszabbat sugalltál puszira.. oda- vagy vissza. Ha mindegy hát mindegy, az ilyesmi hasonló suttogó vélemények nekem a majdnemmindegy kategóriában vannak. Menj oda, nézd meg. Utána kettőnk közül majd valaki elmondhatja a megjósolt igazát, 50-50-re amúgy. Lökjél megint 3 smileyt pls, a lányom is hajlamos rá még. Majdnem 11 éves már, szóval lassan leállítom róla mert nevetséges lesz vele.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Nem sugalltam, leírtam egyenesen, hogy aki ezeket bemondásra (hiszen bizonyítékok nincsenek) elhiszi az orosz faszinak, az hülye. 

Amúgy elég meglepő, hogy egy informatikai portálon, ahol elméletileg a logika nap mint nap használatos dolog a felhasználók között, egy ha A=>B,  akkor az nem azt jelenti automatikusan, hogy B=>A szintű gondolatmenet problémákat tud okozni.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

"ha A=>B"

Még egyszer: politika, hatalom. A logika itt azért máshogyan működik: a [>] reláció akár vélemény vezetésére alkalmas, hiszen valami "úgy sem valószínű", vagy "éppen valószínű". Amíg nem tudsz meggyőződni róla te magad, addig ez szerintem egyenlő kell legyen. 50-50-nél pedig valakinek csak' igaza van, talán épp annak, akit lehülyéztél. Óvatosan, mert mint mondtam Szaddamnak is komoly fegyverei voltak. Vagy nem. Vagy mégis. Vagy talán. Sajnos ott sem 50-50-ről indultak, ki is nyírták amint lehet. Nyilván más volt a háttérben, de a véleményes valószínűség határozott indok volt a likvidálására.

A politikai játszmák undorítóak.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

"Amúgy szerintem a fél világ kísérletezik"

Amikor megtudtam, hogy az ujgur taborokban rabszolgak segitik fast fashion multiekat meg nagyobb profithoz jutni, ugy voltam vele, bar inkabb gyogyszereket kiserleteznenek ki rajtuk, ha mar...

Valahogy meg eggyel szomorubb lett igy a helyzet, mert meg annal is rosszabb volt a vilagban betoltott szerepuk, mint amilyennek elkepzeltem.

Sokba kerulnek az M777 -esek; kanadanak 114 millio USD volt '08 -ban 37 db. :)
Az ukranok gondolom a teljes elerheto keszletet megkaptak, s annak bizony ara van, + alkotmanyos dij, etc. Legalabb olyan valoszinu, mint az iraki/szir/barkiakitleakarunkrohanni birtokaban levo vegyifegyverek.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Szerinted mennyit fizetnek az ukránok érte?

Amikor reverz gázszállítás volt Magyarországról, szerinted kifizették az ukránok?

Viktor miért szakította meg az ukrán tranzitot és hozza a gázt Szerbián át, lehetetlenné téve a reverz szállítást?

Csak a pofájuk nagy, de gazdaságilag Szudánnal vannak egy szinten. Soha semmiért nem fognak fizetni.

"Szerinted mennyit fizetnek az ukránok érte?"

Szerinted a haboru vege utan par honappal nem kapnak az ukranok egy "visszamenoleges hitelszerzodest"?

Szar is lenne USA-nak, ha eltunne Ukrajna a terkeprol: tobbet nem latna a penzt, amivel tartoznak neki.

Szerintem nem az a lényeg, hogy igaz-e vagy hamis, hanem, hogy mi következik az egyik vagy másik verzióból? Honnan is ismerős egyébként ez a történet szál, nem tán Irakból? De mint ahogy Irakban is úgy itt se valószínű, hogy valaha is megcáfolhatatlanná válik bármelyik verzió is.

Lehet tippelni, mit fognak még találni:
- vegyi fegyveren dolgoztak
- atomfegyvereken dolgoztak
- tudat és időjárás-befolyásoló fegyvereken dolgoztak (ezt a Nögrádi-rajongók miatt raktam a listára, hogy ne panaszkodjanak)
- a covidot itt fejlesztették
- gyerekeken kisérleteztek

akár még bingót is lehetne ebből csinálni.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Ezt azok az oroszok mondják, akik két hete még azt mondták, hogy nem fogják megtámadni Ukrajnát?

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Szerkesztve: 2022. 03. 07., h – 21:30

a román cikket is nézzétek meg ott konkrétumok vannak.

Az szerint tényleg adott USA megbízást - de hogy sima kutatásra vagy vegyi fegyverre azt már nem lehet tudni.

És most lövik ezeket az épületeket is..

For Whites Only meeting room!

Elolvastam, de eléggé olyan, mintha az sem értené, aki írta. (lehet hogy géppel van fordítva, pár mondat nagyon fura, mint pl. a "[...] a részleteket súrolja a hálózatról")

Konrétan semmi nincs benne, ami bizonyítaná, hogy ezek biofegyver-laboratóriumok (annek ellenére a cikk következetesen így hívja őket, ami elég gyanús). A pdf-eken kívül egyébként semmilyen állításra nincs egy icipici hivatkozás sem a cikkben. Meg tele van elméletekkel, amelyek az Orosz támadást relativizálják.

Hát, nem volt nagyon érdemes megnézni :(

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Ettől még lehetnének hivatkozások a cikkben, de nemhogy a fegyverekre nincs, de egyik állításra sem, még a teljesen egyszerűekre sem. Ami azért több mint gyanús.

Másrészt ha a vegyi fegyverekre nem lehet bizonyíték, az nem azt jelenti, hogy ha nincs bizonyíték, akkor ott fegyverek voltak, ne fordítsuk már meg a bizonyítást, ez így nem működik.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

elnézést, ha félre érthető volt - nem az a lényeg, hogy százalékban bárki megmondja. Erre gondoltam:

HAMIS - ez is csak orosz dezinformáció, oroszok mindig hazudnak.

IGAZ - Amerika, minden szövetségesétől (vagy aki az akar lenni, akkor előre kéri) - mint Romániába CIA börtönök.

stb..

For Whites Only meeting room!

Mielőtt mindenki ufokat látna, hazánkban is rengeteg olyan labor van, ahol vannak baktérium tenyészetek és vírusminták. Mégis, hogy a fenébe tesztelnének pl egy fertőtlenítőszert, ha nem lenne?

Te most egyenlőségjelet teszel Jóska Pista Bt. által üzemeltetett, kézfertőtlenítőt bevizsgáló labroratóriumot egy BSL-4 biztonságú labor közt?

"A BSL-4 laboratóriumokat életveszélyes kórokozók diagnosztizálására és kivizsgálására fejlesztették ki. Az a szerepük, hogy ez a munka anélkül folyhasson, hogy veszélyeztetné a személyzetet vagy a lakosságot. Ezért az ilyen nagy biztonságú laboratóriumokat fizikailag és szervezetileg elkülönítik a környező épületektől oly módon, hogy illetéktelen személyek még a létesítmények közelébe sem juthatnak el. Szigorú hozzáférés-ellenőrzés, videomegfigyelés és egyéb biztonsági intézkedések is szükségesek a minősítéshez. A BSL-4 laboratóriumok teljesen függetlenek, légmentes egységek, saját levegő-, energia- és vízellátással, speciálisan bebiztosítva a műszaki hibák ellen.

A többszintű biztonsági rendszerek megakadályozzák a kórokozók kijutását a környezetbe. Egyrészt a laboratóriumi levegőnyomása negatív, így ha szivárgás lépne fel, a levegő nem tudna kijutni. Ezenkívül a be- és kimenő levegőt egy többszintű rendszeren (HEPA szűrő) szűrik át, hogy tiszta legyen, és minden hulladék és szennyvíz teljesen inaktiválódjon. A BSL-4 laboratórium minden falát, mennyezetét és padlóját vízálló, könnyen tisztítható anyaggal vonják be. E felületeknek ellen kell állniuk a savaknak, lúgoknak és oldószereknek, valamint a fertőtlenítőszereknek. A kutatók egy légzsilipes biztonsági ajtórendszeren keresztül léphetnek be a laborba, és csak azon keresztül távozhatnak. Az ajtók csak egymással összhangban nyílnak, így a levegő mindig a laboratórium felé áramlik, amikor az ajtókat kinyitják és bezárják."

 

https://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/egeszsegugy/cikkek/koronavirus…

Szerkesztve: 2022. 03. 11., p – 16:52

"De most az Egyesült Államok kormánya eltakarítja, azaz sebbel-lobbal eltünteti  ezeket a dokumentumokat az internetről, és kevésbé átláthatóvá válik ezzel a kritikus információval."

Tetű lassan dolgoznak ezek ott az USA ban.

Zakarpartska Diagnostic Laboratory Zakarpartska Oblast Laboratory Center 96, Sobranetska Street., Uzhgorod

Biztosan hamis. Ki látja a térképen a Vuhani labort?

Ha tényleg így van (akár lehet is), és az oroszok (és kínaiak) olyan jól informáltak, akár lehetett volna direkt csak a laborokat lőni, tehát ez még önmagában nem indok a teljes ország lerohanására. Vagy akár csak megszellőztetni a médiában, és mindenki felháborodik, és történik valami (vagy nem).

Az a baj az ilyen biológiai fegyverekkel, hogy visszaüt, nem lehet gátat szabni a terjedésének. Vagy ők pont azon dolgoztak, hogy a színtiszta ukrán vér immunis legyen rá? Inkább hiszem azt, hogy gyógyítási céllal ment a kutatás. A valóságot meg úgyse fogjuk megtudni.

nemtom, hogy véletlen-e de az első napokban pont oda ment rakéta, ahol "voltak" ezek a laborok. Valahol olvastam/láttam erről egy térképet ott egymásra rakták a rétegeket és tényleg volt egybe esés - de hát biztos ez is csak orosz propaganda...

For Whites Only meeting room!

Viszont én vasárnap láttam az égen kondenzcsíkokat, szóval még nem győzték le a kemtrélt.

Ha már minden nap felhozza ezt valaki, írjuk már át az Ivivet Lvivre mert már nem bírom tovább nézni.