1 mp-re beugró kép

Sziasztok!

Adott egy wordpress alapon lévő weboldal.

Mióta átállítottam a php-fpm-ben lévő max,min worker processeket és a min,max spare serverst azóta az a jelenség áll fent, hogy ha a főoldalról egy posztba kattintok akkor mielőtt bejönne a poszt maga egy pixeles kép jelenik meg az egész képernyőn közte kb 1 másodpercig utána eltűnik és szépen bejön a poszt, visszaállítottam a php-fpm ben a cuccokat ahogy voltak és ugyanúgy fennáll a jelenség. Caching plugint lenyomtam/kiűrítettem cloudflaret dettó. WP upgrade/downgrade is megvolt de semmi.

Mi baja lehet, ötlet? :)

 

Köszi

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 04. 19., v - 11:19

Nem egy page loader? A HTML tartalom kirakja, majd a jquery.load() (az oldal felpülésekor fut le) eltűntetni. Talán egy WP frissítés rakta be. H az oldal publikus (vagy PM), akkor szívesen megnézem. Így a "pixeles kép" beugrik nyomozást igényel még. (Mondjuk egy Chrome CTRL+SHIFT+I és network fül -> mi a kép URL-je)

Az a pixeles kép valahol ott van a HTML forráskódban (kivéve ha a kép eltűnése együtt jár egy oldal frissítéssel is, akkor még malware/bitconi bányász JS is lehet)

Nem neked szól, csak úgy általában: olyan kisiskolás dolog úgy kezdeni egy probléma felvezetését, hogy "Adott egy..." Fizika házi. :-)