HP LaserJet 5L/6L alkatreszek

 ( Czo | 2017. január 13., péntek - 20:32 )

Hali,

Van itt esetleg olyan valaki, akinel van meg elfekvoben ilyen nyomtato, de mar nem hasznalja es csak a helyet/port fogja? Debrecen es Budapest erdekel elsosorban. Magara a nyomtatora lenne szuksegem, mert ki szeretnek belole szerelni nehany muanyag alkatreszt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Marci anno igert nekem ilyet, de vegul nem reagalt. hatha neked valaszol...

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Nekem még a padláson lehet akad egy. Mire lenne szükséged?

Ma mar keso van, de holnap lovok egy kepet arrol a viszonylag nagy meretu muanyag elemrol, ami leginkabb kellene, de akar az egesz nyomtato is johet. Budapesti vagy debreceni vagy?

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

Hajdúszoboszló, de ha kell be tudom juttatni Debrecenbe.

en jovo heten ketszer Szoboszlon keresztul jovok haza Debrecenbe. ha gyorsan lezongorazzatok akkor behozom, semmibe nem telik.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Pontosan mikor erkeznel? Edesapamat oda tudom kuldeni, es haza tudja vinni a nyomtatot, ha pedig legkozelebb megyek hozzajuk haza, meg tudom nezni, hogy mit tudnak/tudunk ott hasznositani belole.

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

bocs, az egyik lehetőség elment. a következő péntek. de fel tiz vagy du fel harom @ Hszoboszlo. Debrecenben elersz ahogyan beertem penteken egy rovid ideig, vagy vasarnaptol kb barmikor, mert laza hetem lesz. kuldj pm-et mihamarabb.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Van egy 6L-em. Elvileg műküdőképes, legalábbis a tesztoldalt kinyomtatja szépen, párhuzamos port hiányában többet nem tudok rajta tesztelni. Van hozzá egy extra toner is. Mit adsz érte? :)

Hehe, nekem meg JetDirectem is van hozza, bar konfigolni telneten kell, mert uj Javan nem fut a felulet..

Mennyit es mit szeretnel erte? De talan a legfontosabb, hogy Debrecen vagy Budapest? Otthon krepalt be egy ilyen peldany, szuleimnek is van meg extra tonere hozza, igy az lenne a legkoltseghatekonyabb, ha tovabbra is egy ilyen peldany dolgozhatna.

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

Budapest. Csoki árban vihető, vagy esetleg bármi értelmesre csere mehet.