Kinéztem egy új gépet magamnak

Sziasztok!

Várom azt a becsületes, önzetlen, szakmai, emberbarát befektetőt, aki ellenszolgáltatás nélkül megvásárolja nekem ezt a készüléket a régi Pentium II-es gépem helyett:

https://pastebin.com/p3tnfkd3

Várom a kedves jelentkezőket.

Szerk. 1: Felhívom a szíves érdeklődők figyelmét, hogy ide is lehet írni az ajánlatokat: pentium2est.kicsit.modernebbre@gmail.com

Szerk. 2: A top 10 adományozó itteni beceneve megemlítésre kerül a zártkörű Facebook csoportomban, a https://www.facebook.com/azok_a_magyarok_akik_hárompontosat_tudnak_zsák….

Hozzászólások

Nem olyan drága ez, ha leszámolod belőle a sallangot (Pl 2 Titan V, darabja 3k USD). Ésszel tervezve a harmadából megvan. Pl miafasznak 4T primary disk SSD?

-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

Mindenből a legdrágábbat választottad? Ha már ajándékba fogod kapni, akkor gondolom úgy érdemes ;-)

You are doing it wrong.

Hol van ebben az exkluzivitás, hol van egzotikum?

Ha már egyszer, akkor erre tessék körülnézni. Ilyenje biztos nem lesz a szomszéd (vér)Pistikének. Bónusz: megfelelően felkonfigurálva 4K-s képernyő kell, hogy a top egyáltalán fel tudja sorolni az összes CPU-t. :)
---
Régóta vágyok én, az androidok mezonkincsére már!

18 core meg 128GB DDR4 és !_SATA_! SSD-k. NVME-ről meg NVDIMM-ről még nem hallott, seráfütty. Pénzt adtak, szakértelmet nem.
--

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

" 18 core meg 128GB DDR4 és !_SATA_! SSD-k. NVME-ről meg NVDIMM-ről még nem hallott, seráfütty. Pénzt adtak, szakértelmet nem. "

 

Meg minek az intel? AMD-t töredékéből megvezed. Bár nem tudom 18 mag van-e már AMDnél, de 16 biztos, és ha sokkal olcsóbban én nem erőltetném a 18-at.

ilyen korán nem kéne elkezdeni piálni

Nem értem mér ilyen drága a bögre...

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

Nem akarlak elszomorítani, de szerintem a videokártyáktól nem fog beleférni a hangkártya a lapba. Sajnálom. :/

Ha jó leszel, hajbi odaadja neked a P3-ját. Jó kis upgrade lesz az P2-ről :D Hasítani fog rajta a POSReady-mentes XP.

No keyboard detected... Press F1 to run the SETUP

Nem szoktam kidobálni semmit. Ha kütyü, ami még működik, akkor keresek neki helyet. Ruhák általában akkor kerülnek cserére, ha már teljesen szétestek. A cipők más kérdés, a régi futócipőimet oda szoktam adni a helyi rászorulóknak, ha kell nekik, utcára eltudják hordani.
Ami viszont kütyü, senkinek nem kell, nem működik, nem javítható, akkor összegyűjtés és évenként elviszi egy erre való cég akukkal, elemekkel együtt.

--
openSUSE 42.2 x86_64

Milyen kurvára igaz. Mert verseny van, mert legyen meg tegnapra, mert ha nem mi, akkor a konkurencia bevállalja. Omladozik az egész app, nem baj - ship it, SHIP IT, mert mi always deliver és nagyon agile.

A technical debt meg csak nő és nő.

Néha full ilyen érzésem van, mint itt 1:52-től a jelenet. https://www.youtube.com/watch?v=A25EUhZGBws vagy mint itt https://hackernoon.com/how-it-feels-to-learn-javascript-in-2016-d3a717d….

Ja, és nem, nem hajbazer vagyok.