"Alternatív" Snikers reklám

https://youtu.be/WofavroDjoM

A mai őrülethez igazítva.

Hozzászólások

De a vege happy end lett, tetszik :)

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

A többi snickers reklám is éppen ilyen volt. Ráadásul, ha nem jött volna át, éppen a buzikat, melegeket dehonesztáló üzenetet közvetít.

Nektek tényleg nincs jobb dolgotok, mint úton-útfélen ezeket a szerencsétleneket bántani, ócsárolni?
Mi a fax közötök van nektek ahhoz, hogy mások, hogy élnek és kivel?

Kérdezem ezt 100 %-os, a női körökben mindeddig elég sikeres, heteró férfiként.

 

A társdalom kommunikációs terébe lett a téma betöltve. (Hogy ki és miért, nem is érdekes.) De ha valami a "csapból is folyik", természetes hogy "tetemre lesz hívva" mindenki által. (Ha reagáltatni kívánnak, akkor reagálunk.) A szabad vélemény alkotás nyomán, és mindenki saját vérmérséklete szerint.

(Ilyen még az aberráltakon kívül a vírus, klíma, stb.)

Szerintem azzal, hogy aberraltaknak nevezzuk oket, pont elertek ezek a vonulatok azt a hatast, amit akartak:
- ellensegkepet gyartani
- politikai, tarsadalmi viszalyokat szitani
Az, hogy emiatt a szelsosegek eloretornek? Nos, azzal semmi gond, az ugyanis, hogy megvernek/kinyirnak par meleget, szinten az o malmukra hajtja a vizet...felelosseget meg ugye ezert mar nem fognak vallalni.
 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Mi a fax közötök van nektek ahhoz, hogy mások, hogy élnek és kivel?

Miert kell tuntetoleg reklamozni -nem ez esetben, hanem prajdon, szivarvanyos zaszlocskaval, etc.-, hogy ez milyen jo dolog? Valoban, mi kozunk van hozza?

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Miert kell tuntetoleg reklamozni -nem ez esetben, hanem prajdon, szivarvanyos zaszlocskaval, etc.-, hogy ez milyen jo dolog? Valoban, mi kozunk van hozza?

 

Én még nem láttam, hogy ezt úgy reklámozták volna, hogy egy jó dolog.

Ezt az egészet azért teszik, mert ti rákényszerítitek őket a feléjük való viszonyulásotokkal, azzal, hogy jobbára büntetlenül megszégyanítitek, kiközösítitek, olykor még meg is veritek őket.
Ők a kisebbség, ezzel tudnak csak védekezni. 

Megtehetné egy csapat buzi, hogy valahol, alkalmas helyen jól megverne heterókat, ahogy ezt heterók is teszik olyakor velük, de ez kontraproduktív lenne, még jobban el lennének nyomva.

Arra szeretném a figyelmedet felhívni, hogy a buziság, a transz állapot vagy mi, az nem saját választásuk volt ezeknek az egyéneknek, hanem a természettől kapták és nem természetellenes, hiszen évezredek óta van, ráadásul elég nagy egyedszám azonosítja magát buziként, vagy hogy is mondjam, másként

Ezeket az embereket az ókorban el tudták viselni, a keresztény egyház viszont már megtanította a barmokat arra, hogyan gyűlöljék, közösítsék ki vagy ölják meg őket.
Te belegondoltál már valaha, hogy ezeknek a szerencsétleneknek mit kell kiállniuk nap mint nap? Belegondoltál már abba, hogy  a többségük félelemben kényszerül élni a mindennapjait? Belegondoltál már, hogy mi lenne, ha egy buzikból álló társadalomban neked kéne azt takargatnod, hogy heteró vagy? Neked kéne buzi módra viselkedned, csak, hogy ne legyél megbélyegezve, megvetve, kiközösítve esetleg jól megruházva? Kétlem.

 

A korszellemet meglovagló reklám esetében az "én nem láttam, tehát ilyen nincs" csúszós álláspont, ezért inkább egy klasszikust idéznék: “Victims, aren't we all?” Kevesebb rinya -- több fuckitol: ez a boldog élet titka.

Jut eszembe, a Forever War című sci-fiben az időutazással van némi kavarás, és a főhős a jövőbéli társadalomba pottyan, ahol viszont rajta kívül már mindenki homoszexuális. A jövőbéli átlagemberek aztán, mivel a főhős továbbra is heteroszexuális, attól kezdve csak a kedélyes "vén buzi"-ként hivatkoznak rá. Nem rinyál miatta, megoldja a helyzetet.

Én még nem láttam, hogy ezt úgy reklámozták volna, hogy egy jó dolog.

De, ezt pont úgy reklámozzák.

Ezt az egészet azért teszik, mert ti rákényszerítitek őket a feléjük való viszonyulásotokkal

Valahogy úgy emlékszem, hogy én hasonlót nem csináltam, de Te biztos jobban tudod.

Megtehetné egy csapat buzi, hogy valahol, alkalmas helyen jól megverne heterókat, ahogy ezt heterók is teszik olyakor velük, de ez kontraproduktív lenne, még jobban el lennének nyomva.

Honnét is derülne ki, hogy ők buzik, s emiatt aztán még jobban el lennének nyomva? Csak nem a fentebb említett önreklámozás okán?

Te belegondoltál már valaha, hogy ezeknek a szerencsétleneknek mit kell kiállniuk nap mint nap?

Bele biza'. Az egyik srac az ismeretsegi koromben vigyazott is a gyerekemre, nyugodt szivvel ra mertem bizni. De beszelgethetunk arrol is, hogy a prajdpartolo baloldali osszefosas es csodasajtoja volt az egyetlen, aki beletorolte a labat Szajerbe, csak mert meleg (hajlamai vannak). Ezt hogy egyezteted ossze a mondandoddal? Akik kint setalnak szivarvanytangaban a prajdon, azok lehetnek buzik, de Szajer nem? Most mondhatod, hogy "bezzeg a fidesz ba..ta ki az ep-bol", csak tudod, ez ide keves....

De: mutass mar ra legyszi, hogy kik lincseltek meg legutobb melegeket Magyarorszagon es mikor. Oruletesen kivancsi vagyok, mikor asod el magadat es a demagog faszsagaidat a talajvizszint ala...(ugyanis ok bizony nem skinhead bekemenet-aktivistak voltak, hanem egy masik megnemertett brigad :))

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Valahogy úgy emlékszem, hogy én hasonlót nem csináltam,

Hát most is éppen azt csinálod, te szerencsétlen!

 

De, ezt pont úgy reklámozzák.

És te már félig be is buzltál? Érdekes, én nem.  Rám valahogy nem hat eképpen. 
 

mutass mar ra legyszi, hogy kik lincseltek meg legutobb melegeket Magyarorszagon es mikor.

Minden nap megteszik ezt. Csak nem kerül minden eset a hírekbe. 

 

Akik kint setalnak szivarvanytangaban a prajdon, azok lehetnek buzik, de Szajer nem?

Hajjaj. Elég sötét emberkének tűnsz, már ne is haragudj. A buziság nem megengedés kérdése. Szájer akkor is buzi lesz, ha nagyon nem akar az lenni. Szájerrel nem az volt a gond, hogy buzi, az sem, hogy fideszes, hanem az, hogy buzi létére, kussolva elviselte a buziellenes propagandát, sőt, még dolgozott is buziellenes poropagandistaként a sunyi cigány zenekarában.

Minden nap megteszik ezt. Csak nem kerül minden eset a hírekbe. 

Kapitalis baromsag, egyertelmuen ala lehetne vele tamasztani, hogy patasorban meszarolja a buzikat; nana, hogy megjelenne minden eset. Ha lenne. Csak hat -nagy banatara az ebben erdekelt embereknek- nincs.

Nade:

Latom, felhuztad magad. Ne tedd, ennyit nem er ez az egesz. Tudod, a szemelyeskedessel, arroganciaval, felsobbrenduseggel ("100% hetero", " Elég sötét emberkének tűnsz" ) nem ersz el semmit, maximum engem igazolsz, ami elegge kontraproduktiv, lassuk be. Vitatkozni lehet -nyilvan ervek menten-, de ezzel az arrogans lekezelo faszsaggal rossz helyen kopogtatsz.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Pedig mindenben igaza van. Én sem értem, hogy van egyeseknek annyi ideje, hogy mások nemi hajlamával ennyit foglalkozzanak. Egy jó ismerősöm (férfi) meleg, sok-sok éve tanító. Fél, hogy ha kitudódik, akkor ha az iskola elsőre nem is, de talán a szülők nyomására meghurcolja. Ez szerinted normális? Te szívesen lennél ilyen helyzetben?

 

Szerinted az normális, hogy ez a srác elérzékenyülve mondott köszönetet az eskövőmön, hogy elhozhatta a barátját? Azt, akit a saját nővére lagzijára nem vihetett el, mondván mit szólnak majd a vendégek?! Én a helyében lehet egyedül el se mentem volna.

Gondolom nem is parádézik a prájdon, mert nem "divatbuzi". Neki és a többi "normális" homoszexuális embernek, szerintem a prájd és az lmbtq..... jelenség árt a legtöbbet. Szerintem ez a nyomulós ál propaganda eljutatta oda a világot és a közmegítélést, hogy beszélni kell a "rendes" homoszexualitás tényéről és a divatbuziságról. Az előbbi nem árt senkinek, mert nem akarja kivetíteni mindenkire, magának éli meg.

Az általad emlegetett "normális" homoszexuális a többség, egy vékony és hangos réteg parádézik.

De ez mindenhol van, rengeteg hazaszerető ember van aki csak szereti a hazáját és mégsem szélsőjobbos zúzó pusztító.

Ugyanígy rengeteg vallásos (akármilyen vallás) ember van aki követi a saját kis tanait és nem hangoskodik, egy vékony réteg viszont vérlázítóan viselkedik.

Mindig lesz egy hangos nagypofájú réteg aki túl fogja tolni akármiről is van szó, de ez rohadtul nem reprezentálja a többség véleményét.

Most épp a melegek lettek kipécézve, előtte voltak a migráncsok, ott is elhiheted hogy a többség csak menekült a háború elől és néhány renitens volt aki tört/zúzott/erőszakolt. Na melyikből lett hír?

A média erről híres, azt kapja el amiből sok kattintás van és hatalmas nézettség, az hogy utána az adott csoportra milyen hatással van azt nagy ívben telibe szarja. Egy jó sztori bőven többet ér mint a hatására tönkrement életek.

Nincs olyan, hogy divatbuzi.
Téged nem zavart amikor heterók basztak az Andrássy úton a kamionon (love parade)? Lehet, hogy téged igen, de az nem váltott ki akkora felháborodást.
Azt észre vetted , hogy a hetero (?) férfiak buzigyűlölete megáll a qva jó leszbikus csajoknál?
Érdekes kettős mérce nemde?

a hetero (?) férfiak buzigyűlölete megáll a qva jó leszbikus csajoknál?
Érdekes kettős mérce nemde?

Ha öt másodpercig gondolkodsz rajta, rájöhetsz, hogy semmi érdekes és semmi kettős mérce nincs benne: egy (átlag?) heteró férfi számára egy jó csaj jó, több jó csaj még jobb. Ha egymással csinálják, akkor is. (Ti. "húúú, de beszállnék!") Ha melegeket lát együtt, előbb-utóbb arra gondol, hogy ezek együtt csinálják. A "férfi férfival" gondolatától meg felfordul a gyomra, ezért fujjol -- már ha fujjol.

Valóban kettős mérce, nem tudom, miért írtam, hogy nem az. Ezzel együtt is úgy látom, hogy az esetek egy jelentős részében itt arról lehet szó, hogy nem is gondolják végig, hogy nekik csak a férfi homoszexuális kapcsolattal van bajuk (Felteszem, konkrétan undorítónak tartják.), így ennyiben "nincs benne semmi érdekes".

itt arról lehet szó, hogy nem is gondolják végig, hogy nekik csak a férfi homoszexuális kapcsolattal van bajuk (Felteszem, konkrétan undorítónak tartják.)

Ha engem kérdezne erről valaki, akkor én sem mondanék mást, feltéve ha igazat kellene mondanom.
De az, hogy valaki ezt a tevékenységet, vagy ennek a fajta nemi orientációnak a gyakorlását ki milyennek tartja, az is más, meg az is, hogy a homoszexuális egyének alapvető jogait elvitatja tőlük. Netán ennél is tovább megy, megszégyeníti, bántja őket. 
Az a véleményem, hogy az embereknek illene már felnőni odáig, hogy másokat a másságuk okán ne bántsák, ne közösítsék ki, ne szégyenítsék és ne félemlítsék meg. 
Ezek az emberek is éppen olyan értékesek, mint mások*, de ha nem lennének azok, akkor is kijár nekik a megbecsülés és az elfogadás, legalább jogi síkon. 

* Homo volt Michelangelo, Freddy Mercury, George Michael, Lucio Dalla, meg a komoly- és könnyűzenei élet szinte teljes krémje. Elfáradnék, mire az összeset felsorolnám.
De elsősorban azért kellene ezt a velük való szemétkedést befejezni, mert nincs semmi értelme. Csak magát járatja le az, aki nyíltan kifejezi a melegek elleni nem-tetszését, hozzájuk való negatív  viszonyát. Nem kell őket szeretni. Békén kell őket hagyni. Ezért tüntetnek. Szenvedtek szerencsétlenek már éppen eleget. 
Az külön vicc, hogy 2000 éve a császárok egyikének, másikának bejáratott köcsögje volt, akivel együtt élt, mutatkozott, alkalmasint még frigyre is lépett, ma meg, 2000 év múlva az emberek jó része még mindig neveletlen hordaként viselkedik velük szemben. Akad amelyik még bűncselekményt is elkövet a sérelmükre. 
 

 

 

Én nem másságot oltalmazok, hanem jogot, és nem cigányt utálok, hanem cigány-módú viselkedést.

Azok a szavak, hogy

cigányfúró,
cigánykodik,
cigányútra ment,
cigány élet,
cigány módon van megcsinálva
,

a népi bölcsesség, a keserű tapasztalat szavai, kifejezései.

Ebben az esetben ~olyan vagy, mint trey. :D

Egyébként ha jól tudom, a progresszívek szerint az is sértő, megbélyegző, ha egy nép nevét a népre jellemző negatív tulajdonság(ok) szinonimájaként használjuk. Lehet, ebből az is következik, hogy a progresszívek előbb-utóbb abbahagyják a "magyarozást"... (?)

:)

latom, meg aktiv vagy masik topicban

 

Freddy Mercury egy drogos mintaapa volt, szeretett orgiakat szervezni

George Michael szeretett bedrogozva vezetni es mindenfele idegen helyeken idegenekkel kurni. Tipikus kovetendo pelda, egyebkent megkapta az erte jaro megbecsulest jogi sikon

Michelangelo inkabb az onmegtartoztatast probalta kovetni

Lucio Dalla meg a sajat kreten haverjaiban sem bizott, inkabb egy papnak gyont

Egy jól megállapított probléma félig megoldott probléma.
- Charles Kettering

Mint ahogy fentebb is irtam, nekem is van ilyen ismerosom. Rola tudjak a fonokei is, hogy meleg es kb az ugato kutyat nem erdekli. Sot(!), olyan szepen enekel, ahogy en soha nem tudnek - igazi muveszember, valoszinuleg ez is egyfajta hatasa ennek. (Lasd meg: Freddie Mercury, George Michael). Egyetlen embert sem ismerek, akinek egy rossz szava lenne ra.
Akit ezert diszkriminalnak, azt fel lehet jelenteni, jogosan. Es nincs az a birosag, amelyik ne marasztalna el a munkaltatot, mindegy, ki az. 

Van itt egy difi: a tanar ismerosod  -feltetelezem- nem osszeszivarvanyozva, nonek oltozve jarkal az utcan, buszken hirdetve, hogy o milyen beallitottsagu. En sem teszem ezt, s Te sem. Es ez igy van jol. A massag elfogadasa es az ezzel torteno kerkedes alapjan -esetlegesen, hangsulyozom- torteno tobbletjogok kovetelese ket kulon dolog.

A prajd, a csakazertisszivarvanyosdi, stb. viszont elohozza a szelsosegeket, minden oldalrol. Ez valakinek az erdeke. Az is, hogy ezek a szelsosegek felerosodjenek. Es nem csak Magyarorszagon. Erre kellene fokuszalni, ugyanis itt nem csak Orbanek vannak a jatekban...sot, ok a legkissebb hal a toban.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Nezd, szemelyeskedessel akkor sem megyunk semmire. Pontosabban megis: pont az fog tortenni, amit a politikusok akarnak, jobbbrol-balrol egyarant: a tokeletes megosztottsagot. 

A megosztottsagot, amikor mar nincs szukseg aggodasra, hogy ram szavaznak -e, mert idegbol teszik majd ezt az allampolgarok. 

Nyilvan kekeckedek magam is, meg hasonlok, de erre lehet ugyanigy valaszolni. Ha jol emlekszem, talan pont veled sikerult nem is egy alkalommal ertelmes eszmecseret folytatni, ugy, hogy mindenki elo tudta adni a velemenyet es nem mentunk le egy szint ala...

Legyenek ervek es ellenervek. Nem az a baj, hogy labtorlonek hasznaljuk egymast, hanem az, ha szaros a ciponk...

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Olyan szavakat használsz amit a NER dobott a köztudatba. Ennek ellenére nem gondolom, hogy nincs önálló gondolatod.
Azért, mert valaki elnézi, vagy megengedő a pride-al szemben az nem pridepartoló.
Az, hogy megjelennek a buzik valamilyen reklámban az nem propaganda.
Ha az iskolában beszélnek arról, hogy vannak nem heteroszexuálisok az sem propaganda. Azt a főnököd ültette el a szavazói agyában.
Ha a Irodalom órán beszélnek a Harry Potter-ről akkor az propaganda?
Szájerbe kurvára nem törölte bele senki a lábát. Legalább is nem azért mert buzer.  Amin lovagoltak az az, hogy a Fidesz erősen meleg ellenes sőt maga Szájer is megszavazta azokat a törvényeket amik hátrányosak egyes kisebbségek számára. Ez volt az vizet prédikál eset... tudván, hogy a Fidesz soraiban nem egy ilyen arc van. Azokban a hírekben amikből tájékozódsz nem fogsz ilyesmit találni, hogy melegeket vernek. Pedig de. Nem, nem keresek neked. Nézz utána.
A civil szektor ledarálása egy az egyben orosz mintára történik. Szerencsére a buziellenesség Orbán torkán akadt, mert a magyarok toleránsabbak mint az oroszok.

Ezt az egészet azért teszik, mert ti rákényszerítitek őket a feléjük való viszonyulásotokkal, azzal, hogy jobbára büntetlenül megszégyanítitek, kiközösítitek, olykor még meg is veritek őket.
Ők a kisebbség, ezzel tudnak csak védekezni. 

"megszégyanítitek, kiközösítitek" - Nem érdekelnek. Ha ez szerinted kiközösítés, így járt még rajtuk kívül egy csomó másik társadalmi csoport is. Csak azok nem akarják minden áron minden felületen az arcomba tolni magukat.

"Ők a kisebbség, ezzel tudnak csak védekezni." - rengeteg kisebbség van, a legtöbb normálisan egymást meg+eltűrve éli mindennapjait. Meg van néhány hangoskodó akinek semmi sem elég, semmi sem megkérdőjelezhetetlen. Amiről magyarázol az a "legjobb védekezés a támadás". Az érvelésed is ennyi: mivel van aki olykor bántja őket ez feljogosítja őket arra, hogy agresszíven kvázi a kultúrharc színterén hadakozzanak minden létező módon. Szerintem ez egy nagyon elhibázott gondolat. Ettől nem lesz több az elfogadás, cserébe fennt lehet tartani a hangulatot. (és persze így lehet áldozatként mártírt játszani).

Neked kéne buzi módra viselkedned, csak, hogy ne legyél megbélyegezve, megvetve, kiközösítve esetleg jól megruházva? Kétlem.

Pont elég, hogy kötelezően követnem kell, hogy mi is pontosan a "buzi módra viselkedned", meg jegyzetelni, hogyan kell az ilyen módon viselkedőt specialcase-ként külön kezelve kismillió módon "nem megbántani". Nem érdekel. Nem akarok tudni róluk. Nem akarok foglalkozni velük.

Nem utálom őket, de pont ugyanannyira nem érdekelnek mint a helyi {take your pick. pl punkok}. Azokat is összeverik időnként amiért úgy néznek ki ahogy. 

De nem tehetem, hisz kötelező az n+1ik érzékenyítő tréning, a speciálisan feléjük megszűrt beszéd és egyáltalán: monitorozni kell, hogy kik is az érintettek úgy, hogy persze rákérdezni tilos :).

btw a topic nem róluk szólt, hanem az "ellenség"-ről

Az USA 50 tagállam, saját törvényhozással.

Egyes területeken akkora a szigor és a konzervativizmus, hogy te onnan szörnyedve és hanyatt-homlok menekülnél.
A birkaságaidat, amik nem tények, csak a te beteges fantáziád szüleményei, szerintem nyugodtan tartsd meg magadnak. 

Dehogy.

A napokban beszélgettem egy haverommal hasonló, de más témáról. A hasonlóság abban nyilvánult meg, hogy adott egy kérdés (esetünkben egy projekt 180 fokos fordulatát okozó döntésről), amivel kapcsolatban kb. normális eloszlást mutat az érintettek véleménye. Volt 10%, aki nagyon supportive, és 10% aki a halálba kívánta az egészet, de alapvetően az emberek elsöprő többsége magas ívben szart az egészre. Dolgozták, felvették a fizut, elmentek nyaralni, kocsmába, stb. Egy olyan kompromisszum volt készülőben, hogy lesz egy pilot team a támogató arcokból, de ez sokaknak nem volt elég, és elkezdték rugdosni a szart. Ennek az lett a vége, hogy a 80% indifferens kollégák szinte mindegyikét sikerült elidegeníteni, a projekt meg ment a kukába.

Nyilván, ez egy analógia. Annyiból viszont mindenképpen érdekes, hogy az emberek nagy része (szerintem) leszarja, hogy ki meleg, ki nem. El tudod képzelni, hogy hazamegy a melós, kipattintja a minimálbéres fizujából aznapra kigazdálkodott sört, mellé a sodort cigit, kiáll a panel erkélyre, amiben az anyósáékkal laknak hatan, majd proaktívan elkezdi beleütni az orrát mások szexuális életébe? Lehet, hogy így van, de nekem ez nagyon nem életszerű.

Szerintem az LGBT-ellenségeskedést azzal keveritek össze, hogy vannak nagyon frusztrált emberek, akik saját magukon kívül mindenre és mindenkire mérgesek. Valszeg én is az lennék a fenti helyzetben, az erkélyen cigizve, ezért nem tudom elítélni őket. 

Nektek tényleg nincs jobb dolgotok, mint úton-útfélen ezeket a szerencsétleneket bántani, ócsárolni?

+

Kérdezem ezt 100 %-os, a női körökben mindeddig elég sikeres, heteró férfiként.

Szerintem benézted a kampányt megrendelő & kivitelező és így relenvanciával bíró csoportot. A kérdést a snickers marketingeseinek kéne feltenned. Valószínűleg felmérték, hogy megéri a shitstormot, mivel az egyetlen dolog ami érdekli őket, hogy a brand neve forogjon. Ez meg is történt. A témaválsztás meg olyan amire lehetőleg sokan ráugranak és habzó szájjal tajtékoznak. Elnézve a reakciókat, ebből a szempontból sikeres volt. Pl úgy tűnik nálad is elérte a várt hatást. Ráadásul nem is a snickers-re haragszol érte, hanem a kipécézett (és általad nevesített) társadalmi csoportra..

Nektek tényleg nincs jobb dolgotok, mint úton-útfélen ezeket a szerencsétleneket bántani, ócsárolni?

bocs jogos: akkor mi az az érzület ami ilyen általánosításokat enged meg neked az összes "Kérdezem ezt 100 %-os, a női körökben mindeddig elég sikeres, heteró férfiként." -t számonkérve? :).

Üres, felszínes fecsegés ez, semmi több.

A snickers reklámkampányának témáját ki határozza meg?

  • a) a női körökben mindeddig elég sikeres, heteró férfi
  • b) a snickers marketingesei

Az első kérdésedet foglalmazd már kicsit érthetőbbre.

A másodikra reagálva:

A snickers gyártójának nincsenek marketingesei, de ha vannak is, hogy nem  ők határoznak, az egészen biztos.
Amúgy, a reklámnak az az üzenete, hogy ha nem vagy egészen önmagad, akkor csak egy lányos buzi leszel, vagy minimum annak fogsz látszani és ez ellen csakis egy snickers rudacska elmajszolása, intenzív szopogatása lehet hatékony. Mert, mint azt tudjuk,  a rudak szopogatása olyan férfiassá tesz. És ezt talán még be is szopja a célközönség.

Az is érdekes, hogy a nők valahogy a marketing mágus körein kívül esnek. Pedig ők  rudak szopogatására sokkal inkább kaphatók. Legalábbis átlagban. 
A fene sem érti. De te biztos köztük vagy. 

 

  1. harag helyett milyen érzület mondatta veled azt amit az adott célcsoport irányába?
  2. Te vontad felelősségre a reklámkampány kapcsán az általad említett csoportot. Ezért szólt a kérdés arról, hogy kinek van beleszólása a snickers kampányának konkrét kivitelezésébe: a csoportnak akit nevesítve kérdőre vontál vagy pl az általam említett -szerintem valamivel relevánsabb- csoportnak. Az értelmet&relevanciát/összefüggést próbáltam keresni e felelősség vonatkozásában. A hozzászólásod ezen összefüggését nem értettem ezért kérdeztem :). A reklám tartalmáról és annak kapcsán a véleményemről egy szót sem írtam, mivel nem releváns..

A snickers gyártójának nincsenek marketingesei, de ha vannak is, hogy nem  ők határoznak, az egészen biztos.

GG

https://careers.mars.com/global/en/c/marketing-jobs

Az az érzület, hogy én nem szeretem, ha valakit bántanak olyasmiért, amiről az nem tehet. Ha nő, ha gyerek, ha buzi, ha hetero, ha hottentotta, ha disznópásztor.
Ezt fel tudod fogni egyedül, hathatós külső segítség nélkül, vagy inkább feladod? 

Én egyébként nem vagyok jelenleg haragos, de ezen túl, azért megvan a véleményem rólatok. Nálam ilyen az alapjárat.

Az indiferens, hogy ki találta ki a reklámot tartalmilag, ideológiailag, mert úgy sem lesz meg az ember és ha mégis, az nem változtatna semmin. 
 

Az az érzület, hogy én nem szeretem, ha valakit bántanak olyasmiért, amiről az nem tehet. Ha nő, ha gyerek, ha buzi, ha hetero, ha hottentotta, ha disznópásztor.

Nem sikerült arra válaszolni amit kérdeztem. Segítség:

Vágy:

https://www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-e…

Érzület:

https://www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-e…

Érzelem:

https://www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-e…

**

Ezt fel tudod fogni egyedül, hathatós külső segítség nélkül, vagy inkább feladod?

Magyarázod, hogy egyébként nem vagy haragos, de akkor miért az agresszió?

de ezen túl, azért megvan a véleményem rólatok.

Kikről? Ne skatulyázz ha kérhetlek :).

Nálam ilyen az alapjárat.

Milyen? Mert az agresszió mögött valami zavar szokott lenni. Ha nem harag akkor csak simán levezetetlen düh?

**

Az indiferens, hogy ki találta ki a reklámot tartalmilag, ideológiailag

Én botor meg azt hittem az a közbenső cél, kvázi megoldandó feladat, hogy ne legyenek bántó tartalmak mindenütt.. Ha ezzel szemben csak pl {a hiszti vagy vmi egyéb a} cél akkor érteném amit írsz (mindegy, hogy ki & miért csinálta azt amit).

**

Így számomra nehezen kezelhető egységben a hozzászólásod eleje és a vége:

én nem szeretem, ha valakit bántanak olyasmiért, amiről az nem tehet.

+

Az indiferens, hogy ki találta ki a reklámot tartalmilag, ideológiailag

Nem sikerült arra válaszolni amit kérdeztem.

 

Na látod, ezért kéne legalább kérdezni megtanulni.
 

Milyen agresszió te idióta?

Fogd már fel, ha láthatóan nehezen megy is, nekem ilyen a stílusom. Az a célom, hogy az embereket felrázzam, gondolkodásra kényszerítsem, sokkolojam.

Így számomra nehezen kezelhető egységben a

Ha csak ez lenne nálad a gond ... * sóhajt *

Milyen agresszió te idióta?

Megválaszoltad.

Fogd már fel, ha láthatóan nehezen megy is, nekem ilyen a stílusom. Az a célom, hogy az embereket felrázzam, gondolkodásra kényszerítsem, sokkolojam.

Engem személy szerint nem sokkolsz ezzel, maximum felvetődik bennem a kérdés, hogy valami frusztrál téged.

**

Más hasonló: van aki meglepődik azon ha egy illető ordít mellette. Én arra gondolok, hogy valamivel szemben az tehetetlennek érzi magát...

felvetődik bennem a kérdés, hogy valami frusztrál téged.

 

Persze, hogy frusztrál!
A ti gyökérségetek, a maradiságotok, a bigott, faszfej viszonyulásotok frusztrál. 
Még nektek jár a pofátok, ti sértődtök be, vinnyogtok, holott, éppen ti vagytok a legnagyobb gecik, ti vagytok az agresszorok, akik másokat nem hagynak élni, ezt fogd már fel paraszt bácsi.
És akkor ugattok itt érzékenyítésről, meg ballib légiókat vizionáltok már a szarszagú klotyótokban is, miközben géniuszokat gyilkoltatok meg, vagy kergettetek halálba, öngyilkosságba, sok esetben értékes emberek életét  tettétek és teszitek ma is tönkre a szaros jellemtelen gyökérségetekkel.  
Nézd már meg, miről szól ez a topik ha nem ez is a ti gyökér mivoltotok bizonyíítéka?!

 

Én egyébként nem vagyok jelenleg haragos

:)

  • Jó, hogy ismersz személyesen
  • Kollektív bűnösség mindig remek eredményekre vezet
  • Fentebb már kértem: "Ne skatulyázz ha kérhetlek :)."

Hajrá!

https://issuu.com/lelektisztitas/docs/120816121446-f0a358c7a18242b38a0a…

Csak arra akartalak figyelmeztetni, hogy már senkit nem a mondanivalód érdekel, hanem nevetnek rajtad.

Ami engem illet, engem totál nem érdekel az egész LMBTQ ügy. Nem foglalkozom velük, semmi bajom velük. Ellenben az LMBTQ propagandistáktól agyf@szt kapok, mint a normális emberek 99%-a.

Szerkesztve: 2021. 08. 11., sze – 15:38

hogy az emberek nagy része (szerintem) leszarja, hogy ki meleg, ki nem. El tudod képzelni, hogy hazamegy a melós, kipattintja a minimálbéres fizujából aznapra kigazdálkodott sört,

Nem csak  el tudom képzelni, de konkrétan tudom is, hogy ez így van.
Az emberek többségét így szocializálják, A társadalom nagy része ilyen mintákat követ.
Ahhoz meg elég bugris a többség, hogy önerőből véggondolja és más viszonyulást alakítson ki. És ez nem csak a buzikkal való szembenállásra igaz, hanem sok minden másra is.
Az emberek többnyire bűnbakkeresők, mások életébe beleugatók. Kárörvendők, emellett a saját felelősségüket elhárítják, szerepüket bagatellizálni hajlamosak. 

Épp ez utóbbit teszed te is most.

A valóság az, hogy a rengeteg, sok-sok száz tonnányi szemetet, amit a folyamokból horgásznak ki, vagy az erdőkből szednek össze önkéntesek, nem tizenhat, végletekig mocsok ember juttatja oda, ahova, hanem a tisztesség álcájával élő senkiházi gyökerek.
Tisztelet a kevés kivételnek.

 

Hibátlan, sokkal több hasonló kéne.

Hogy hianyozhat Trey amikor egy kiados buzulasrol van szo? :)

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....