Google foobar

Feldobta a google, egy keresés után, hogy szeretnék-e részt venni ebben a kihívásban. Persze, miért is ne. A 4. szinten tartok, a 3. után megkérdezte, hogy egy recruiter kapcsolatba léphet-e velem, ezért elkérte az adataimat (ami minden bizonnyal megvan nekik, mivel google accounttal vagyok belépve.)

  1. A 4-es 5-ös szinten olyan nehéz feladatok lesznek, amihez komoly matematikai tudás kell
  2. Nem vagyok programozó
  3. Nem áltatom magam, nem fognak felvenni a Google-hoz, lásd előző pontok
  4. Érdekes kihívások vannak, pl a tegnapi napom a Dijkstra útkeresési algoritmus tanulásával ment el (aztán nem ezt használtam)
  5. Java és Python nyelvet lehet használni, amikor én hobbiprogramozok, az C#

Amire kíváncsi lennék, az itteni törzsközönség találkozott-e már ezzel, van-e esetleg valaki aki eljutott a végére, esetleg egy interjúig.

Hozzászólások

Nem hiszem, hogy a kacsas kereso felajanlana nekem ilyet. :(

(off)

Valamiért úgy emlékszem, hogy a duckduckgo valahogy kapcsolódik a yandex-hez, arra meg tisztán emlékszem, hogy a yandex kapcsolódik Puuutyin-hoz (írásban de nem jön át a kamu orosz akcentus), úgyhogy ki tudja, lehet ők felajánlás nélkül toboroznak, és már be is vagy szervezve. Kaptál feltűnően nem gépi fordítású spam-et amiben valamivel zsaroltak?

Ha nem válaszolnék kommentben, hát küldj privátot!

Az nem Yandex, hanem Yahoo. :P A Yahooval dolgozik együtt a DDG. (Az eredeti link már elszublimált és a webarchív se őrizte meg.) A Yandexhez csak annyi köze van, mint a Binghez vagy a Wikipediához, hogy felhasználja a keresési eredményeiket.

Totál off: A reddit teljesen elkurwult, JS nélkül már szinte teljesen használhatatlan...

7 eve egy konferencian osztogattak egy flyer szeru valamit, nehany problemaval. Szantam ra 5 percet kb. Ugy 1 ora mulva egy figura gondolom megkeresett, hogy volna kedvem egy masik teszthez, megneztem, mondtam, hogy ez egy kicsit nehez, de van 10 percem meg akarja varni ? Erdekesen nezett. Kitoltottem. Kesobb keresett, hogy beszelgethetnenk ketto szem kozott is. Mondtam, hogy inkabb nem. Nehai Paul baratom, kesobb elarulta, hogy a G europai /amerikai volt, beszede alapjan/ chief head recruiteres akarki emberet raztam le. Kesobb meg kaptam kontaktot. Nem ertem miert voltak felizgulva.

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.