G Suite / Google Apps csomagok eladók, *egyszeri* fizetéssel, forever free

Még 2011. április előtt, amikor valamilyen projekthez kellett egy-egy domain név, a regisztráció után be is izzítottam hozzá egy Google Apps-t, mai nevén G Suite-ot, amit visszamenőlegesen nem tett fizetőssé a Google, a meglévőekre annyi korlátozást vezetett be, hogy maximum 10 accounttal használhatóak, egyébként teljesen olyan, mint a mostani G Suite. Lényeg, hogy aki nem kattintott a dög nagy UPGRADE gombra az admin dashboardon, azt nem tették át fizetősbe, azaz máig ingyenes és az is marad. //l. https://cloud.googleblog.com/2011/04/helping-small-businesses-start-and…

A mostani árak pedig itt találhatóak: https://gsuite.google.com/pricing.html

Rajtam ragadt jónéhány, amiből 1-2-t ismerősnek ill. melóhelynek ajándékoztam, hogy használják, de még mindig van egy talicska és arra gondoltam, hogy eladnám, ami fölöslegben van.

Egy technikai részlet: az ilyen, 2011. április előtt létrehozott Google Apps esetén nem ugyan "cserélhető le" a primary domain, így domainnel együtt adnám, viszont tetszőleges számú saját domain alias beállítható hozzá, azaz a sajátjaid is és onnantól azzal is fut.

Akit szeretne egy, szinte teljes értékű G Suite csomagot, ami bármiféle rejtett költség nélkül forever free, jelezzen, ill. azzal kapcsolatban is érdekelne a véleményetek, hogy hogyan lenne érdemes eladni. Ha vennél, pls. vedd alapul, hogy a beugró csomag mennyibe kerülne a Google-től a mostani díjszabás szerint évente.

Hozzászólások

szia

ha tenyleg nem kell es ingyen ideadod, akkor én elvinnék egyet.

cs

egy NGO-nak adtam, meg egy másik helynek, eddig még nem picsázott el senki senkit, pedig azóta már eltelt pár év.

Nem olvastam végig a teljes TOS-t, de alighanem sem ingyen, sem pénzért nem lehetne továbbadni, azt pedig, ha pénzért adom tovább, arra aligha jün rá a Google, hacsak nem mószerol valaki, de lehet, hogy naiv vagyok.

Ja, természetesen mind tök üres, egy admin fiók van, hogy legyen mivel belépni.

FYI lehet rajta primary domaint cserelni, egy csomo gepeszkedessel jar, de megoldhato.