Mclaren :(

 ( kalvi | 2018. június 10., vasárnap - 22:50 )

Nagyon elvesztette a fonalat a kedvenc csapatom. Nézik a Red Bullt ott elől meg a sérült kipufogóval visszatotyogó Alonsot és a hátsó fertájon kűzdő Vandornet. Hogy szedik össze magukat..

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

igazából már jóval a retek Honda érkezése előtt elveszítették a fonalat. de ahol belső viszályok élveznek prioritást, ott ez van.

a Honda időszakban azért volt ennél is látványosabb a dolog, mert mindkét résztvevő egy kalap szar volt, a hígabbik fajtából - egymásra kenve jó vastagon. ha McLaren feltámadhatna egy fél órára és adnál egy kaszát a kezébe, pár embernek igen lenyesné a fejét Woking felé.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Mintha pedzegették volna a futam közbe hogy lehet IndyCar fele mennek majd Alonsóval együtt. Csak azt nem értettem tisztán hogy teljesen el is hagyjak az F1-t vagy mindkettő megy párhuzamosan, szóval arra célzok hogy lehet sehogy sem, másfele kacisngatnak mert érzik hogy ez nem megy most.

az csak Alfonzóra vonatkozott. a mekkláren ott úgy vérezne el, hogy elköszönni sem maradna ideje.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Szerintem Alonso tette tönkre a McLarent. Horribilis pénzt követel magának, de csak vezetni tud, csapatban játszani nem. Lerontja a hangulatot és általában a morált, minden konstruktív fejleményt elakaszt az arroganciájával és az egoizmusával. Nem csoda, hogy egyik csapatnak sem kell.

Szerintem egy konstruktívabb hozzáállású, egészségesebb énképpel rendelkező, és nem utolsó sorban jobban fejlesztő pilótával a Honda motort is minimum elfogadható szintre lehetett volna felhozni. Eddig még hazudozhattak, hogy a kasztnijuk a legjobb a mezőnyben, és minden a Honda hibája, de ha összevetjük az idei teljesítményüket a Red Bullal és a Toro Rossoval, akkor kiderül, hogy az autójuk egy kalap...

Egyébként nekem is a McLaren volt a kedvencem még a Prost-Rosberg korszakban.

Valóban nem tud csapatban játszani. Erre jó példa, hogy ma _csapatban_ megnyerte a Le Mans 24H-t, úgy, hogy ő húzta fel a csapatát az első helyre.

A Forma 1 nem csapat sport. Vagyis lehetne az, ha nem olyan kutyaütők lennének melletted, akikre 7-10 helyet versz rá állandóan.

--
trey @ gépház

Az F1-ben a versenyzők részt vesznek az autótervezésben teszteléssel, szimulátorozással és a versenyen szerzett tapasztalatok megosztásával. Konzultálnak a mérnökökkel, a szerelőkkel és a vezetőkkel. Képviselik a csapatot a sajtóban, és a jelenlétükkel befolyásolják a munkamorált és a hangulatot.

A Le Mans csapatban Alonso nem volt jelen ilyen módon, csak beült egy kész csapat kész autójába és vezette azt. Ebben tényleg jó, de egyébként szerintem destruktív személyiség.

Utoljara akkor kovetem komolyabban a F1-et, amikor meg Senna versenyzett. De ha jol emlekszem, Alonso nem mindig a McLarennel volt. Az elozo csapataban (talan Ferrari) meg csapatjatekos volt? Ott meg ment a kommunikacio, hogy mi jo, mi szar?

--
If you get a good wife, you'll become happy; if you get a bad one, you'll become a philosopher. -Socrates

A Ferrari akkor botladozott, nem ment semmi sem jól. Alonso ment, Vettel jött, a Ferrari oda került, ahol van, a McLaren is oda került, ahol van.

------------------------

Mostmar jo lenne ha valaki feljonne, nem kene, hogy barki is megdontse Schumi rekordjat.

szerintem az nem megdönthető. a F1 mára már látványosságként is kevés, kőkemény üzlet nélkül meghal - ebbe pedig nemigen fér bele, hogy előre megmondható győztest nézel még 4 évig dögunalommal. emellett látszólag a sorozatot irányító szervezetek sem tudják merre van a helyes irány, szóval ennek megfelelően látsz akár évente komoly változásokat, majd csapatszinten a rinyálós reakciókat. ez már nem az a F1 ahol Schumacher behúzott 7 bajnoki címet és még a 8. lehetősége is megvolt.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS