EA Origin fail

Fórumok

Mivel az EA egy ideje csak saját Origin micsodáján keresztül hajlandó árulni saját játékait PC-re, hát megvettem ott. Big Screen Mode hiánya kapásból szemet szúr. Billentyűzet és egér nélkül nem túl kényelmesen kezelhető az Origin. Sebaj! A game már jól fog működni kontrollerrel. Letölt, telepit és tadám...
MSVCP120.dll is missing

dohhh!

Hát nagyon messze van még ez a Steam minőségétől.

Hozzászólások

Microsoft Visual Studio 2013 Runtime Libraries,

Nagyon gyolsan lávágtad százados, utánanéztél?

Hat teny, hogy nem egy steam, de nekem nem volt vele meg gondom, ilyen dll se, friss win 10 install utan. A jatekokat meg szerintem szuper gyorsan tolti, es az is jopofa, hogy meg nem jott le teljesen, de pl a singeplayert mar ki tudod probalni letoltes kozben...

____________________
http://szoftvervasarlas.co.hu - szoftverek legjobb áron

Ennel komolyabb problemai is vannak. Amikor legutobb neztem, akkor nemet nyelvteruleten csak a jatek nemet verziojat tudtad megvenni, azok pedig tobbnyire buntetendoen rosszak.

--
Pásztor János
Sole Proprietor @ Opsbears | Refactor Zone

Amikor mondják, hogy vége a DLL hell-nek, többnyire az msvcrt/msvcp/whatever jut eszembe.

A GOG -on megvett játékokba pl azt szeretem , hogy simán be tudom őket tenni Steam-be és link-en keresztül játszom. (Pl a Witcher 3-at így tolom tv-n)

Nekem egy ideje windows leálltásnál ír ki valamilyen piros x es dialogot az origin valamelyik háttérben futó része. Le kell okézni, hogy leállás sikerüljön. Ez másnál nem jelentkezik?

Parom gepen is ugyanez jott elo, Steam tenyleg sokkal jobb UX szempontjabol ("just works").

Első találat:
http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2967023/game-start-missing-dll…

"Recently I had to do a clean reinstall of Windows 7 (all data from SSD wiped out)

But I had all my games on a separate HDD, and I still can see the files there, just when I press the .exe's get the .dll error."

Gyakorlatilag újratelepítette a gépet de a játékokat nem. Így az új telepítésre sosem kerültek fel azok amik kellenek a játék futásához.

#Steam is fos.

Ezt én folyamatosan eljátszom, Win reinstall, játékok nem, Steam-nek megmondom, hogy melyik mappákat használja és csont nélkül indul minden játék reinstall nélkül is... Ez ment win 8.1- win 10 váltáskor is. Ilyenkor néha első indításkor (ha másik telepítés még nem tette fel a szükséges dolgokat), telepít pár dolgot ami kellhet (VC redistek, directx...) és minden király.