Barracuda magyar dealert keresek

 ( seferbt | 2019. június 27., csütörtök - 10:29 )

Sziasztok,

sikerült rábeszélni a menedzsmentet, hogy a jelenlegi symantec messaging gateway-t cseréljük le egy barracuda email security gateway v300-ra. Viszont itt az onlne kártyával vásárlás nem része a cégkultúrának, ezért kellene egy magyar dealer. Tud valaki ilyet? Én egy céget találtam, de kellene még 2, mert a 3 ajánlathoz ragaszkodnak.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Kinézel még kettő vagy több hálózati eszközökkel és szerverekkel kereskedő céget, aztán konkrét termék és szolgáltatás megjelöléssel árajánlatot kérsz tőlük.
Attól mert nem közvetlen partnerek még fognak neked árajánlatot adni.

--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

cseréljük le egy barracuda email security gateway v300-ra

Khmm.. minek? ennél az is hatékonyabb, ha kihúzzátok a drótot, úgy tuti nem jön be semmi.

Sok értelme nincs konkurens ajánlatot kérni, mert az első bejelentkező tudja a magyar forgalmazótól a legjobb árat a projektre kapni. Feleslegesen pedig nem fog senki sem ezzel dolgozni. Ha kaptál árat, annál jobbat senki nem fog tudni adni hivatalos csatornán keresztül.

--
trey @ gépház

Ez logikusan hangzik. Már csak az a kérdés, hogy a jó francnak keresel logikát a (feltehetően állami) balfasz bürokráciában?

BlackY
--
"en is amikor bejovok dolgozni, nem egy pc-t [..] kapcsolok be, hanem a mainframe-et..." (sj)

Régi idők... már szóba sem álltak velem a cégek... a sok 3 árajánlat... Megértettem őket, én sem szeretek feleslegesen dolgozni.

Mert ingyen kérted. Jobb helyeken meg is mondták mennyi legyen az ajánlati ár. És annak 0.1-0.5%-ába került az ajánlat. Ha az M8 autópálya esetén csak a tervezés 8Mrd...

Au igen. Ezt nem hallottam még. Mármint, hogy milyen százalékban fizetős. Ehhez képest nekünk minden 5e Ft-nál drágább dologhoz kellett 3 ajánlat.

es azt semmi nem szamolta ki, mennyibe kerul ezt leszervezni?

Ha az is megvan, hogy kitől akarsz vásárolni, akkor Ő el szokta intézni a másik 2 ajánlatot is :-)

Amennyiben adott cégtől mindíg csak ajánlatot kérsz és soha nem vásárolsz, egy idő után a telefonodat sem fogja felvenni.
(jogosan)

Persze, lehet egy köztes opció: az ajánlatadás költsége x munkaóra, természetesen vásárláskor az összeg jóváírásra kerül.
(én ezt "díjmentes" felmérésnél szoktam alkalmazni)

Hidd el, ilyen áron már boldogan fognak ajánlatot adni :-)