Dynatrace kérdés

Fórumok

Sziasztok!

Java EE alapokon fejlesztünk webes alkalmazásokat. A Dynatrace-t javasolták nekünk, hogy nagyon okos dolgokat tud, nyomon tudja követni az alkalmazás műveletit a böngészőtől egészen a rdbms-ig és nagy segítséget nyújt a teljesítmény optimalizálásban.
Ezt szeretnén egyrészt házon belül fejlesztéskor használni, illetve ha az ügyfeleknél van valami gond, akkor jó lenne ha ott is be tudnánk üzemelni, de csak arra az időszakra amíg ki nem derítjük, hogy ott mi okozhat teljesítmény problémát.

Ha jól értelmezzük a Dynatrace honlapján lévő információkat, erre is kínálnak valami megoldást, de ugye az ördög a részletekben (és az apró betűs részekben) lakozik.
Van valaki aki esetleg hasonló módon használja és tudna információval szolgálni az árazásról? Mennyire egyértelmű a dolog, hol szállhatnak el a költségek ha az ember nem figyel valamire ...

Hozzászólások

az arazasban nem tudok segiteni, de erdemes lenne mas apm megoldasokat is megnezned. Pl. stackify.com, de akar zipkin, opentrace vagy jaeger is szoba johet neked. Esetleg...

--
"dolgozni mar reg nem akarok" - HZuid_7086 'iddqd' zoli berserk mode-ba kapcsol

Én is csak egy technikai adalékot tudok mondani régebbről (ugyfelnel volt, nem mi vettuk/fizettunk erte).
Apache HTTPD dynatrace modul nem igazan szerette a reload-ot, szoval at kellett irni a logrotate-ben a postrotate-et reloadrol restartra.
Ha jol emlekszem, vmi olyasmit mondtak, hogy realoadnal egyes komponenseket tobbszor toltott be, es emiatt volt amit tobbszor jelentett le, nem tudom azota mi a szitu vele, javitottak-e.