[Megoldva] Kodi új média tartalom nem látszik

Fórumok

A problémám, hogy ha feltöltök a kodi média mappájába mondjuk egy új mesesorozatot a gyerekeknek akkor nem listázza ki, mert nem tudja beolvasni az imdb adatokat, hiszen nincsenek imdb adatok.

Ti hogyan oldjátok ezt meg?

Hozzászólások

A Movies és TV Shows menükben csak azok jelennek meg amiket be tudott olvasni. A Videos alatt viszont látszanak azok is amiket nem. Nekem ez még kényelmesebb is, mert a távirányító piros gombja rögtön azt nyitja meg.

Van rá amúgy lehetőség hogy a fel nem ismert videók mellé tegyél egy nfo fájlt, amibe kézzel beírod a film/sorozat adatait és akkor be tudja olvasni a libraryba.  https://kodi.wiki/view/NFO_files

Min futtatod, van-e internet elérése az eszköznek, van-e valamilyen tartalomkereső plugin telepítve, működik-e?

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

Megtanultam a helyes mappaszerkezet létrehozását, a fájlok/könyvtárak helyes elnevezését, ami az indexelést segíti. Ezen kívül tudok már nfo állományt lézrehozni. Házi feladat: keresni egy kis scriptet,ami szabványos nfo fájlt generál, hogy ne nekem kelljen. Ezek nekem rosszul voltak beállítva, sőt a sorozatok sem külön mappában sem a tv show alatt voltak, így nem is tudhatta szerencsétlen, hogy mit akarok.

Ugyan nem tudtam, de megnéztem azt is, hogy az osmc alap telepítésben van scraper plugin alapból telepítve és engedélyezve.

Szóval sok dolgot tanultam ma is.

Nekem még nem sikerült olyan filmet vagy sorozatot letölteni sehonnan, ami vagy az IMDB-n vagy a TheTVDB-n nincs fent. Az életben nem írtam kézzel nfo állományt emiatt, pedig néztünk már 1-2 egzotikus filmet, sorozatot, amiről magam sem gondoltam, hogy meglesz valahol elsőre.

Biztos jól van a TV-Show mappára a scaper beállítva?

" Házi feladat: keresni egy kis scriptet,ami szabványos nfo fájlt generál, hogy ne nekem kelljen. "

TinyMediaManager nekem nagyon jól működik automata/félautomat (kézzel igazított, magyar tartalomnál néha kell) kereséshez ;)

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."