Mikor akarok meghalni?

Gergő egyre alaposabban odafigyel a környezetére. Ennek egyik eredménye, hogy ha jelen van, a karácsonyi ajándékokról nagyon óvatosan kell nyilatkoznunk, ugyanis szent meggyőződése, hogy valójában a "Jézuska" el sem jön, csak bedobja az ajándékokat, amiket én rakok ki a fa alá. A karácsonyfa feldíszítését sikeresen, egy ügyes levéllel kikerültük, de az is feltűnt neki, hogy amikor átmegyünk kollektíve a templomba, akkor én kicsit a többiek után indulok. Mondjuk máskor is, de az mellékes. Most mindannyian együtt mentünk át, aztán én egy kis hasmenést szimulálva hazalógtam, hogy elintézzem a kipakolást. Természetesen idén nem volt karácsonyi koncert...

Trixiék meglátogattak minket. Alapvetően tök jó, bár vannak apróbb fordulatok. Például hogy elvitték a szelektív hulladékot. Ez annyiban probléma, hogy csere zsákban gyűjtjük a flakonokat/kartonokat/papírokat, nomeg, hogy ők fűtenek vele. Utóbbit nem teljesen értem, van egy hegyoldalnyi erdőjük, plusz Ojika öröksége árendában hoz annyit, hogy egy havi tökvakarást követően nem halnak éhen. Sőt... Nekünk viszont a zsák kell.

Mondjuk ez is vicces, Szilivel értekeztem párszor, vannak sztorijai a szelektív gyűjtésről. Hiába no, kicsit érteni is kellene a szöveget.

Érdekes probléma amúgy az elmúlás. Eleve, a hulla elég kevéssé környezetbarát cucc, szóval én arra gondoltam, hogy komposztáljanak. No de mikor lenne jó? Aszongya január. Pont a közepén van a születésnapom, nem lenne jó akkortájt meghalnom, nem éreznék túl jól magukat a családtagok. Márciusban Gergő születésnapját basznám el, áprilisban Zita névnapját. Utána már nyakunkon a nyári szünet, elég szar nyaralás lenne belőle. Szeptemberben kezdődik az iskola, decemberben pedig jönnek a mindenféle ünnepek - Mikulás, karácsony. Szóval ami marad, az az október és a november. Hm. Gondos tervezést kíván.

Shape of Despair - Curse Life
Pantheist - Don't Mourn
Anathema - One Last Goodbye
Demons&Wizards - My Last Sunrise

Hozzászólások

Baj van, vagy csak a szokásosnál morbidabbra sikerült a hajnal? (ha csak morbid: M.O.-n és helyszínen is gondolkodtál már? :) )

BlackY
--
"en is amikor bejovok dolgozni, nem egy pc-t [..] kapcsolok be, hanem a mainframe-et..." (sj)

Én ott lettem dühös, hogy "egy havi tökvakarást követően se halnának éhen" - ebben a társaságban is van még olyan, aki fizetésről-fizetésre nyomja a rabszolgamelót?

Amúgy meg ne legyél nagyképű, honnan tudod hogy elcsesznéd a nyaralást? :D Nyáron hamar oszlik minden tetem, érdemes akkor elhunyni! Csak előtte ki kell tántorogni a kert hátuljába, ne a szobát bűzölögje össze az ember.

Ja, és kifelé menet asztalon hagyni a kockázati életbiztosítás papírjait (digitalizálva is) ne a kezedből kelljen kicsavarni a kert hátuljában ugye :)

Az olvasás közben A Szabó család jutott az eszembe.

Pont a közepén van a születésnapom, nem lenne jó akkortájt meghalnom, nem éreznék túl jól magukat a családtagok.

szerintem pont idealis. Mert akkor azt lehet ravesni, hogy 39 evet elt, mig ha maskor dobod fel a bacskert, akkor meg hogy nezne ki, hogy 39,2 evet elt vagy hasonlo.
Manapsag a tizedesvesszo is kulon karakternek szamit, ha meg valami vegtelen tizedestort a vege, akkor meg ki se fer. Kesz anyagi csod.

PS: a pin kodot ne felejtsd el elotte felirni egy post-it-re :-)

--
O1G

azt majd odafent eldöntik, nem a te dolgod

Jó a poszt, de nagyon rossz a hozzáállásod. Pont a mostani karácsonynál jött elő, hogy soha nem fogsz semmit elérni, ha mindig mindenkire odafigyelve, segítve, gondoskodva éled az életed.
Amúgy ha igazán ki akarsz cseszni a családoddal, legalább egy éven át haldokolj, hogy érezzék, korábban mit is tettél értük.
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "