Elmü-online

Ma megpróbáltam regisztrálni az elmü online ügyfélszolgálatára.
Végig megyek a procedúrán, de van egy olyan adat bekérés amire nem találtam a számlán semmilyen hivatkozást. Azt is láttam, hogy a gúgliban ez egy népszerű topic. A mező mellett meg nem volt ilyen kis poup, hogy hol találom. Érdekes módon nem azon akadt ki hanem a végén, hogy ez a felhasználónév már foglalt. Másutt ezt menet közben is tudja , de mindegy.
Ok. Kilépés elfelejtett jelszó. Két adatot kér felhasználónév és email. Ha valami nem ok akkor szól. Másodikra eltaláltam, hogy mi volt a kombináció. A jelszót el is küldte a belépési link-el együtt. De bmeg nem. Beírom a felhasználónevet és az elküldött jelszót. És nem.
És eszembe jutott, hogy a cégemnél ezt néhány éve eljátszottam. És úgy sem hiszed el, de tojok rá. Beolvasta az ügyintéző a jelszavamat.
Ok. Akkor bejelentem a mérőórát telefonon. Az első amit bekér az az azonosítóm. Aztán, hogy mifaszt akarok. Végighallgatom. A legvégén mondja, hogy most nekik nem jó ekkor és ekkor kell diktálni. Köszi.

Hozzászólások

Erre a kis időre lehet már felesleges volt ennyi szívás. :)

disclaimer: elmüémász -> mvmnext elsejétől, és ha jól emlékszem az átmeneti időszakban egy csomó ügyfélszoli feature csökkentett üzemmódban elérhető.

mielőtt valaki belekötne: az "egyetemes szolgáltatás" vagy mi a szösz, szóval az infra marad az elmünél, de a rajta jövő delej már mvm-es így nekik fizeted már a számlát. (fun fact: pont ezt a felállást akartam elkerülni...de a főgáznál dettó eljátszották kb párhuzamosan)

"The only valid measurement of code quality: WTFs/min"

Eddig is volt arra lehetőség, hogy pl a főgáznál/NKM-nél fizesd az áramot. Ebben az lett volna a buli, hogy egykapus _fizetésre_ van lehetőséged, továbbá pl NKM-el tudsz Díjnetes fizetést is választani (aminek a UX-e sokkal jobb mint a szolgáltatói oldalaké).
Cserébe ha valami technikai bajod van, akkor belekerülsz a nagy egymásramutogatás című játékba szóval másik szempontból meg pont bukod az egykapus _ügyintézés_ lehetőségét.

Legalábbis az én értelmezésemben (amiben egy EON/Elmüs ismerős meg is erősített).

"The only valid measurement of code quality: WTFs/min"

e-onnak van alkalmazása, ma diktáltam, pörfectó! 

ráadásul dobál értesítést (nekem nem, hiába van beállítva, de másnak igen) hogy mikor van diktálási időszak, valamint a számlát is ebben jeleníti meg és azonnak kártyával lehet fizetni!

Milyen erdekes problemaitok vannak.

Nem is tudtam, hogy ilyen van.

Koszi.

Ma is tanultam valamit.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.