Bocs az offért...

Fórumok

Sziasztok!

Biztos sokan ismertek már engem, nos, az az ötletem támadt, hogy egy szerencsés ismeretlennel szeretném megosztani a Valentin napi kávémat valahol...

Szingli vagyok, kölcsönös szimpátia alapján komoly kapcsolatot szeretnék, de azzal is megelégszem, ha nem egyedül kell depiznem szerda este.

Amiért épp idelábatlankodtam ezzel a marhasággal, az az, hogy meglátásom szerint itt találhatok legnagyobb eséllyel olyan partnert erre a célra, akivel tudok miről beszélgetni az időjáráson kívül is.

20-35 év közötti,

    egyedülálló

, Bp-i hímneműek jelentkezését várom privátban.

Előre is köszi ha nem törlitek ki azonnal ezt a bejegyzést.

Üdv,

"ercsi"

Hozzászólások

ja értem, az < ul > még mindig nem underline...

"Leslie Winkle" - jeligére a kiadóba.
--
God bless you, Captain Hindsight..

"Bp-i"

Nnnna, ha a kétmilliós fővárosra szűkíted a szűrődet, ne lepődj meg, ha csak Halloweenra találsz valakit... de legkorábban csak a Budapest Pride-ra!

Társkeresés a HUP-on. Majd megszokjuk ezt is.

> Sol omnibus lucet.

...és még azt hiszi az ember, hogy a nőneműeknek egyszerűbb. Bár azt nem tisztáztad, hogy Te melyik vagy a kettő közül... :)

Egy bátor jelentkező már akadt is, ne legyetek szégyellősek, egy-két e-mail vagy rövid üzenetváltás még nem a világ.

Az ominózus napon pedig egy szerencséssel fogok találkozni.

mégegy versenyző akadt. hajrá, hajrá. addig még van idő megborotválkozni és olyan pólót találni, ami az összes tetkódat eltakarja ;)

Ha 10-bol 8 annak tartotta a maradek 2-vel lett valami, az neked jo. Csak a 8 itelkezonek rossz. Es oket mas miatt is erdemes kerulni, mielott beleorulnek a buszkeseguk miatt odaszovodott es el nem takaritodott pokhalojukba a labuk kozt, es azert is te leszel a hibas.

(De nem csak a nok, a ferfiak nemi eletenek alakulasat is tudja erosen akadalyozni a tul nagy buszkeseg)

Akkor elbeszéltünk egymás mellett. :)
Én arra utalatam, hogy ha egy nő csinál ilyen "pályázatot" az rendben van. Ha egy férfi, akkor tömegesen hördülnek fel a feministák. éljen az emancipáció

---
"A megoldásra kell koncentrálni nem a problémára."

"tömegesen hördülnek fel a feministák"

Es? Olyan gyenge vagy, hogy erdekel a hisztijuk? Ignore gomb. Foglalkozz azzal a lannyal, aki szinten tudta, hogy ignoralni kell oket, nem pedig hagyni, hogy megvaltoztassanak barmit is az eletedben.

Attol, hogy nem hallgatsz rajuk, nem zarnak tole bortonbe. Nem eleg egy ilyen meg ahhoz sem, hogy ujsagcikkben cikkezzenek rolad miatta. Semmi kar nem er teged, amiert leszarod a velemenyuket, es foglalkozol azzal, aki a lehetoseget latta a "hirdetesedben". Ki nem szarja le, hogy a feministak szerint mit illik? En pl ha player vagyok es egy lanynak ez nem tetszik, akkor nem kotelezo velem mar a masodik mondatnal se beszelni tovabb, kisetal a kepbol meg az eletembol az osszes ilyen alszent gyoker, es eszemben sincs utanuk menni. Olyanokkal toltom az idot helyette, akiket nem zavar az eletvitelem (sot, orulnek, hogy emiatt ok is oszinten beszelhetnek olyan dolgokrol velem, amire masoktol csak a judgementet varhatnak).

Egyebkent tobb lesz a "szerintem erre a szar szovegre senki nem fog jelentkezni" szkeptikus lany, mint a "nem kene, mert nem illik ilyet irni" feminista. Ha ilyesmit posztolsz ferfikent. De lehet jelentkezo is lenne aki szarna mindket csoportra. Az elso csoport ("szkeptikusok") meg lehet azert irja ezt, mert kivancsi, hogy tudsz-e kreativabb lenni, meg latni akar picit "harc kozben", ahogy "veded" magad es comeback-elsz.

A feminizmusnak amugy pont az az egyik celja, hogy a gyenge (nem ferfias, hatarozatlan, etc.) himnemueknek (direkt nem ferfit irtam, csak kukival szuletett szemelyeket) ne nagyon legyen kedve probalkozni, mert azokat amugy sem szereti a nok tobbsege.

freenode-on #Erendis42 csatin folytathatjuk az eszmecserét

látod Mico, amióta nem jársz #bsd.hu csatira, azóta már nem vagy naprakész... :D


[2017-11-14|03:12:26] *** Joins: Erendis42 (Erendis42@2a03:2c40:10:eb0:0:0:0:1) to #bsd.hu
[2017-11-14|12:29:59] {Erendis42} https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5a0acf1c92967
[2017-11-14|12:30:20] {Erendis42} na, ki ad nekem pénzt plasztikai sebészre karácsony alkalmávból?

Idézem a topic-nyitót:
"kölcsönös szimpátia alapján komoly kapcsolatot szeretnék"

Ezzel a linkkel?
Ide viszi az Internet a társadalmat...
(magam sem tudom, hogy ezt kérdezem, vagy mondom)

Lehet egy társadalmat resetelni? Ideje lenne...

---
"A megoldásra kell koncentrálni nem a problémára."

Te biztosan nem csináltál volna ilyen (itt: önirónikus) viccet (net)ismerősök körében, ha huszonpárévesen szélessávú net lett volna a kezedben?

- o -

A társadalom hova jutásán elmékedve vegyük figyelembe, hogy a diszkrét néprajzosok által gyakran emlegetett fonóba nagyanyáink nem csak fonni jártak!

hát nekem volt huszonévesen szélessávú internetem, mégsem csináltam ilyen "önirónikus" "viccet" netes "ismerősök" körében :)

gondolom a fenti linket is oktató szándékkal nem tiltotta le a proxy, így egy életre belém vésődött hogy hunger linkjeire nem szabad rákattintani (már akinek a webgl nem vette el a kedvét :D)

Nem tudom a választ a kérdésedre, valóban felnőttként talált rám az internet.

Amióta szélessávú net a közelemben létezik, törekszem arra, hogy minimális információs nyomaim legyenek, és amik vannak azok a döntésem alapján legyenek, figyelembe véve hogy évek múltán is vállalnom kell akár a gyermekeim, akár nyilvánosság előtt.
A közösségi média megjelenése óta pedig különösen => nem vagyok ott :)

Hogy suhancként lett volna-e ennyi eszem...? Szerintem volt. Huszonéves koromban volt az Iwiw őrület. Tudatosan nem regeltem. De akkor már ezt a szakmát tanultam, szóval nem trivilális.

Mindegy is, "mi lett volna ha" kérdésekkel foglalkozni irreleváns.

---
"A megoldásra kell koncentrálni nem a problémára."

Csak gratulálni tudok neked Hunger, ez felettébb etikus volt.
Az IRC logokat olvasva nyilván jól átgondoltad ezt a post-ot..

Én a helyedben töröltetném az adminnal.

update:
Most olvasom a többi hsz-t is ami a trailerre érkezett, hát nektek is csak gratulálni tudok.
Ezt nem lehet szebben kommentálni, orbitális nagy parasztok vagytok, akár valid a video akár nem.

-----------------------------------------
Linux parancsok, kezdőknek

Kevered a legális és az etikus fogalmakat.

Legálisnak talán legális, hiszen ő töltötte fel magáról (reméljük) a felvételt és a nagy leleplezésre kiéhezett kollégánknak sem kellett illegális tevékenységet folytatnia ahhoz, hogy megszerezze azt. Bár szürke zóna lehet a személyiségijog-sértés, a beleegyezés hiánya miatt.

Etikus maximum akkor lenne, ha OP azzal nyitott volna, hogy "szeretnék egy jót kúrni", de még akkor is hiányzik a beleegyezése.

Az NSFW-t nem hiányolom, ugyanis az csak a birka módjára számítógépet használó, minden szarra rákattintgató fősodratúaknak kell. Akinek fontos, hogy amit néz látják mások is, az előbb megnézi, milyen linkre kattint. Ha nem, akkor pedig kilép a komfortzónájából, jobb esetben saját maga, rosszabb esteben a főnöke segítségével.

Ha egyik másik "kollégának" rugdosni támad kedve másokat, miért nem egy thai gym-be mennek? Ott legálisan fejbe lehet rúgni másokat, viszont annak közvetlen következménye lesz, nem úgy mint egy ilyen fórumban.
Itt maximum mosolyognak egy jót, hogy na ennek a gyökérnek is odabasztunk, azzal viszont nem számolnak, hogy talán a másiknak ez fáj.
Láthatólag a topic nyitónak erre nem feltétlen volt szüksége, különben kiteszi a linket is. Hogy miért készültek a videók és hogy miért készült belőle IRC poszt,na az már más tészta.

Reméljük, hogy a "kollégák" nem úgy nevelik (majd) a gyermekeiket, ahogy itt megnyilvánulnak, különben lehetséges, hogy lesz még a jövőben ilyen topic. (vagy ilyen leleplező, az sem jobb)

A mai mottó legyen ez: A legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység.

-----------------------------------------
Linux parancsok, kezdőknek

+1

A "kollégák" (értsd: egységsugarú, mindent a legkisebb ellenállás felé, a legrövidebb úton elérni vágyó, idealista, mindent pénzben mérő, fősodratú mérnök urak) gyerekeit okostelefon-alkalmazások, YouTube-videók, Google Assistant-ek, Microsoft Cortanák és Amazon Alexák fogják felnevelni. Rosszabb esetben pedig ránéznek majd a PornHub-ra is. Persze, nyilván apuci megveszi majd a legújabb™, legbiztonságosabb™ szűrőszoftvert a telefonra, a tabletre és a számítógépre, az ilyesmi nyújtotta látványt és lelki sérülést elkerülendő, így ez utóbbi még nem biztos.

"Itt maximum mosolyognak egy jót, hogy na ennek a gyökérnek is odabasztunk, azzal viszont nem számolnak, hogy talán a másiknak ez fáj."

Feltételezem, nem követted Ercsi eddigi internetes munkásságát, de rázta eleget a pofonfát.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

Próbáltam kitalálni, hogy mit is szeretnél mondani, de sajnos a mindenki felé irányuló gratulációdon, a mit tennél a helyemben okoskodás, valamint a mindenki paraszt, csak te vagy helikopter kirohanásodon kívül nem sikerült megfejteni a magaserkölcsi mondanivalót és a mély etikai megvallásodat arról a témáról, aminek részleteiről egyébként láthatóan semmit sem tudsz (lásd "akár valid a video akár nem").

Tehát mit is szerettél volna mondani? Mert jelenleg ez a hozzászólásod ugyanannyit ér, mintha a facebookon egy bulváros nyugger csoportba böfögted volna be, hogy szégyelje magát a Puzsér Róbert...

Igen, pontosan annyit ér, jól látod!

De ha már ilyen jó megfigyelő vagy, azt is észrevehetted, hogy amióta betoltad ide a linkjét, azóta nem szólt hozzá egyáltalán a topichoz. Nyilván ennek van valami oka. Ha az IRC-s megnyilvánulásokkal párkapcsolat építésben láthatóan nem jutott eredményre (hisz akkor nem születik meg ez a topic), hát megpróbálta itt kissé más stílusban. Amiben te egy cseppet sem segítettel, sőt, igazából rendesen "odabasztál". És még mindig nem gondolod, hogy ez elég paraszt volt részedről?

Gondolom való életben is jót mosolyogtál ezen, hiszen ez szerinted kurvára vicces! Ahogy fentebb is írták, lehet, hogy el van keseredve a topicnyitó és te azt gondoltad, hogy ezzel a linkkel majd segítesz neki?
Vagy mégis mi volt a célod vele? Ha a többieknek akarsz segíteni azzal hogy tisztábban lássanak a témát illetően, akkor miért volt ott a smiley? Mi volt ezen olyan vicces, áruld már el!

És persze ez sem paraszt hozzáállás itt az egyik kollégától:
"Ez tenyleg egy trailer bazze ezen autot lehet szallitani"

Persze, lehet hogy én tévedek.

-----------------------------------------
Linux parancsok, kezdőknek

Ez egy nyilvános fórum.
A link nyilvános link.
A topic nyitónak lehetősége van reagálni, akár valóban ő van a videon akár nem.

Ez egy fájó tanulság arra nézve, hogy az internet nem felejt, és ha valamit nyilvánosan kiteszel a netre az ott marad. Az URL nem vész el, csak átalakul...

Hunger nem tett semmi rosszat. Nick alapján linkelt egy témában relevens, vagy annak gondolt nyilvános videot. Az érintettnek lehetősége van reagálni.

Személyes véleményem, hogy az autós hsz valóban tisztességtelen, és sértő, mert egy hölgy szépsége szubjektív. Általánosan, pláne tárgyilagosan nem minősíthető. Egyébként nem is illik. Véleményem szerint a tiszteletet minden nő és férfi megérdemli. Az elkövetett hibáiból pedig tanulnunk kell, nem minősíteni, pláne nem megalázó viccet gyártani.

---
"A megoldásra kell koncentrálni nem a problémára."

Miből gondolod, hogy ő szégyelli a linkelt videókat és hasonlóan gondolkozik a témában, mint te?

Ha nem csak write-only módban moralizálnál itt, hanem mondjuk tájékozódnál kicsit is, akkor például felléphettél volna az általa megjelölt freenode #Erendis42 csatornára és láthatnád, hogy teljesen nyíltan beszél róla, meg ennél durvább dolgokról is.

[18-01-26|14:27:27] <@Erendis42> https://www.pornhub.com/users/erendis42
[18-01-26|14:27:33] <@Erendis42> vannak subscriber-eim

Szóval legközelebb ha hős lovagot akarsz játszani, akkor gondolkozz el előtte azon, hogy akit meg akarsz "védeni", az egyáltalán igényli-e azt, hogy te osszad az erkölcsi nézeteidet a nevében...

Nem játszom én semmiféle lovagot, te játszod az ártatlant.
Ha szerette volna, hogy a nagyérdemű számításba vegye a linket, akkor megosztja azt is. Megosztotta? Nem. Nyilván oka volt rá hogy miért nem, pl. lehet hogy az a módszere nem jött be. És te egyébként miből gondolod, hogy ha a "védelmet" nem igényli, akkor a támadást igen?

És igen, képzeld én végigolvastam szinte az összes hozzászólást, mind a 1x-2x oldalon. Levontam a konzekvenciát, ezt követően született az első post-om. Te elolvastad a linked előtt? Vagy csak valamiféle szenzáció reményében gyorsan körülnéztél a neten, hátha van róla valami kompromittáló.. Hát lett, bravo!

A smiley-ra persze nem reagáltál. De ha egy kicsit sem érzed, hogy LEHET hogy ezzel másnak a lelkébe gázoltál, hát kívánom neked, hogy aludj nyugodtan azzal a tudattal, hogy te ártatlan vagy.

Peterson: A linkelés okát máig nem tudom felfogni. Én azt gondolom, hogy szimpla rosszindulat. Ha így van, akkor tán érdemel a topicnyitó két szót..

Mindegy, én kiszálltam, további jó csámcsogást.

-----------------------------------------
Linux parancsok, kezdőknek

"Ha szerette volna, hogy a nagyérdemű számításba vegye a linket"

Ha nem szerette volna, nem hozza létre. Feltéve, ha ő az aki a videon van. Amíg az érintett nem reagál, addig fenntartom számára a lehetőséget hogy cáfolja a video valid voltát.
Ennél többet nem tehetek érte.

A linkelésben nem érzek rosszindulatot.
A video létezik, a nick stimmel. Bár f@szbukon nem vagyok, de állítólag a profil is stimmt. Így ez tényközlés. Ha mégis téves, akkor az érintettnek áll módjában cáfolni.
Vagy akár neked is, ha tényszerűen tudod hogy hogy a linken a video nem valid.

Hunger nem minősítette, nem is véleményezte. Csak közölte. Az még nem rosszindulat.

---
"A megoldásra kell koncentrálni nem a problémára."

Amíg az érintett nem reagál

Úgy emlékszem, egyszer már találkoztam ezzel a nickkel itt, a hupon.

Tanácsot, vagy segítséget kért, álláskeresésben, vagy interjúzásban, úgy rémlik.

Többen írtak mindenféle tanácsot, többen kérdeztek ezt-azt, hogy jobb tanácsot adhassanak.
Amikor letelt az előre írt időpont, kérdezték, hogy "na, mi lett az eredmény?"

Az OP soha a büdös életben egy szót nem írt abba a topicba. Tippem szerint meg se nyitotta soha többé.

Gyanús, hogy itt ugyanez a helyzet. Az postolás és az első pár komment óta nincs az OP-tól semmi új aktivitás. Ha tippelnem kéne, nem is lesz.

a támadást igen?

Tehát akkor mégegyszer megkérdezem: miből gondolod, hogy hasonlóan gondolkozik a témában, mint te? Pl. hogy ez egy "támadás"?

És igen, képzeld én végigolvastam szinte az összes hozzászólást, mind a 1x-2x oldalon. Levontam a konzekvenciát, ezt követően született az első post-om. Te elolvastad a linked előtt? Vagy csak valamiféle szenzáció reményében gyorsan körülnéztél a neten, hátha van róla valami kompromittáló..

Látod, erről beszélek, hogy tájékozódás nélkül projektálod ide a faszságaidat.

Ha valóban elolvastad volna a hozzászólásokat, akkor leeshetett volna, hogy én hónapokkal ezelőtti linkeket és arra való hivatkozásait másoltam ide. Nem valami ultrafejlett kibernyomozás (sic!) eredménye a link. A csaj bevállaltam tolja ezt és nem valami über összeesküvés van az egész mögött, amivel hirtelen új dimeziókaput lehetne nyitni a valóság szövetén...

Veled ellentétben én sok éve követem a "dolgait". Sőt, még az általa fejlesztett programokat is megnéztem és játékát is kipróbáltam. Ezeket se osztotta meg a nyitóposztban, ŐRÜLET, nyilván oka volt rá, hogy miért nem! Biztos ezeket is szégyelli, hiszen ha te így gondolod, hogy szégyellni kell, akkor neki is muszáj.

Tudod, valóban én is sok dilemmát érzek az érintett és jómagam magatartását illetően. De egy dolgot utálok még ennél is jobban: az ilyen képmutató pöcsfejeket, akik megjelennek mindenhol erkölcscsőszködni és előadják magukat, hogy az ő etikájuk a legmagasabb nívó. Majd, amikor néhány egyszerű kérdést kapnak, akkor hirtelen bejelentik, hogy "kiszállnak" és "jó csámcsogást"...

'Tudod, valóban én is sok dilemmát érzek az érintett és jómagam magatartását illetően. De egy dolgot utálok még ennél is jobban: az ilyen képmutató pöcsfejeket, akik megjelennek mindenhol erkölcscsőszködni és előadják magukat, hogy az ő etikájuk a legmagasabb nívó. Majd, amikor néhány egyszerű kérdést kapnak, akkor hirtelen bejelentik, hogy "kiszállnak" és "jó csámcsogást"'

+1

Respect, le az alszentekkel es a judgementalokkal

Bar nem biztos hogy o olyan gyorsan kiszall, szamitok ra, hogy latunk meg tole ma rosszabbat :P

"Megosztotta? Nem."

Nos, az első probléma, hogy olyanba szóltál bele, amiről halovány lila fingod nincs, aztán sértett erkölcsrendészként próbálod előadni magad. További hiba, hogy a te saját (vélt) erkölcsi felsőbbrendűséged próbálod rávetíteni. Érdekes módon, azon érdekes módon egy pillanatra sem akadsz fenn, hogy ilyen módon versenyeztetni a pasikat, mint a "már van egy jelentkező, tessék csak!!444" kommentje mennyire etikus.

Szeritned honnan van a link? És egyébként próbáltál már tájékozódni, hogy mi az, amit már megosztott magáról valaha is az interneten nagyobb nyilvánosság előtt? Tisztában vagy vele, hogy a viselkedése maitt, kb. mindenhonnan kiutálták? Vagy, hogy bírósági távolságtartása van zaklatásért?

Lehet itt a Hős Fehér Herceget játszani, de az a nagy büdös helyzet, hogy Ercsi saját magának ment oda rázni a pofonfát, méghozzá nem egyszer, hanem éveken keresztül.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

Csak halkan kérdezném: vajon hogy kezdődött? Nem ez a topic, hanem az, amit itt okként említesz.
Nem hinném, hogy az érintetten kívül ezt bárki tudja.
Lehet született paraszt.
De az is lehet, hogy évekig tűrte egy ráakaszkodó csürhe szemétkedéseit és elszakadt a cérna.
Sohasem fogjuk megtudni.

Hogy pontosan hogy kezdődött, azt szerintem már senki sem tudja*. De, hogy éveken keresztül folyamatosan tolta a személyiségzavaros ömlengéseit több channelen keresztül (vállogatott szelekcióhoz link a topicban), azután is, miután milliószor el lett neki magyarázva, hogy senki nem kíváncsi rá, vagy, hogy több embert zaklatott azzal, hogy márpedig ne próbálja meg tagadni, hogy mennyire odavan ercsiért, azt nehéz figyelmen kívül hagyni.

IRC az egy erősen bajos közeggé vállt az elmúlt évtizedben, tény, nekem is a tököm tele lett a kontraszelekciójával. De ő még akkor került oda, mikor még nem volt ennyire eldurvulva a helyzet és akkor jellemzően nem kezdtek el basztatni senkit, ameddig nem adott rá látványosan okot.

*maximum Shokey logjai. :D

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

+1

Pontosan. Nem beszélve a rengeteg Valentin-napi csecsebecséről, csomagolópapírról, édességről, képeslapról és a rengeteg elpazarolt erőforrásról. Mindezt azért kell elpazarolni, mert jónéhány, romantikus filmek és a reklámvalóság által bemanipulált hősszerelmes mesevilágban szeretné élni az életét.

figy ez részben pl. így működik: amikor elviszed a nődet vagy leendő nődet valahová és bejön egy csaj virágkosárral a kezében, odamegy az asztalotokhoz - majd megkérdezi, hogy tehet-e egy szál nagyon szép virágot az asztal erre érdemes részére akkor annyira nem romantikus elhajtani mindenféle nyomulás ellenére. nem kell filmekkel programozni, akik értenek ehhez azok a gerillamarketingtől kezdve a saját elmédet is bevetik saját elveid ellen.

elzavarhatod, akár szépen és illedelmesen is elküldheted, gondolataidban szájba is vághatod amiért ilyen helyzetbe hoz téged: minden tetted és gondolatod látszani fog, amiért estére pl. nehezebben lesz vízszintes kacagás.

szőr mentén: mekkora mákom van hogy már túl vagyok ezeken a körökön :D ellenben ha elviszem a családomat kajálni valahová és esetleg a fentebbi helyzet lopakodik felém, már intek is a delikvensnek és kérek egy virágot az asszonynak meg a gyereknek is. ha lehet, akkor díszes csomagolásban.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Ahol ennyire push-oljak, hogy vegyek valamit, oda en csak egyszer teszem be a labam. Ismerem azokat a vendeglatoipari egysegeket, ahol szivesen otthagyok egy evben forintba atszamitva egy milliot, de ott tenyleg jol erzem magam egy randin/haverokkal/stb.

Nem, en mar a Michelin starban sem szeretek vislkedni es jo pofat vagni 3 gramm marhahushoz. Es vegkepp turn off, ha keptelen felfogni a pincer, hogy asztal ket fore, de egymas melle szeretnenk ulni.

valójában mindegy, hogy bemész-e legközelebb vagy sem. valójában mindegy, hogy az igényed spéci vagy sem. lesz helyetted száz másik aki bemegy és a dal szól tovább. annál is inkább, mert csak egy apró példát írtam, sajnos ezt lehet komolyabban is nyomni.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Az, hogy mi romantikus, relatív. Szerintem például nem romantikus támogatni a semmit nem érő, később úgyis elhervadó, feleslegesen odavitt (vízpazarlás, földpazarlás, olajpöfögtetés, benzinpöfögtetés, dízelpöfögtetés) rózsákat eladó profitfarkast.

Persze tudom, a fősodratúak és a romantikus filmeken szocializálódott egységsugarú ösztönlények szemszögéből romantikus bekapni a horgot és profitot termelni a nyanyának. Nos, ha ez így van, a nőm vagy a leendő nőm szemszögéből is, és emiatt bármi csorba éri meglévő vagy leendő kapcsolatunkat, akkor annak úgy kellett lennie. Valójában ez egy nagyon jó szűrő arra, mennyire kapható a nő illúziók megvásárlására. Nekem csak és kizárólag tudatosan vásárló, a túlfogyasztást elítélő, környzettudatos nő jöhet számításba.

Szemléletesen: https://www.youtube.com/watch?v=MKBzsisxHis :P

Előny az ennél is anti-bloat-abb, Pentium 3-on és Windows 98/XP-n Office-ozó (vagy Pasziánszozó), IRC-n és Gopher-en netezgető, Total Commander-ben filekezelő, okostelefon, autó és jogsi nélküli nő.

Ha pedig mindketten hasonló (vagy ugyanazon) elvekben hiszünk, akkor együtt fogjuk elhajtani a rózsaárus bloatnyanyát melegebb éghajlatra, ha már a globális felmelegedéshez az előbb ismertetett módokon hozzájárult értelmetlen, hasznos munkát nem végző tevékenységével.

kérlek a rigolyádat ne hozzuk be IRL környezetbe, legfőképp ha az egyik legkisebb szeletről beszélünk. te inkább verekedj meg az IT dolgokért, azoknak ma nagyobb a huzata. a rózsaárus lányt hagyd meg az érintett tömegeknek, a fikciód alapján ne ítéld meg nekifutásból: ennek még semmilyen szelete sem történik 76125376 magos számítógépen 83127469132876 giga rammal.

köszi. jah és kérlek ne linkelj ilyen méretes balfaszpropagandát, más is látja amit csinálsz. a faszt se érdekli a standby-tv. ha nagyon érdekelne a téma, ezt az agyatlan ringyót az utcából is kirugdalnám. inkább az érdekelne, hogy a tvben lévő alkatrészek kínai gyártása nyomán ott nem lehet ellátni az utca túloldalára. miközben az Európába érkező **CHN áruforgalom miatt már verekednek ha vasútvonalról vagy központi vám-centerről van szó. jah és bocs, ez sem akkor érdekelne, amikor meg akarnak lovagolni: nem vagyok buzi, és nincs a jobb markom helyébe képzelt barátnőm.

komolyabban: a környezetvédelem ma még nem létezik. fikció. ha létezni fog, nem rajtad fog múlni és nem 8 milliárd stby televízión. bárki megjelenik a médiában ilyen témával, annál az élősködődetektornak villognia kellene. főleg nálad.

** ami ráadásul így épül fel tételenként átlagban: 0.5€ x 8136451785pcs. jah és csatolt értékként szopjon vele az egyébként már régen retek magyar posta is. a lényeg, hogy óccsó legyen a produktum és pofifogi :D

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

A Kínában embertelen körülmények között gyártást szerintem inkább magyarázd meg a 3 évente új gépet vevő, okostelefont használó fősodratú mérnök uraknak, akik szerint ezért az egészért kizárólag a kínaiak felelősek (és véletlenül sem azok, akik profitot termelnek a Kínában gyártó, arrogáns nagyvállalatoknak).

arral szemben uszasban en magam tobbszoros vilagbajnok vagyok ugyan - de olyan hajoert meg en sem fogok verekedni, ami mar ket evtizede elment. akkor lett volna erdekes.

amugy vannak drasztikus otleteim, melyek ennek a zoldproblemanak a gyokere korul tudnanak ellendolgozni, csakhat az par tagnak fajna. eppen azoknak akik a leghangosabban tudnak visitani. szoval ebbol sem lesz semmi, pedig a folyamat resztvevoi kozott meg a kozos nyelv is adott: a penz.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Ez a ketto szerintem konkretan kizarja egymast

http://a.te.ervelesi.hibad.hu/nem-igazi-skot

Nem zárja ki egymást. Arról a fősodratú, birkatársadalmi rétegről van szó, akik közhelyek mentén ismerkednek, flörtölgetnek, a szerelem köré pedig egy illúzionális álomvilágot építenek fel (Valentin-nap, csecsebecsék, "tökéletesen" romantikus randevúk), miközben egyébként kizárólag a társas/reproduktív ösztön (értsd: dugogatás, unatkozomegyedül) hajtja őket a háttérben. Még rosszabb, ha az álomvilág felépítése közben azt is beflesselik, hogy ők micsoda tökéletes pár, aztán összeházasodnak, közben amúgy fogalmuk nincs, hogy kell családot vezetni, vagy gyereket nevelni. Később a szerelem elmúlik, jön a megcsalás (hiszen továbbra is a dugogatás ösztöne hajtja a feleket), a válás, a gyereket pedig a média (értsd: multiék vadkapitalista, manipulatív gépezete) neveli fel. A kör pedig bezárul. Mivel a gyereket multiék nevelték fel, így ő is (vagy ő már) romantikus filmeken fog szocializálódni.

A jelek szerint nem tudod, hogy kell elolvasni és értelmezni egy fogalom definícióját. Nem lep meg.

"Egy álláspont vagy egy állítás helyességét a kijelentő személye, vélt vagy valós személyiségjegyei vagy feltételezett érdekei alapján próbáltad meg kétségbe vonni."

Attól még, hogy Sting kitilt a fórumjáról, nem lesz kevésbé igazam, pláne nem a fenti kérdésben. Sőt, az érvelési hibáitok sem lesznek kevésbé súlyosak.

A problémád azzal volt, hogy az érvelési hibás oldalra hivatkoztam, amire egy Sting névre hallgató úriember is gyakran hivatkozik. Pontosabban, te problémásnak állítottad be ezt az oldalt és a rá való hivatkozást amiatt, mert a Sting névre hallgató úriember a saját fórumjáról kivágja a neki nem tetsző elemeket. Carcolt Mérnök Úr érvelési hibájának pedig ehhez semmi köze. Attól még, hogy Sting kivág bárkit a fórumjáról, ugyanolyan hiteles marad az érvelési hibás oldal az itteni kontextusban. Aki mást állít, az elköveti a személyeskedés érvelési hibáját, de az is lehet, hogy csak egyszerűen csúsztat.

Valoban volt ervelesi hiba a mondandomban (lasd folotted a bolondot meg a hozzaszolasat, o jol ramutat), de amit belinkeltel annak koze nincs a hibamhoz.

Megfelelo "erv" helyette (inkabb arra "erv" (inkabb magyarazat), hogy mire gondoltam):

Romantikus sracot kereso lanyok panaszkodnak ram, es osztonlenynek hivnak, ami pont az ellenkezoje, mint amit ok keresnek. Es nekem ezert volt fura ezt a kettot egy mondatban olvasni, onellentmondasos volt elso ranezesre. :)

Ha így értetted, akkor így egy kicsit más: http://a.te.ervelesi.hibad.hu/szemelyes-ketely

Valószínűleg ott lesz a különbség, hogy én a romantika illúzióit kergetőket is ugyanúgy ösztönlénynek tartom, mivel a romantikus illúziók alapját és értelmét a mögöttük meghúzódó társas és szaporodási ösztönök adják.

Nem ertek egyet, a romantika pont tanult illuzio szerintem. Nem szulettunk ugy, hogy voros rozsat akartunk venni a lanynak. Az osztonleny resz nagyjabol annyibol all, hogy erintkezik, megfogja a kezet, osszebujik, csokol, felall, nedvesedik, bemegy. A romantika ennek csak az elejerol szol, es annak is teljesen elveszi a termeszetesseget. A romantikus filmek altal generalt hamis illuziok meg inkabb kikapcsoljak az emberben az osztonlenyt.

Éljen a bloat :D

Amikor majd semmi nem lesz mert vége a fogyasztói energiapazarló világnak akkor mit mesélsz majd az unokáknak? :D Ültem a gépe előtt és nem csináltam semmit? Nem tudom, hogy mi az a smoke and charm? :D Nem mondom, hogy mindent haza kell vágni de azért sok a amerikai dolog nem rossz dolog.

Ugyan én nem vagyok érintett a témában, de feltételezem, nem én vagyok az egyetlen, akinek fogalma sincs, hogy ki vagy.

Arra gondoltam, ha 20-35 év közötti budapesti szingli hímnemű lennék, simán érdekelhetne egy ilyen poszt, de legalább egy fényképet és két tőmondatnyi bemutatkozást szívesen vennék. Anélkül kicsit vakrandi jellegű a dolog.

Egyfelől igen. Nem olvastam, csak kommenteltem :-)

Másfelől ha nem az OP linkel valamit, ki tudja, hogy valódi-e, vagy valaki épp szívatni próbálja.

Harmadrészt arra gondoltam, hogy magában a posztban érdemes lenne valami ilyesmit tenni, hogy ne kelljen arra várni, hátha valami kommentelő majd pótolja.
Konkrétan azt, hogy egy nő keres pasit, és nem mondjuk egy pasi keres pasit, azt is egy kommentből tudtam meg.

Negyedrészt még mindig semmit nem tudok az illető hölgyről, azon kívül, hogy ezek szerint szereti az unalmas home videóit megosztani a nagyvilággal.
Ha valakinek a fenti videó nem kizáró tényező, esetleg még mindig kíváncsi lenne pár dologra. Hány éves, mi érdekli, mittudomén.

Persze fene tudja. Lehet, hogy a célcsoport nem úgy gondolkozik erről, mint én.

ugyan már, gondoljunk egy napisz....r.com-ra. Ott százával mennek fel a témák. Az mondjuk egy gusztustalan oldal.

De hogy abból leszűrni valamit és tényként állítani azt hogy egy XY nick ~~~több hónapja fennvolt egy IRC csatornán, ahol tény hogy trollok vannak, egymást szopatják és saját XY nick-el elküld egy linket valakinek mint hogy az ő ? Hát nemtudom ki a szánalmasabb, aki ezt posztolta ide, vagy aki elhiszi hogy ő az.

Hangsúlyozom. IRC + NICK + pornhub link ? == személyazonosság ? wtf? :D

A hangsúlyozás ellenére azt mondom, hogy ha velem próbálná valaki, itt finoman jelezném, hogy nem kéne, a többit pedig megbeszélném nejem ügyvéd nagybátyjával, aki fogadott prókátorommá avanzsálna, megfelelő fizetségért.

A fogadatlan prókátor fizetsége meg közismert.

sok szerencset kivanok, komolyan.
jelezz majd vissza, mi lett a vege.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Végre valami pezsgés van :D Engem már nem érint a téma, de remélem, hogy van itt a HUP-on pár erős vérkeringésű kolléga akinek nem csak a szája nagy.

Légy vidám, a virágárusok ünnepét (Bálint nap) meg fejtsd el. Ugyan olyan mint a többi.
..., de legyen szerencséd. :-)

Apró, de lényegesnek bizonyuló információ lehetne még, hogy fiú-e vagy vagy-e lány-e.