Takarnet SSL RC4 ez most komoly

Fórumok

Sziasztok!

Ez most komoly?
This page can’t be displayed

Turn on TLS 1.0, TLS 1.1, and TLS 1.2 in Advanced settings and try connecting to https://www4.takarnet.hu again. If this error persists, it is possible that this site uses an unsupported protocol or cipher suite such as RC4 (link for the details), which is not considered secure. Please contact your site administrator.

A másik, hogy képtelenek beruházni egy wildcard certre? saját CA 2007-ben kiadva.....

Hozzászólások

Nekik már riportáltad?:) De még ha a csoda appjuk annyira be is van égetve, akkor tehetnének elé vmi proxy-t ami megoldja az ilyesmit.

Jönnek itt sokan fórumon hogy így nem jó az ingyenes cert meg úgy nem aztán tessék itt ez a földhivatal aki szarik bele magasról.
Ennyit ér amúgy a nagy megbízható CA tanúsítvány hálózat, ha sokan nem használják..

(Ha már ott voltál, akár még is nézhetted volna, hogy pontosan mi is az az elavult protokoll.)

Linuxon FF/Chrome legújabb verziójával használhatatlan. FF ESR szintén.  Edge-el mintha már bejönne, de most 502. 4 év alatt nem lehetett volna beállítani valami értelmes cert-et? Komolyan könnyebb volt kiírni 10+ hiba kezelést mint egy cert-et beállítani?

Ezt nyilvánvalóan lógva hagyták, az utolsó kilépő elfelejtette lekapcsolni a szervert.

Amúgy:

Értesítjük, hogy a Földhivatal Online rendszerben 2021. január 15-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk..

De a takarnet belépő oldalán se a www.foldhivatal.hu nem tájékoztattak erről, csak miután beléptem a Földhivatal Online rendszerébe. :D