Projekt alapon számlaképes Androidos fejlesztőt keresünk távmunkára

Fórumok

A projekt körülbelül 3-4 hónapos, egy app-ot kell írni, amely egy REST api-n keresztül kommunikál az adatbázissal (onnan ír és olvas). gyakorlatilag egy weboldal tartalmát kell kirakni, onnan írni/olvasni.

A hardware egy célhardware és fix, az android verzió rajta nem a legfrissebb. A hardware képes vonalkód, valamint NFC kártya olvasásra,
ezeket a képességeket a projektben használni is tudjuk, szóval, ha van ezekben minimális tapasztalatod az nem gond.

Fizetési ütemezés megbeszélés szerint (nem ragaszkodunk a projekt végéhez, a mérföldkövenkénti kifizetés is oké és ha előbb végzel,
mint megbeszéltük, természetesen az is).

Minden kérdésre megpróbálok válaszolni.

Jelentkezni a job@morse.hu email címen lehet, kérlek egy rövid szakmai önéletrajzot és egy leírást küldj az eddigi projektjeidről amiket csináltal vagy részt vettél. Valamint ha tudsz saccolj egy árat, amiért ezt elkészíted. (tudom, nincs sok információ, de pontosítani tudok, ha van kérdésed).

(A hirdetés a HUP-Profession szabadkártya felhasználásával került kihelyezésre)

Hozzászólások

Nagyon hasonló projektet csinálok most, csak vonalkód mellett UHF RFID van. Valamint online szinkronizáció helyett offline adatbázis szinkron a gyorsaság miatt + nem mindenhol van net (földalatti raktárban mobil internet sem). Milyen eszközről van szó?