Mit lát rólam a Google

Most fedeztem fel, hogy explicite megnézhető, hogy miket térképezett föl rólam a Google a leveleim alapján – anélkül, hogy bármit is megadtam volna előzőleg: https://adssettings.google.com

Hozzászólások

En nalam be van kapcsolva... Ugyis mind1... Ahogy az elottem szolo kollega irta - mindent tud csak nem irja ki nekem... Namarmost en ugy vagyok vele - ha mar ugyis reklamok jonnek - mert hiaba adblock es tarsai - egy-ketto ugyis atcsuszik itt meg ott es akkor legalabb relevans legyen.
Ennek kovetkezteben hogy-hogynem - oregszik az S6 ugye es megvan am a kovetkezo versenyzo tehat az elmult 2 hetben csak Mate20Pro reklam jon szembe... Csak azt nem ertem miert nem tudja hogy mar megvettem es csak a leszallitasra varok... Most mar ajanlhatna uj jatekot :)

Az egyszeruseg kedveeert a parommal van egy kozos chrome.google profil amibe bookmarksok, extensionok miegyebek be vannak love - ennek kovetkezteben amit rolam(rolunk) tud eleg erdekes :D Ez alapjan en egy nem tudom eldonteno h no vagy ferfi vagyok aki szivesen vasarolna gyerekholmit es utazast mikozben szaraz technikai leirasokat bongesz es homeautomationnal tolti a szabadidejet... Van mas is de a lista nagyon erdekes:) Az AI pszichologus biztos jol kiakadna :)

Én azért kíváncsi lettem volna mit gondol a vallásomról, a pénzügyi helyzetemről, a nemi identitásomról. Szerintem ezeket is tudja.

Motorcycles, Pets: két téma, ami egyáltalán nem érint, mégis rajta van a listámon. Hmmm.

Arra tippelek, hogy múlt héten linkelt valaki ratbike-os videót itt a Hup-on, és azt percekig néztem. Megigézett. Ebből levonta a következtetést, hogy el tudna nekem adni egy motort, ha nagyon akarná.

Amúgy tudom ám, hogy ennél sokkal okosabbak, sokkal mélyebben ismernek, csak nem akaják mindenkinek az orrára kötni mennyi mindent tudnak róla.

Bekapcsolva (Hirdetések személyre szabása) másfél óra alatt elég jól megoldotta a profilozást :)
Mikor kikapcsoltam anno, töröltem a keresési/hely stb előzményeket is.

Kb az utolsó oldal látogatásaim, kereséseim. Hatalmas erőfeszítés lehetett ez tőlük...
Van itt fejlődés.... :D