WHMCS - Szamlazz.hu Agent

Sziasztok!

Szeretnék WHMCS-el automatán számlázni szamlazz.hu agenten keresztül, de nincs meg a megfelelő tudásom hozzá, a kérdésem az, hogy valaki ismer-e hozzá elérhető kiegészítőt, vagy esetleg van-e valakinek működő, amit mondjuk eladna?
Láttam már pár magyar oldalon működő whmcs automata számlázót, (pl dotrollnál) szóval biztos hogy megoldható rendesen.

Szamlazz.hu azt írta hogy oldjam meg, itt a dokumentáció, de nem akarnék gányolni... :)

Hozzászólások

Helló,

Átnéztem a szamlazz.hu agent dokumentációjat, nem tűnik nehéznek, hasonlít másik programhoz, amihez van kész modulunk. Ha nem találsz kész szamlazz.hu-t írj, és lefejlesztjük neked akár kizárólagosan akár anélkül is.

Szia, írtam privátban, de ha esetleg mást is érdekel, van kész WHMCS szamlazz.hu modulunk, tud elektronikus és/vagy papír alapú számlát/díjbekérőt kiállítani, lehet sztornózni számlát, van lehetőség automatikus számlázásra, le tudjuk cserélni az ügyfél oldali számla lista nézetet, stb.. Ezen felül van kész ISZT domain regisztrációs modul (elektronikus domain regisztráció, felmondás, contact management, számlázás kontakt nevére, stb..), és folyamatban van a billingo-hoz is az automatikus számlázás modul.
A hello (kukac) whmcsguru (pont) hu címen vagyunk elérhetőek.

http://whmcsguru.hu/
Authorization Required

This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.
Így nekem annyira nem tűntök elérhetőnek... :/

szamlazz.hu API-t csak gányolni lehet, szörnyű a struktúrája

A Számlázz.hu -nál pl. a Billingó szerintem gazdaságosabb, de van még ezeken kívül is lehetőség bőven. Egyébiránt szerintem nem a számlázó oldaláról lesz a nagyobb feladat, hanem inkább a WHMCS relatíve zárt forráskódja lehet gond. Persze ott vannak a hookok, meg hasonlók, amikkel megoldható, ha kitartó vagy. Másik dolog, hogy vinni kell bele valami rendszert, a nélkül nehezen kezelhető a dolog. Amire pl. gondolok: WHMCS számla -> díjbekérőre "átalakítása", majd külön a magyar jogszabályoknak megfelelő "valódi" számlák kezelése, stb.

Sikerült megoldani az integrációt? Nálam is aktuális lenne egy ilyen plugin.

Kedves Érdeklődők, 

 

megkaptam az üzeneteket, és bár többeknek küldtem választ emailben, azért gyorsan itt is válaszolnék.

Jelenlegi változat az aktuális Billingo verzióval együttműködik (számláz, illetve frissíti az ügyfelek adatait), a WHMCS 7.8.x - 7.9.0 kiadását és php 5.6 - 7.2 változatát támogatja. Telepítés a modul megfelelő helyre történő feltöltésével aktiválható. 

https://kepkuldes.com/image/h4Lxyq