Google lázadói

 ( Hiena | 2017. augusztus 11., péntek - 11:10 )

Mielőtt beütött volna a Google memo-gate, írni akartam a Breitbart-on futó cikksorozatról. Mivel csak most indult még csak négy cikk van fenn, főleg anekdota jellegű kis történetekkel, de így is szép képet fest a G-n belüli állapotokról.
Kelet-európai aggyal szinte felfoghatatlan az ilyen szintű agyhalottság, aggasztó és elgondolkodtató, hogy mindez emberek világlátását befolyásoló óriásvállalatnál történik. Mennyire lehet megbízni egy olyan cég embereiben, akik képesek politikai nézetkülönbségek miatt ölre menni? Mennyire vannak biztonságban a rólam gyűjtött adatok egy olyan helyen, ahol "a nézése, a járása, és a gondolkodása" alapján boszorkányüldözést kaphat az ember a nyakába? Mi a biztosíték, hogy pusztán ideológiai okoktól fűtve, nem kezd valamelyik dolgozó magán hadjáratba egyes emberek ellen?

Könnyed, szórakoztató olvasmány gyanánt SJW fórumtársaknak.: A fajírtás koncepciójának újjáértelmezése
TL;DR
Összefoglalva: A fajirtás teljesen okés, míg fehér ember ellen van elkövetve...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Megtehetnéd, hogy G.login-elés nélkül is elérhetővé teszed a pdf-et.. (Ha már "csigázod" az érdeklődésünket..)

G loginelés nélkül is elérhető a paper, a zöld levél ikonnál regisztrálhatsz magadnak egy eldobható emailes accountot. Amúgy én sem tudom letölteni a doksit másképpen, mert nincs se G. se f. accountom.
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Akkor nem olvastad a dokumentumot?

De, mivel mormális böngészőben, adblock és egyég fostalicska scriptek nélkül szépen lefelé görgetve, olvasható a teljes dokumentum.
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Tegyük hozzá, a G. összes "adatlehúzó"-követés-indexelő, profilozó szervizének akadálytalan működése mellett.

(A jól megválasztott blokkerek nem annyira f*stalicskák, mint plusz védelmi lehetőségek.) Én.., főként az ilyen filozófiai jellegű doksikat, szívesebben olvasom a "nagy testvér" figyelő szemeinek kerülésével. - Persze izgalmas tartalmától függően, akár TOR-on keresztül is...

+1

Mohammed Abed

fajirtas...obm....

És megvan a nyertesünk! Bár több vergődésre számítottam...
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Ha agyhalált akarsz. (ha nem tetszik mehetsz a felére is de azt legalább nem mi fizetjük, hanem a mumus. ;))

Nem mi fizetjük... Oh, you...
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

h't aranyapám, ha te a breitbarton leirtakrol azt gondolod, hogy van kozuk a valosaghoz, akkor igencsak nagy marha vagy

az egy propaganda oldal, amihez képes a kurucinfo, gyerekjatek

--
Live free, or I f'ing kill you.

Propaganda = amit nem a mainstream allit

Gondolkoztal mar azon, hogy lehet, hogy a mainstream is propaganda, csak mivel mainstream, ezert elfogadott(abb)?

Szerk:

Propaganda is information that is not objective and is used primarily to influence an audience and further an agenda, often by presenting facts selectively to encourage a particular synthesis or perception, or using loaded language to produce an emotional rather than a rational response to the information that is presented. Propaganda is often associated with material prepared by governments, but activist groups and companies can also produce propaganda.

https://en.wikipedia.org/wiki/Propaganda

Most ezt gondold at a mainstream oldalarol is, es csodalkozz.

+1
kb. infowars szint

Tudod, barátom (ha már learanyapámoztál), a site értékével és hitelességével tisztában vagyok, de amikor a cég CEO-ja hirtelen törli az a meetinget ahol tiszta vizet önthetett volna a pohárba a céges belső légkör és ideológiák kapcsán, akkor óhatatlanul is felmerül bennem a kérdés, hogyha nem is az egész, de részben igaznak kell lennie, nem de? Valami nagyon bűzlik annál a cégnél, mikor a belső, többi dolgozó által felszavazott és elfogadott, a CEO által megválaszolandó kérdésekből 520 gyűlik össze ennyi idő alatt. Tudod, minek a jele ez? Annak, hogy a cégen belül nagyon durva félelmek és feszültségek vannak. És ha megnézem, hogy mi szülte ezeket a félelmeket, akkor még aggasztóbb a kép.
Attól tartok, hogy a memo, csak résnyire nyitotta a ki az undorító férgekkel teli dobozt, és elég lesz egy helytelen válasz a CEO-tól, hogy a Google képébe robbanjon. Ebből a szituból nagyon nehéz lesz nyertesen kijönni, mert ha a csőcselék (aka, liberális, transz, gender, femina, miegyéb kultisták) vagy a názik (aka. alt-right, konzervatív, mérnökök) felé is húz egy kicsit, annak vagy exodus, vagy irgalmatlan arcvesztés lesz a vége.
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Az összes sajtótermék propaganda. Olyan nincs, hogy független sajtó. Ha az emberek ezt végre megértenék, talán lehetne is kezdeni valamit a demokráciával.

> talán lehetne is kezdeni valamit a demokráciával.

Hol vagyunk már attól!

Mondj egy jobbat.

Breitbart? Az jó, az majdnem olyan korrekt hírforrás mint pl. nálunk a Magyar Idők!

Multkor mar be voltak linkelve.
Ebbol eredeti iras.
Lett ez.

Azt hiszem, ennel jobban ha akarna se hazudhatna tobbet a Breitbart. Meg a TYT is meglepoen korrekt modon kezelte a hirt (jo, Cenk hozta a formajat).

Egyebkent Stefan Molyneux beszelgetett az alkotoval, ha bovebben erdekel a tema.

--
Worrying about killer AI and the superintelligent robots is like worrying about overcrowding on Mars. - Garry Kasparov

"Although YouTube has faced significant public scrutiny for hosting terrorist propaganda and enabling Isis recruitment, there has been much less discussion about whether, and if so, to what extent, the platform is radicalizing young white men in America who feel under attack by liberalism and disenfranchised by social progress.

...

Hany Farid, senior adviser to the Counter Extremism Project, argues YouTube needs to be more aggressive and proactive in blocking all kinds of extremist content. “The reach that a platform like YouTube gives you is phenomenal compared to how these groups used to recruit, which is in their local towns.”

But the video-sharing platform is also criticized for being too quick to censor conservative content. In a post calling for coordinated protests against Google for firing Damore, the far-right internet personality Jack Posobiec wrote: “YouTube is censoring and silencing dissenting voices by creating ‘ghettos’ for videos questioning the dominant narrative.”

Pressured from all sides, YouTube is not in an easy position, and has sometimes had to backtrack on its decisions.

One possible victim of overzealous censorship may in fact have been Peterson, who earlier this year reportedly complained that Google had locked him out of his account over a breach of terms of conditions.

(A YouTube spokesperson confirmed Peterson was briefly locked out of his account, but said his videos and his profile had not been not taken down. The spokesperson did not give a reason why the professor was temporarily blocked YouTube.)"

https://www.theguardian.com/technology/2017/aug/13/james-damore-google-memo-youtube-white-men-radicalization

Kapaszkodj meg, a Magyar Idők a héten az Infowarsra hivatkozott az egyik cikkükben :D

Watson ur (vagy Jones) is hazudozott a memoval kapcsolatban? Vagy ez mennyiben rosszabb, mint a CNN vagy a Washington Post?

--
Worrying about killer AI and the superintelligent robots is like worrying about overcrowding on Mars. - Garry Kasparov

Ezt nem értem miért nekem irtad.

Valakinek kellett... :)

Kapaszkodj meg, az Infowars jelenleg jobb fehér házi informátorokkal rendelkezik, mint a CNN :D

És így is hitelesebb mint a CNN.