Jogsi C kategoria e-learning KRESZ-szel - melyik iskola?

Fórumok

A hirtelen megnovekedett otthon toltendo szabadidom hatasara eszembe jutott, hogy kene tanulni valami ujat, lehetoleg az IT-n kivul, kikapcsolodaskent. A C kategorias jogsi regota rajta van a listan. Nem hiszem, hogy barmire is jo lenne, de a nagy gepallatokat birom, legfeljebb majd lakokamionnal megyek utazni, es akkor karantenban leszek ott is. :)

Van-e valakinek tapasztalata C-s iskolakkal, lehetoleg ahol van e-learning KRESZ tanfolyam? Utobbi eleg lenyeges kovetelmeny, otthonra keresek elfoglaltsagot. :)

Hozzászólások

En ezt neztem ki, meg 3 masik hasonlot. https://www.youtube.com/watch?v=AYE4P_pZvM0

Uh, nagyon jo. Igazabol ezzel mar nem is nyaralni akarnek menni, hanem digitalis nomadkodnek mindig valami fasza helyrol. 

Budapesten rohadtul gyer a C lehetoseg. En epkezlabat nem is tudtam loni, de lehet az igenyeim nagyok.

A videk sem feltetlenul kizaro ok igazabol, foleg ha a KRESZ e-learninges, mert altalaban az a kotottebb, aztan utana siman meg lehet dumalni a legtobb oktatoval, hogy egy nap tobb orat is lenyomtok, es akkor nem kell sokat odajarni.

Párhónapja aranykalászos gazda vagyok, és 3 targoncára megcsináltam a jogsit. Ma ez utóbbit használtam is. Amúgy nekem is tervben van, de időm nincs rá most.

Leginkább valami ilyen projekt hozna lázba:

https://www.youtube.com/watch?v=xeMT1d_L-hw

Leginkább valami ilyen projekt hozna lázba:

https://www.youtube.com/watch?v=xeMT1d_L-hw

Eselyes, hogy ilyesmiben gondolkodnek en is, bar en nem feltetlenul buszban gondolkodtam, plane nem ha ket emeletes. :) Amugy most ez az atepitett csoda pl. C vagy D kat?

Van a rokonsagban lakokocsi szervizes es kereskedo, ugyhogy lehet majd kene egy kicsit tanulnom tole. :)