Eszköz kölcsönzés

 ( lajos22 | 2019. január 21., hétfő - 10:10 )

Üdv!

Igény volna egy könnyen átlátható selfhosted webes cuccra, amibe be tudok pakolni laptopot, projektort, hangfalat, távirányítót, elosztót, rajzszöget stb. és amikor valaki elviszi, akkor a saját nevéhez hozzá lehessen rendelni, majd visszaérkezéskor levenni.

GLPI-t próbáltam, de nem tudják kezelni a minimalizált felületét sem. Annál valami egyszerűbb, mint egy excel tábla, csak annál kicsit mégis fejlettebb cucc kéne, amit házon belül bárhonnan ellehet érni.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Mi céges autó foglaláshoz használjuk a céges google calendar-t, felvettük a tárgyalók mellé a céges autót, így bárki bejelölheti hogy mettől meddig kívánja használni, így nem csak azt látni hogy épp kinél van, hanem hogy adott időpontban kell-e majd valakinek. Nem tudom hogy céges előfizetés nélkül működik-e, ha más nem akkor adhat valami új ötletet ez a megoldás.

+1

Van intranet? Ha igen nem nehéz összelökni egy fullcalendar cuccot és abba bele lehet húzgálni a felhasználókat.
Akkor naptárba látszik ki mit hova vitt.

pch
--
SB-soft online ügyviteli rendszer
--

Egy kinyomtatott excel táblát se tudnak értelmezni. Azt hiszem el kell engedni ezt a webes platform független dolgot.

--
openSUSE 42.2 x86_64

EGy havi naptár nézetet csak tudnak értelmezni...
--
desktop: Mint/Cinnamon
laptop : Windows10

> csak annál kicsit mégis fejlettebb cucc kéne

pontosan mennyivel legyen fejlettebb? :)

Igazából a koncepció az lett volna, hogy a jelenlegi felesleges papír pocséklás helyett egy egyszerű felületű cucc, amit egy nyugdíj előtt álló, tanulni már nem akaró is tud használni. De mégis egy táblázatnál komolyabb, pl. a user saját nevével belépve tudjon foglalni. GLPI ezért lett volna jó, mert google accountja nincs mindenkinek, calendar app letöltése pedig jóval bonyolultabb feladat és a megrögzött "gombos telefon fan" nem is tudja letölteni.

--
openSUSE 42.2 x86_64

Egy kinyomtatott excel táblát se tudnak értelmezni.

Akkor eleve nem értem az "innoválás" célját. Honnan jött az ötlet, hogy egy táblázatnál komolyabb ha még azt sem tudják értelmezni?

Az innoválás célja a papír szemét csökkentése. A gondolat elkezdésekor még nem volt benne a segghülyék és le is szarják faktor.

--
openSUSE 42.2 x86_64

mondom, nezd meg a snipe-it -et

Írhatnál egy kicsit az infrastruktúráról, és arról, csak webes megoldás jöhet-e szóba, és arról, milyen gyakran foglalnának az emberek.

:)

Naponta 15-20 alkalom. Hamar betelik egy A4-es lap.
Azért selfhost webes, mert azt gondoltam a webes cuccot könnyebben megértik, kezelik, és azért selfhost, mert UPC van és naponta 4-5-6-8 alkalommal több 10 percig leesik a hálózat. "dolgozunk rajta" fél éve már. Nem, nem válthatok szolgáltatót, ezzel van szerződve a fő atyaúristen.

--
openSUSE 42.2 x86_64