Telex-444 alja szint

Hozzászólások

Nem lehet, hogy mégis jóban vannak és Navracsis megkérte Lázárt lőjjön neki is egy képet? :)

Amilyen konteókat ezek lenyomnak, azok mellett egy laposföldes simán elbújhat.

A ballib által szidott új Indexről:

Jelzem Tóta W. Árpádnak, hogy tisztában vagyok az Index tulajdonosi szerkezetével, ugyanakkor azt tapasztalom, hogy ennek a portálnak a kínálatába jelenleg baloldali, centrista és jobboldali vélemények egyaránt beleférnek, még akkor is, ha ez neki kognitív disszonanciát okoz, úgyhogy körmeszakadtáig tagadja. Az Indexen publikál többek közt az egykori nemzeti radikális, ma már konzervatívnak tűnő Vona Gábor, a HVG-ből és a Népszabadságból is ismert történész, Pelle János, a kiváló rendszerkritikus közgazdász, Róna Péter, továbbá számos szerző az Orbán-rendszer közeléből, amilyen például a nagyon érdekes külpolitikai elemzéseket elővezető Demkó Attila. Kár volna elfelejtkezni továbbá az általam nagyra becsült Hajós Andrásról, aki idén ősszel még Karácsony Gergely kampányának színpadi kelléke volt, most meg TikTok-videókat zsűriz az Indexen, Lakatos Márk pedig a makulátlan RTL-es pedigréjével gyárt tartalmat szintén az Index felületére.

Link: Puzsér Róbert: Tóta W. Árpád a kutyák erkölcsét kéri számon

trey @ gépház

Van alja 444-telex cikk (a linkelttel nem tudom mi a bajod, a kormányon belüli dinamika mindig is téma volt, még ha nem is annyira hírértékű mint hogy Elkezdődtek az üzengetések, Verstappen apja szerint Hamilton egy másik világban él de aljának csak nem alja) és Puzsér méltatja az indexet. Konklúzió?

Szerkesztve: 2021. 12. 07., k – 22:08

A HÍR: egyik képen Lázár János előre dől a széken, a másikon meg hátra

Irigylem a problémáidat.

Az én gondjaim olyanok, hogy a fidesz majmok gond nélkül talicskázzák haza a közvagyont.
 

A HÍR: egyik képen Lázár János előre dől a széken, a másikon meg hátra

És a legkeményebb az, hogy erre a tényre is egy olvasó hívta fel a figyelmét a telexes oknyomozó újságírónak. Magától nem ment:

Frissítés: Olvasónk levélben tette fel a kérdést, és egyben hívta fel a figyelmünket, ami elsiklott a képen igenis látható Lázár, pontosabban Lázárdarab felett:

Ön alaposan megnézte a képet? Lázár János keze látszik a képen még pedig a bal kezének az ujjai ott vannak az asztal szélén!

Valóban, köszönjük!

trey @ gépház

Nocsak, már ott tartunk, hogy megmondod, hogy mivel kéne foglalkoznom? 🤣🤣🤣

Nem szaladt el az a ló veled egy kicsit?

Én arra figyelmeztettelek, hogy olyasmivel foglalkozol - turbó módban - zsigeri indíttatásból, amihez közöd nincs, viszont olyasmivel meg SAJNOS nem, amivel felelős magyar állampolgárként, igenis kellene.

Tudod, létezik jogi és erkölcsi felelősség, kötelesség. Jogilag nem vagy felelős, de erkölcsileg igen.
 

Zsandártábornok úr, szereptevesztésben tetszik lenni 🤣😂 Otthon, a rokonságnak próbálja meg ezt a fals dumát 🤭

Szemmel láthatóan, azzal foglalkozom, amivel szeretnék. Azt látom, higy ez egyeseknek komoly hasfájást okoz 😉

trey @ gépház

Nem vagyok benne biztos, hogy tényleg nem érted, vagy csak ugyanezt az értelmezést tekinted "aljának", ezért inkább leírom: Ez a dolog nem arról szól, hogy "haha nincs rajta a Lázár" vs. "bíbí hülye vagy mert ott keze", az tényleg elég alja lenne.

Ezek sajtófotók, amiket ugyanaz az ember (fotós) készített, a rajta levők megkapták és a PR-osuk válogathatott belőlük. A cikk lényege annyi, hogy Lázár és Navracsics vélhetően még mindig haragban vannak, hiszen utóbbi direkt olyan fotót választott (kért a PR-osától) amin Lázár nincs rajta. Persze lehet véletlen is, de azért Lázárt lehagyni, az egyel kisebb kategória csak mintha Orbánt hagyta volna le, ilyet azért ezek nem szoktak csinálni, csak okkal. Pláne úgy, hogy a fotós össze fotója ott van mindenkinél, azért egy Lázárt nem észrevenni nehéz, pláne hogy ők nem újságírók/olvasók, hanem ebben a közegben élnek. Sarkos példával élve: mintha lehagynád egy családtagod egy családi fotóról.

Nem mondom, hogy engem érdekel, mert magasról leszarom, de pont az ilyen apró kis finomságokról is szól a politikai újságírás. Ha szakmailag nézem (már amennyire értek hozzá), szerintem szép találat. A Telex (és az olvasójuk) meg úgy látszik szintén nem értette...

130 milliárd forintból gazdálkodhat jövőre az MTVA

[...]

Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója egy korábbi interjúban azt mondta: azt szeretné, hogy legyen egyfajta státuszszimbólum a közmédiánál dolgozni.

https://hvg.hu/kkv/20211209_mtva_koltseg_magyar_kozlony

 

Nekem van ismerősöm, aki dolgozott az MTVA-nál. Ok a Papp Hírhamisító Dániel lehet, hogy tényleg sötét és hisz ebben az egészben, de nekem az ismerősöm mondta, hogy voltak azért ott olyan felsővezetők is, akik röhögtek, csak a pénzért csinálták (nem mintha ez olyan pozitív lenne :-) )