Jogsi C kategoria e-learning KRESZ-szel - melyik iskola?

Fórumok

A hirtelen megnovekedett otthon toltendo szabadidom hatasara eszembe jutott, hogy kene tanulni valami ujat, lehetoleg az IT-n kivul, kikapcsolodaskent. A C kategorias jogsi regota rajta van a listan. Nem hiszem, hogy barmire is jo lenne, de a nagy gepallatokat birom, legfeljebb majd lakokamionnal megyek utazni, es akkor karantenban leszek ott is. :)

Van-e valakinek tapasztalata C-s iskolakkal, lehetoleg ahol van e-learning KRESZ tanfolyam? Utobbi eleg lenyeges kovetelmeny, otthonra keresek elfoglaltsagot. :)

Hozzászólások

En ezt neztem ki, meg 3 masik hasonlot. https://www.youtube.com/watch?v=AYE4P_pZvM0

Uh, nagyon jo. Igazabol ezzel mar nem is nyaralni akarnek menni, hanem digitalis nomadkodnek mindig valami fasza helyrol. 

Budapesten rohadtul gyer a C lehetoseg. En epkezlabat nem is tudtam loni, de lehet az igenyeim nagyok.

A videk sem feltetlenul kizaro ok igazabol, foleg ha a KRESZ e-learninges, mert altalaban az a kotottebb, aztan utana siman meg lehet dumalni a legtobb oktatoval, hogy egy nap tobb orat is lenyomtok, es akkor nem kell sokat odajarni.

Talaltam ismeros oktatot videken, onlineos azt mondta, hogy 3 het alatt lenyomhato es mehetsz vizsgazni. Bukasra kell figyelni, mert kb. 3 honapra adnak kovetkezo idopontot kresz. BÜ vizsgara kulon kiemelte, hogy szinte mindenhol maroktartos gyakorlatilag intezmenyesen, vagyis igen kis eselyed van Deák bizonyitvany nelkul. Kicsit lol.

Jah, most eu/allami tamogatott "kamion kepzes" van rengeteg, tehat kocsira kerulni nehez, sok helyen az sem kivetel ha magad fizeted.

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.

Párhónapja aranykalászos gazda vagyok, és 3 targoncára megcsináltam a jogsit. Ma ez utóbbit használtam is. Amúgy nekem is tervben van, de időm nincs rá most.

Leginkább valami ilyen projekt hozna lázba:

https://www.youtube.com/watch?v=xeMT1d_L-hw

Leginkább valami ilyen projekt hozna lázba:

https://www.youtube.com/watch?v=xeMT1d_L-hw

Eselyes, hogy ilyesmiben gondolkodnek en is, bar en nem feltetlenul buszban gondolkodtam, plane nem ha ket emeletes. :) Amugy most ez az atepitett csoda pl. C vagy D kat?

Van a rokonsagban lakokocsi szervizes es kereskedo, ugyhogy lehet majd kene egy kicsit tanulnom tole. :)

Magyarorszagon atminositeni az olyan, mintha holdraszallast szeretned reprodukalni az otthoni sufniban. Elmeletben lehetseges, de fenykepen sem talalsz olyat aki vegigvitt hasonlot. Az alternativ felhasznalasu bejegyzes meg lehet de kategoria az szerintem kizart. Ha ilyet tervezel, akkor kos be egy peldaul nemet ismerost, mert ott sokkal konyebb ezt megoldani onnan kezdve meg magyar hatosag is koteles elismerni.

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.