Minuszban voltam és nem lőttek le

Egy kis napi érdekesség.
Kapok reggel egy email-t a DigitalOcean-től, hogy $3.46 van és töltsem már fel légyszi. Jóvan mondom, rádobok $5-t, hadd örüljön aztán majd ha hazaértem angliából majd átnézem már a fent lévő szerveremet.
Tehát feltöltöttem $5-al és az egyenlegem 1.54 lett. Mondom mivan? Félreszámolt a rendszer, vagy még nem könyvelték el. De már ott a typ, hogy megérkezett és fel lett töltve.

Majd mikor tüzetesebben átolvasom akkor látom, hogy "your account has an outstanding balance of $3.46". Mondom mivan - hogy jön ide az outstanding? Majd lejjebb írja, hogy "credit means your balance is negative".

1. úgy látszik szelektívan nem tudok angolul
2. jé, de jó fejek, hogy mikor elfogyott én meg nem vettem észre (feléjük se hederítettem úgy elfelejtkeztem róla) nem kapcsolták le a szervert :)

Hozzászólások

Ennek azért van egy másik vonzata: Mi az a mínusz, ahol már tényleg lekapcsolják? -10? -100? -100000? Vagy, csak ha megugrik a korábbi átlaghoz képest?

Lehetne példának hozni a kikerült Amazon kulcsos -50k USD-s esetet.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

vutrl is ilyen: "Previous Balance": -16$, "Charges This Month": 2$, "Current Balance": -14$. vagyis arra kell figyelni hogy pozitivba ne keruljek :)

--
A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Reggeli email esetén én azt szoktam mondani: "még nem ért le a kávé" ;-)

Három ember utazik a buszon. A végállomáson leszállnak öten. Hány embernek kell felszállni, hogy senki ne legyen a buszon?

--
L