Projektmenedzsment szoftver

Fórumok

Üdv,

Projektmenedzsment szoftvereket keresek, online és offline is lehet. Általános projektekhez, nem csak IT.

Lehetőleg free, a MS Projekt is jó lehet, csak fizetős.

Kipróbáltam a trello.com rendszert, ez is jó. Ill. ilyeneket találtam még: Open Workbench, GanttProject, Openproj, Producteev, Asana, Dotproject.net, 

Tudtok meg ajánlani kipróbált, általatok használat szoftvert?

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 08. 05., sze – 08:26

YouTrack...napi szinten kezelem benne a feladataimat :)

https://www.jetbrains.com/youtrack/

(Nekem egészen hasonlít a Jira-hoz, és van minden féle addon, nekem ezért lett szimpi)

Ingyé' sajnos általában nem kapsz jó cuccot, de pár dollár / user / hónap pénzért egészen jó megoldások vannak már. Mire kell alapvetően?

Mire kell alapvetően?

Erre plusz egy. Ha tervezésre, akkor pl. a GanttProject tényleg vállalható (insert random tanmese arról, hogy "NépNemzethy Kormányuk Egyik Alapítványa a pályázati feltételek közt kikötötte, hogy a projekt tervvel együtt Gantt diagram is kell, aztán meg voltak lepődve, hogy nem egy annak csúfolt színezgetett Excel táblát kaptak" here), ha meg kell, hogy a résztvevők visszaikszelgethessenek, hogy ok, ez kész (tehát követni is akarod a projektet), akkor valami online izé kell, amiből tényleg a fizetős a jobb.

BlackY

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)

Én pl. a ToDo listámat és a hobbi projektjeimet elkezdtem kb. egy hónapja Jirában kezelni. Kevés felhasználónál ingyenes, többnél már nem.

Trello-ról jókat hallottam még, kipróbáltam, már nem emlékszem, de valamit nem tudott, ami nekem kellett volna, azért lett Jira helyette. Nem mintha a Jira tökéletes lenne, de együtt tudok élni a kompromisszumokkal.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Redmine, mi ezt használjuk régóta. Sok plugin van hozzá, opensource.

Követem. PM-ről írom a szakdogám kellene egy free cucc, amivel logikusan összerakom az esettanulmányom. Elkerülném az MS csodáiban való PM hamisítást. :D

Mindig találkozik az ember valami újjal. Köszi.

A self-hosting-ot elég erősen mérik, de 50-100 fő fölött már rentábilis lehet. Én mennék a felhőbe, pedig ritkán mondok ilyet. És tetszik, hogy agile-based: sprint, issue, epic, task, wiki.

Szerk: még pár percig nyomkodtam és beleszerettem. Bookmark!

Egy Linux gepen pillanatok alatt fel tudod hostolni magadnak es vannak korrekt docker megoldasok is. Contributor vagyok a teljes Taiga projektben, sot, par honapja ujrairtam a deployment guide-ot hozza from scratch, igy remenyeim szerint minden step teljesen trivialis benne, ha az ember megfelel a doksi elejen allitott kovetelmenyeknek :)

Ha kerdesed van, segitek szivesen.

Roses are red
Violets are blue
Unexpected '}' on line 32