YT furcsaság

 ( Zahy | 2019. szeptember 12., csütörtök - 0:06 )

Valamit nagyon kavar a kugli. Furcsán nem működik a Youtube.

Haver szólt, hogy nézzek már rá, mi a helyzet, nem megy neki a LibreELEC-ben levő Kodi YT-kiegészítője. Nálam sem. "No stream found" üzenetet dob. Közben Vimeon pl. tudok filmet nézni ugyanazon a Lelecen. Ránézek a YT oldalára böngészőből. A szokásos(nál több-nek tűnő) reklám után gyönyörűen elindul a lejászás. Ránézek egy telefon natív app-jával. Abban ugyanez a helyzet. De megpróbálom a jó öreg pythonos youtube-downloadert (2019. szept 1-i verzió), és hibát ad. Megnézem a telefonn a NewPipe-ot (legfrisebb, kb 3 hetes verzió (*) - az is hibát ad. (Most csak ezért nem telepítem föl, de félek, a Youtube Vanced is hibát adna.)

Nagyon nem félek, szerintem 2-3 nap alatt megoldják a különböző fejlesztők, de azért furcsa.

(*) Hopp, NewPipe-ból már ki is jött egy órája a 0.17.2 és pont ezt a hbát javította.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

No kicsit utánaolvasva azt látom, hogy a feltételezésemmel ellentétben a YT Vanced működik, és a yt-dl-hez is érkezett már javítás - már csak meg kell várni, hogy 2-3 nap alatt megérkezzen a ports-ba is. Mondjuk a Kodi-féle YT-pluginhoz még nem jutottam el.

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

yt-dlből 2-3 havonta jön ki új build, mert akkorra jár le az éppen érvényes api key (vagy vmi hasonló varázsszó), ezért kell folyton updatelni h. működni tudjon. Esik-kel ez az egész online világ, szarban lennénk ha az ilyen tool-ok fejlesztői leállnak.
--

azt vagod hogy a vilag 99.99999% leszarja az "yt-dl" -t (akarmi is ez, en sem hasznalom)? tehat messze nem lenne senki szarban, max marginalis retegek picsognanak forumokon, mint ahogy mindig.

Már megint mindneki marginális, aki nem te vagy.

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

a 99.99999%-ra gondolsz, mint marginalis emberek?

Azt vágod, hogy egy Unix fórumon hivatkozol az átlag felhasználókra? :) Amúgy a Google saját appja a viszonylag új Youtube Go már tartalmaz letöltés funkciót, mert igény van rá.

tok mindegy hol hivatkozok mire, a szamok nem valtoznak.

Tényleg nem, mert a valótlan számok valótlanok maradnak :P

Kezd nagyon kiállhatatlan beszólogatós lenni, hagyni kell megnyugodni.

--

Valószínű, ha nem 0.00001% használná, akkor már le lenne tiltva a youtube-dl használata. (de szerintem így is meg vannak számláva a napjai ugyanúgy, mint az youtube adblockernek)

Majd lesz helyette új megoldás..

Tedd fel pip-pel! Akkor nem szamit a disztrod mikor csomagolja.
pip3 install --user youtube-dl
Aztan ennyi az upgrade: (ha azt veszed eszre, hogy nem mukodik)
pip3 install --user --upgrade youtube-dl

--
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

win32 ;)
--

Ha nekem Ubuntun (x64), Androidon (ARM64), meg Raspbianon (ARM32) mukodik, szerintem Win32-n is meg tudod oldani. A Python interpreternek mindegy melyik van alatta, es azt 64 bites Windowson is beuzemeltem mar. A pip-et hozza magaval, az meg letolti es telepiti ami kell neki (ami nativ, azt forditja).

--
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

Úgy tudtam, hogy nem használ Api-t egyszerűen csak parsolja a weboldalt ahogyan a NewPipe is teszi. Egyébként nem törne el ilyen gyakran mert a Google folyamatosan változtat a webes kliensen.

Tényleg nem értek hozzá, valószínűleg úgy van ahogy írod és a gugöl basztatja szét 2-3 havonta úgy az UI-t hogy ne működhessen a korábbi változat.
--

YT Vanced nagy királyság. Amúgy miért LibreElec-et használsz? Nekem mindenki CoreElec-et ajánlotta és használom is megelégedéssel.

Amikor én kerestem, ilyenről nem volt szó. De megnéztem, RPi0-ra nincs is :-(

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

A CoreElec Amlogic SoC-ra specializált LibreElec, csak akkor érdemes használni ha Amlogic-od van. A LibreElec több SoC-ot támogat.

Tehat akkor nem csak nekem van MINDEN lejatszas elott reklam ?
Nagyon idegesito lett, ha nem akarnam "tamogatni" azokat akiket nezek, menne a blocker fel szepen.

"ABOUTME"

De, csak nálad van reklám.

Nálam egy reklám sincs mert a ublock megfogja....
-------------------------
Hivatásos pitiáner
neut @ présház

AdBlock Plus hasznalataval nincs reklam, de a megnezett videok sem valnak megnezett-e, igy ugyanazokat ajanlja ujra meg ujra.
Ilyen gond nincs ublock-kal?

ublockkal rendesen működik, bekerül minden a historyba is.
-------------------------
Hivatásos pitiáner
neut @ présház

FYI: "ha nem akarnam "tamogatni" azokat akiket nezek, menne a blocker fel szepen."

nvm.

Eddig androidos firefoxon nem adott reklamot, olyan 1-2 hete sajnos ad.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

En azt hittem, hogy csak live streamnel (vagy ami elotte az volt) csinalja...:(

(uis csak egy yt video volt problemas newpipe es firefox alatt is (yt downloader)).

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....