Pataky Attilának végül igaza lesz? :D

Hozzászólások

Furcsa légköri jelenség!!!11

Weather balloon!!!11111

Szerkesztve: 2021. 04. 19., h – 14:45

Hja, már minden gagyi telefonban HD kamera van, csak a Pentagon/Airforce/NAVY/CIA képtelen normális felvételt csinálni! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Vajon akkor ezeket az elég gyenge felvételeket és üres nyilatkozatokat ki és miért hozta nyilvánosságra? Személy szerint nem látok jobb magyarázatot a szokásos szenzációhajhászásnál.

Az egyik nyilatkozó elmondja az ilyenkor szokásos szöveget: "milyen arrogáns dolog azt feltételezni, hogy csakis olyan élet létezhet, amilyet mi itt/eddig megtapasztaltunk", de nekem meg erről az jut az eszembe, hogy aki ezeket a videókat komolytalannak tartja, az nem arrogáns, mivel egyáltalán nem meggyőzőek az eddig megismert "bizonyítékok". Másrészről pont azt tartom arrogánsnak, aki szerint egy földönkívüli civilizáció azzal bohóckodik már minimum évtizedek, de inkább évszázadok óta, hogy egy ilyen koszfészket, mint a Föld, ilyen röpködő kísértetmasinákkal "zümmögjenek meg" (ez utalás próbált lenni a Galaxis útikalauzra). Annyira azért nem érdekes ez az állatkert, amiben élünk -- bár persze lehet, hogy épp ilyen szempontból érdekes, ám ha ez így van, akkor nemigen számíthatunk semmi lényeges fejleményre.

Vajon akkor ezeket az elég gyenge felvételeket és üres nyilatkozatokat ki és miért hozta nyilvánosságra? Személy szerint nem látok jobb magyarázatot a szokásos szenzációhajhászásnál.

Ez bizony nagyon jó kérdés. Ki és miért.

Egyik magyarázat szerint a globalista háttérhatalomnak áll érdekében egy külső fenyegetés létrehozása, és ezen külső fenyegetést legyőzendő, a világkormány felállítása. Vagyis az egész fake, nem szolgál más célt, csak az emberek megtévesztését és a globalista agenda beteljesítését.

"In our obsession with antagonisms of the moment, we often forget how much unites all the members of humanity. Perhaps we need some outside, universal threat to make us recognize this common bond. I occasionally think how quickly our differences worldwide would vanish if we were facing an alien threat from outside this world. And yet, I ask you, is not an alien force already among us? What could be more alien to the universal aspirations of our peoples than war and the threat of war?"

- US President Ronald Reagan

Hogyan tudják ezt véghez vinni? Drónokkal? Nem, az túl átlátszó.

Mindenki tudja, hogy egy plazma univerzumban élünk. ("Plasma cosmology is a non-standard cosmology whose central postulate is that the dynamics of ionized gases and plasmas play important, if not dominant, roles in the physics of the universe beyond the Solar System." wiki

A SuspiciousObservers is kivesézte a témát. Dr. Anthony L. Peratt az egyik fő propagálója a plazma universe-nek, nem kis név, ahogy a wiki oldalról is kitűnik.

De miért érdekes ez a téma szempontjából?

Mert hogy-hogynem a US Department of Navy 2016-ban bejegyeztetett egy szabadalmat: "Craft using an inertial mass reduction device" (értsd: anti gravitációs hajtómű) és melyben azt állítják, hogy "The quantum vacuum plasma (QVP) is the electric glue of our plasma universe."

Másrészt: "It is a feature of the present invention to provide a craft, using an inertial mass reduction device, that can travel at extreme speeds."

Ha ránézünk a szabadalomban szerepeltetett képre, meglepően hasonlít a videó felvételen látott háromszögletű azonosítatlan tárgyra.

Szóval elképzelhető, hogy az egész egy jól megtervezett dezinformációs kampány része, de az is lehet, hogy ez egy reverse-engineered Area 51-es UFO alapján készült szabadalom.

Ez nagyjából a man-made hipotézis nagyvonalakban, később kifejtem a "tényleg idegenek" oldalát is.

Az odáig rendben, hogy elvitték az UFO-k Patakyt, de miért hozták vissza? :)

Ha ez igaz, és jönnek a Földre, akkor én tuti megdugok egyet! Én leszek az első huper a világon, aki megdugott egy földönkívülit! :)

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

bolond, harlequin: A ma napig sem cserkésztem be (Attilát meg nem akarom a haja miatt). Természetesen kovinak az érzékenyítő videóját napi 3x használom, de ezek csak nem akarnak jönni! Vajon velem lehet a baj, és miattam nem jönnek a Földre?

Szerk.:
^Bár kétlem. Én vagyok az egyetlen, de legalábbis az első hupper, aki dugná őket, és még sem jönnek. Frigid földönkívüli izék!

Nem akarok drámázni, de max. 10 évet kapnak, és ha addig nem jönnek, akkor én már csak azért sem fogok osztódni velük. Azért a jó génekért időben kellene jönni!

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Ja, eddig csak adtam nekik, de nem kaptam. Na ha meglesz a nász, akkor idő és tér görbülettel kérem magam 92-be erre a koncertre!? :D
https://youtu.be/R3XIGon2RjY

Szerk.: Nagyon kész tudok lenni, és ezt tudom magamtól is, tehát mondani sem kell.

Kb. 1 éve ha tolom, akkor 30 óra a minimum, és 24 óra után jön a teljes kontroll vesztés, írom ami éppen az eszembe jut. Aztán 2 nap depis alvás. :)

Majd keresek másik hobbit. :)
 

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Amúgy ha már Leslie Nielsen:

Nagyon szeretem az 50-es, 60-as évek sci-fijeit (kár hogy nem ismerek/férek hozzá túl sok(at/hoz)). Élükön a Star Trek TOS-zel.

Egyszerűen imádom a festett háttereket, a jelmezeket, a naivitást, hogy gyakorlatilag színház filmvásznon, azt, hogy az idegen bolygó mindig úgy néz ki, mint egy amerikai sivatag, csak az ég színe más, hogy általában az idegenek számítógépe/interfésze a kristály, nem is beszélve arról, hogy akkoriban a filmzenét egy egész (komoly) zenekar szolgáltatta, vagy amikor a trailer informatív volt és nem 1 másodperces snittekből állt, ugyanannak az embernek a hangjával, az egy kaptafára készült "dramaturgiával", az utolsó mondat előtt elhalkuló zenével a nyomaték kedvéért, ami utána újra feléledt stb.

Mindegy is; de egy korai, elég jó és kellemes Leslie Nielsen sci-fi a Forbidden Planet. Tudom ajánlani mindenkinek, aki nem ijed meg a festett hátterektől, a (picit) lassabb történet vezetéstől, a szép női lábak látványától.

Érdemes megnézni, én imádom.

Meg is vettem iTunes-on. (x) (- bár (sajnos) nem fizetett)

„Ez az egész egy virtuális csalás. Egy banki bűnözés, mert romlott terméket adtak el. Bepereltem a bankomat, mert nem az történt, amiben megegyeztem velük. Azt szeretném elérni, hogy fizessék vissza azt, amivel lenyúltak, és térjünk vissza az eredeti megállapodáshoz. Vissza a kamatokkal, amit befizettem”

  Nem tudom végül igaza lett-e Atisnak, vagy csak egy alacsony termetű nullkilométeres jogászdoktor segítette ki némi propaganda-jellegű ellenszolgáltatás fejében..

Az UFO sorozatot ugye mindenki ismeri?

https://www.youtube.com/playlist?list=PLw6gg897HVftMFVrkH0LY9x0VYoyIKzOB

A nem túl távoli jövőben, 1980-ban játszódik, és sok jó ötlet volt benne, bár azt sajnos nem magyarázták meg, hogy a holdbázison miért visel minden cicababa lila parókát. :)