Green Fox et al. tanári fizetések

 ( thl | 2018. május 22., kedd - 14:50 )

Sziasztok!

Van információtok arról, hogy Green Foxnál, vagy hozzájuk hasonló modellel működő programozó bootcampeknél mennyit kereshet egy senior tanár? Úgy gondolnám, hogy piacképes szakmai tapasztalat mellet jó kommunikációs és pedagógiai készségekkel is rendelkező emberekre van szükségük, ez a kombináció pedig igen értékes - na de mennyire?

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ez egy jó kérdés. Egy OKJ-s állami izénél biztosan többet, egy bécsi egyetemi tanárnál kevesebbet. A GreenFoxnak és társainak nagy jövője van, mivel a felsőoktatásban szőnyegbombázást végeznek az analfabéta focisták évek óta, így a cégek vagy maguknak képeznek mennyiségi szakembereket vagy Indiába outsource-olnak.

Jó hírem van: Indiába már nem :)

Én marhára nem ezt látom, több, százezer+ létszámmal rendelkező globális szolgáltató céggel van kapcsolatom.

Kétségtelenül van igény közép és kelet európai operációra, de cost cut és főleg a rendelkezésre álló, gyorsan bevethető erőforrások miatt az elsődleges hely India.

Egy OKJ-s tanár körülbelül 150-180 nettót kereshet (de ezzel csak a hasamra ütöttem), egy bécsi egyetemi tanár meg közel másfélmilliót. Sajnos ezzel nem igazán kerültünk közelebb :-(

"mivel a felsőoktatásban szőnyegbombázást végeznek az analfabéta focisták évek óta"

Hasonló jókat neked is kollega.

Ruander és GreeFox között 144e vs 1.2m Ft a tanfolyai különbség. Ez biztos (részben) a tanárok díjazásában is meglátszik.

https://www.ruander.hu/java-programozo.html

Ez pl. 400k. (Bónusz: Java tanfolyamon megtanítják a JavaScriptet is!)

Miért nem írsz nekik? :)